- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
Hayırlı bır zamanı vardır elbet canım bızde ılk denememızı ıkı gun once yaptık bılmem belkı bende aynı seylerı yasaycagım nedense ıcımde hep kotu hısler varBEN GEÇEN SENE ŞUBATTA EVLENDİM.
17 AYLIK EVLİYİZ.
AMA Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM GEÇEN SENE ŞİMDİ YAŞASAYDI. 8 AYLIK OLUCKTI.
ŞİMDİDE DENİYOZ OLMUYO.
BİR SÜRÜ TEST YAPTIRDIM. TEMİZ ÇIKTI HEPSİ.
2 AYDIR O OVULASYON GÜNÜNDE GELEN AKINTI GELİR GELMEZ HEMEN YAPIYOZ.
ANLAMADIM GİTTİ.. NEDEN OLMUYO.
AĞUSTOSTA EŞİMLE BEN İZNE AYRILCAZ.
İNŞ O ZAMAN TEKRAR DOKTORA GİDİCEZ.
Ben dua edıcem sana hepimize ınsallah bu sene hepimiz hamile kalırızEvet cnm bir kere oldu düşükle sonuçlandı. İki kere aşılama oldu sonuç negatif cumartesi gününe randevu aldık tüp bebek merkezine
:))) beklıyoruzbızde 1,5 aydır denıyoruz ıkı kez regl oldum bu donemde 28 gunde bır olurdum artık 23 e dustu aralıklar. su an olan bırsey yok ama bakalım ılerleyen zamanlarda gorecegız.. daha once kurtaj olmustum ıstenmeyen gebelık sonucu, esımınde bır oglu var ve ben genel jınekolojık muayenemı oldum hersey normal cıktı, su durumda fızıken bır sorun yok beklıyoruz bakalım mercımek ne zaman fırına dusecek
O günden 1 gun oncede deneyin bence de belki denk gelmıyordurBEN GEÇEN SENE ŞUBATTA EVLENDİM.
17 AYLIK EVLİYİZ.
AMA Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM GEÇEN SENE ŞİMDİ YAŞASAYDI. 8 AYLIK OLUCKTI.
ŞİMDİDE DENİYOZ OLMUYO.
BİR SÜRÜ TEST YAPTIRDIM. TEMİZ ÇIKTI HEPSİ.
2 AYDIR O OVULASYON GÜNÜNDE GELEN AKINTI GELİR GELMEZ HEMEN YAPIYOZ.
ANLAMADIM GİTTİ.. NEDEN OLMUYO.
AĞUSTOSTA EŞİMLE BEN İZNE AYRILCAZ.
İNŞ O ZAMAN TEKRAR DOKTORA GİDİCEZ.
İnşallah canım bende sizlere dua edeceğimBen dua edıcem sana hepimize ınsallah bu sene hepimiz hamile kalırız
Ağzından bal damlıyor amiiiiiiiiiininşallah agustos eylul aylarında buraya hamıleyız yazarız
Dogru diyorsun canım aslında ben bu ay hıc kafama takmadım son 3 gun aklıma geldi yine delirdin olacak mı olmayacak mı :)))kızlar kafanızın rahat olması lazım, ben ilk zamanlar ovulasyon takip ettim, vücut ısısı takip ettim falan çok stres yaptım, son 2 aydır hiç takip etmiyorum nasılsa olacağına varacak.
bızde beklıyoruz o bılır dogru zamanını dıye dusunuyorum:))) beklıyoruz
O günden 1 gun oncede deneyin bence de belki denk gelmıyordur
ya dayanmak, beklemek çok zor ama ben alıştım artık :)Dogru diyorsun canım aslında ben bu ay hıc kafama takmadım son 3 gun aklıma geldi yine delirdin olacak mı olmayacak mı :)))
Ateşini olc hergun en cok düştüğü gun ilişkiye gir bazıları yanlış biliyor yükseldiği an ovulasyon gunün gecmıs oluyor ateş bu konuda ise yarıyor Ateş'in düştüğünde dene canımONU NASIL KESTİRCEM... 18 DE HEP ADET OLUYOM. GEÇEN AY 6 SIYDI O AKINTI GELDİĞİNDE.
HERGÜN YAPINCADA SPERMLER VERİMSİZ OLUYO DİYOLAR.. NEYSE İNŞ 5 DE EŞİM İZNE AYRILDIĞINDA HERŞEYİ ÖĞRENCEZ
HERŞEYİ SORCAM DOKTORA.
Kaç sene oldu evleneli cnmya dayanmak, beklemek çok zor ama ben alıştım artık :)
Canım 20 sı ilişki oldu demedin mı bugun 22 si 2 günde boyle bırsey olmaz baska bı sebebi vardır yanmasınınBenım fecı derecede yuzum yanıyor ates gıbı
Tabi yanlışla falan bısey olmadıysa daha onceCanım 20 sı ilişki oldu demedin mı bugun 22 si 2 günde boyle bırsey olmaz baska bı sebebi vardır yanmasının
yumurtlama zamanım geldı sanırım genelde ozaman atesım yukselıyorCanım 20 sı ilişki oldu demedin mı bugun 22 si 2 günde boyle bırsey olmaz baska bı sebebi vardır yanmasının