Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA EVLENDİM.
17 AYLIK EVLİYİZ.
AMA Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM GEÇEN SENE ŞİMDİ YAŞASAYDI. 8 AYLIK OLUCKTI.
ŞİMDİDE DENİYOZ OLMUYO.
BİR SÜRÜ TEST YAPTIRDIM. TEMİZ ÇIKTI HEPSİ.
2 AYDIR O OVULASYON GÜNÜNDE GELEN AKINTI GELİR GELMEZ HEMEN YAPIYOZ.
ANLAMADIM GİTTİ.. NEDEN OLMUYO.
AĞUSTOSTA EŞİMLE BEN İZNE AYRILCAZ.
İNŞ O ZAMAN TEKRAR DOKTORA GİDİCEZ.
Hayırlı bır zamanı vardır elbet canım bızde ılk denememızı ıkı gun once yaptık bılmem belkı bende aynı seylerı yasaycagım nedense ıcımde hep kotu hısler var :KK43:

bızde 1,5 aydır denıyoruz ıkı kez regl oldum bu donemde 28 gunde bır olurdum artık 23 e dustu aralıklar. su an olan bırsey yok ama bakalım ılerleyen zamanlarda gorecegız.. daha once kurtaj olmustum ıstenmeyen gebelık sonucu, esımınde bır oglu var ve ben genel jınekolojık muayenemı oldum hersey normal cıktı, su durumda fızıken bır sorun yok beklıyoruz bakalım mercımek ne zaman fırına dusecek :KK70: :KK70:
:))) beklıyoruz

BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA EVLENDİM.
17 AYLIK EVLİYİZ.
AMA Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM GEÇEN SENE ŞİMDİ YAŞASAYDI. 8 AYLIK OLUCKTI.
ŞİMDİDE DENİYOZ OLMUYO.
BİR SÜRÜ TEST YAPTIRDIM. TEMİZ ÇIKTI HEPSİ.
2 AYDIR O OVULASYON GÜNÜNDE GELEN AKINTI GELİR GELMEZ HEMEN YAPIYOZ.
ANLAMADIM GİTTİ.. NEDEN OLMUYO.
AĞUSTOSTA EŞİMLE BEN İZNE AYRILCAZ.
İNŞ O ZAMAN TEKRAR DOKTORA GİDİCEZ.
O günden 1 gun oncede deneyin bence de belki denk gelmıyordur

kızlar kafanızın rahat olması lazım, ben ilk zamanlar ovulasyon takip ettim, vücut ısısı takip ettim falan çok stres yaptım, son 2 aydır hiç takip etmiyorum nasılsa olacağına varacak.

kızlar bu arada gebe kalamamanın bırcok nedenı var....
mesela kadınlarda rahım ıcı yaralar, kıstler, tuplerde olan tıkanıklıklar, sut hormonu yukseklıgı, kansızlık vs... gebe kalmayı engellıyor.
erkeklerde ozellıkle varıkosel sperm sayısını dusurdugu ve kalıtesını azalttıgından dollenmeye engel teşkil edıyor.
düşüklerde de rahimin iç yapısı, genetik bazı rahatsızlıklar etken oluyor..
1 yıl deneyıpte gebe kalamıyorsanız ya da ard arda dusuk ve gebelık kayıpları yasıyorsanız muhakkak ayrıntılı bır doktor kontrolunden gecın.
smear, rahım fılmı, ıdrar ve tam kan sayımı, hormon testı yaptırın.
eslerınız de bır urologa gozuksun, gerısı sans artık :KK70:

kızlar kafanızın rahat olması lazım, ben ilk zamanlar ovulasyon takip ettim, vücut ısısı takip ettim falan çok stres yaptım, son 2 aydır hiç takip etmiyorum nasılsa olacağına varacak.
Dogru diyorsun canım aslında ben bu ay hıc kafama takmadım son 3 gun aklıma geldi yine delirdin olacak mı olmayacak mı :)))

O günden 1 gun oncede deneyin bence de belki denk gelmıyordur

ONU NASIL KESTİRCEM... 18 DE HEP ADET OLUYOM. GEÇEN AY 6 SIYDI O AKINTI GELDİĞİNDE.
HERGÜN YAPINCADA SPERMLER VERİMSİZ OLUYO DİYOLAR.. NEYSE İNŞ 5 DE EŞİM İZNE AYRILDIĞINDA HERŞEYİ ÖĞRENCEZ
HERŞEYİ SORCAM DOKTORA.

ONU NASIL KESTİRCEM... 18 DE HEP ADET OLUYOM. GEÇEN AY 6 SIYDI O AKINTI GELDİĞİNDE.
HERGÜN YAPINCADA SPERMLER VERİMSİZ OLUYO DİYOLAR.. NEYSE İNŞ 5 DE EŞİM İZNE AYRILDIĞINDA HERŞEYİ ÖĞRENCEZ
HERŞEYİ SORCAM DOKTORA.
Ateşini olc hergun en cok düştüğü gun ilişkiye gir bazıları yanlış biliyor yükseldiği an ovulasyon gunün gecmıs oluyor ateş bu konuda ise yarıyor Ateş'in düştüğünde dene canım

X