Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

bi konuda çok tartışma olmuştu, avukatım demiştin hatta belki stajyersindir dediler kabul etmedin, muhasebeci deyince şaşırdım. çünkü alakasız meslekler :)

öğrencıyken evlendık okul bıtmedı sınavlarımı veremedım staj yaptım ayrı zamanda esımın sırketınde muhasebeye bakıyorum
keşke ozaman bu açıklamayı yapsaydın, zira polisleri zan altında bıraktın, avukat aranmaz dedikçe avukatım ve aradılar dedin. neyse geçmiş zaman

Ateşini olc hergun en cok düştüğü gun ilişkiye gir bazıları yanlış biliyor yükseldiği an ovulasyon gunün gecmıs oluyor ateş bu konuda ise yarıyor Ateş'in düştüğünde dene canım
ATEŞ ÖLÇÜÇÜ ALMALIYIM OZAMAN.. BEN OVULASYON GÜNLERİMDEN SONRA ATEŞ GİBİ YANDIM DURDUM. DEVAMLI DUŞA GİRDİM. DÜŞSÜN DİYE..

keşke ozaman bu açıklamayı yapsaydın, zira polisleri zan altında bıraktın, avukat aranmaz dedikçe avukatım ve aradılar dedin. neyse geçmiş zaman
yapacaktım ama müsade etmedıler kı saldırmaktan:) Ayrıca belkı sanal ortam falan dıyeceksın de gercekten burada aldığım yorumlardan dolayı ağlamıştım neyse gecmiş zaman canım

Bu arada kızlar tanışalım isimleriniz neler yasınız ne iş yapıyorsunuz ve nerelisiniz ben 25 yasında Balıkesirlıyım konservatuvarda korıst ve solistim aynı zamanda adım Şura :KK54:
BEN BETÜL.
29 YAŞINDAYIM. İZMİTTE YAŞIYORUM.
BİR DEVLET DAİRESİNDE MEMURUM.
17 AYDIR EVLİYİM.
14 AY ÖNCE BEBĞİMİ KAYBETTİM. O GÜN BUGÜNDR DENİYOZ OLMUYO. EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ AMA BİŞİ EKSİK GİBİ.

X