- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- Konu Sahibi babybabycat
mine eşin elektrik mühendisi sen avukat değilmiydin? ben başkasıylamı karıştırıyorum?[/QUOT
Henuz degılım diyelım:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mine eşin elektrik mühendisi sen avukat değilmiydin? ben başkasıylamı karıştırıyorum?[/QUOT
Henuz degılım diyelım:))
aaaaa:)))) neresındenYaaaa gercekten mı merkezden canım siz neresinden bu arada benımde annem Bursalı
ne kadar yakınsın annemlerın oraya susurluk muradıye
Ya inanmıyorum butun Balıkesirliler toplanmıştır. Bende merkezdenbalıkesir mi bende balıksirdeyim
asıl gönenliyim ama merkezde yasıyorum
28 yasındayım 1 yıllık evliyim
öğrencıyken evlendık okul bıtmedı sınavlarımı veremedım staj yaptım ayrı zamanda esımın sırketınde muhasebeye bakıyorummine eşin elektrik mühendisi sen avukat değilmiydin? ben başkasıylamı karıştırıyorum?
Kemalpaşa ama Balıkesir'de büyümüş oda sen neresinden Balıkesir'inaaaaa:)))) neresınden
Ya evet anlattıgım seyın doğrulugunu kımseye kabul ettıremedım , buraya yazınca rahatlarım demıstım ama olmadıbi konuda çok tartışma olmuştu, avukatım demiştin hatta belki stajyersindir dediler kabul etmedin, muhasebeci deyince şaşırdım. çünkü alakasız meslekler :)
kemalpaşamııı:))) babamda kemalpaşalı ama bız Bursada yetıstık:) OsmangazıKemalpaşa ama Balıkesir'de büyümüş oda sen neresinden Balıkesir'in
keşke ozaman bu açıklamayı yapsaydın, zira polisleri zan altında bıraktın, avukat aranmaz dedikçe avukatım ve aradılar dedin. neyse geçmiş zamanöğrencıyken evlendık okul bıtmedı sınavlarımı veremedım staj yaptım ayrı zamanda esımın sırketınde muhasebeye bakıyorum
ATEŞ ÖLÇÜÇÜ ALMALIYIM OZAMAN.. BEN OVULASYON GÜNLERİMDEN SONRA ATEŞ GİBİ YANDIM DURDUM. DEVAMLI DUŞA GİRDİM. DÜŞSÜN DİYE..Ateşini olc hergun en cok düştüğü gun ilişkiye gir bazıları yanlış biliyor yükseldiği an ovulasyon gunün gecmıs oluyor ateş bu konuda ise yarıyor Ateş'in düştüğünde dene canım
yapacaktım ama müsade etmedıler kı saldırmaktan:) Ayrıca belkı sanal ortam falan dıyeceksın de gercekten burada aldığım yorumlardan dolayı ağlamıştım neyse gecmiş zaman canımkeşke ozaman bu açıklamayı yapsaydın, zira polisleri zan altında bıraktın, avukat aranmaz dedikçe avukatım ve aradılar dedin. neyse geçmiş zaman
Evet orada haklısın bak canımkeşke ozaman bu açıklamayı yapsaydın, zira polisleri zan altında bıraktın, avukat aranmaz dedikçe avukatım ve aradılar dedin. neyse geçmiş zaman
tamam canım:))Canlar lütfen özel Konuları ya da Tartışmaları burdan yapmayın rica etsem :/
Hadi bakalım ınsallah :) ben de adet olacak gibi hissediyorum ((( ofevet bu gecede denemem var:)))) 2 günde 1 bakalım ama esım nedense içim çok rahat olacak dıyor genelde hıslerı kuvvetlıdır
BEN BETÜL.Bu arada kızlar tanışalım isimleriniz neler yasınız ne iş yapıyorsunuz ve nerelisiniz ben 25 yasında Balıkesirlıyım konservatuvarda korıst ve solistim aynı zamanda adım Şura
ıyı dusun ıyı olsun canım ya:)Hadi bakalım ınsallah :) ben de adet olacak gibi hissediyorum ((( of
ınşallah hepımıze verır Rabbım...BEN BETÜL.
29 YAŞINDAYIM. İZMİTTE YAŞIYORUM.
BİR DEVLET DAİRESİNDE MEMURUM.
17 AYDIR EVLİYİM.
14 AY ÖNCE BEBĞİMİ KAYBETTİM. O GÜN BUGÜNDR DENİYOZ OLMUYO. EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ AMA BİŞİ EKSİK GİBİ.