- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.441
Yumurtlama günün olabilir ya da yumurtalamıs ovulasyon testini bugün dene Can'ım istersenArkadaşlar çok kasık ağrım var neden olduğunu anlamadımak sizce ne yapmalıyım
Can'ım cok sevindim ne kadarlık Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar uzun bir süre ara vermiştim yazmaya. Ve bugün aranıza bir anne adayı olarak yeniden katılıyorum çok güzel bir duyguymuş içinde seninle birlikte olduğunu hissetmek. Rabbim sizede nasip etsin inşallah. Kûn feyekûn. (Ol der ve oluverir.)yasin Suresi 82. Ayet
Can'ım cok sevindim ne kadarlık Allah kucağına almayı nasip etsin ... Teşekkürler cnm
Merhaba kızlar uzun bir süre ara vermiştim yazmaya. Ve bugün aranıza bir anne adayı olarak yeniden katılıyorum çok güzel bir duyguymuş içinde seninle birlikte olduğunu hissetmek. Rabbim sizede nasip etsin inşallah. Kûn feyekûn. (Ol der ve oluverir.)yasin Suresi 82. Ayet
inş hayırlısı canıminşallah canım rabbim gönlüne göre versin,hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
KIZLAR roxin ile buscopan kullanıpta adet gören oldumuYüce allahım isteyip olmayan herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin. Dualarım sizinle. .amin inşallah Rabbim sizinde kucağınizi boş birakmasin.Ya biliyo musun sayfaya bayadir girmiyodm bugün girerken inşallah biri hamile dir diye dua ede ede girdim çok sevindim canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin bizlere de yaşatsn
Yumurta takibi yaptır doktorda. Yumurtaların gereken büyüklüğe gelince çatlamasi için doktor çatlatma ignesi yapıp catlatir.yada incir kürü yap çatlatmak icin.yada havuc suyu iç bol bol..kist olması hamilelige engel degil.sen tüplerin acikmi kapalimi diye hsg cektir.asil önemli olan o..eger yinede ameliyat olmak istersem sen bilirsin.Bende miyom var.Doktorum ameliyat olmazsan asla hamile kslamazsin demisti.Baska doktora gittim yeni doktor. Sorun degil dedi. Önemli olan yumurtlayabilmek ve tüpler..gerisi sorun degil deyince ameliyat olmadim.kızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....
bu amelıyatı olursam polıkıstık over gececekmıs ole ddı artı dogal yolla hamıle kalabılırmısım hıc bır sorunm yokmus oyle ddı amelıyatm da 4000 tl saglık ıcın cok deıl ama bır yerdede dusunluyr yanı ondan kararsızm ne yapacagmı kestremyrm cnmYumurta takibi yaptır doktorda. Yumurtaların gereken büyüklüğe gelince çatlamasi için doktor çatlatma ignesi yapıp catlatir.yada incir kürü yap çatlatmak icin.yada havuc suyu iç bol bol..kist olması hamilelige engel degil.sen tüplerin acikmi kapalimi diye hsg cektir.asil önemli olan o..eger yinede ameliyat olmak istersem sen bilirsin.Bende miyom var.Doktorum ameliyat olmazsan asla hamile kslamazsin demisti.Baska doktora gittim yeni doktor. Sorun degil dedi. Önemli olan yumurtlayabilmek ve tüpler..gerisi sorun degil deyince ameliyat olmadim.
Ben düşüncelerimi yazdım karar seninbu amelıyatı olursam polıkıstık over gececekmıs ole ddı artı dogal yolla hamıle kalabılırmısım hıc bır sorunm yokmus oyle ddı amelıyatm da 4000 tl saglık ıcın cok deıl ama bır yerdede dusunluyr yanı ondan kararsızm ne yapacagmı kestremyrm cnm
Bisen cnm çok dua et ve güzel yürekli dostlarından dua iste
İnşallah Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin. Dualarım sizinle. .amin inşallah Rabbim sizinde kucağınizi boş birakmasin.