Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Merhaba kızlar uzun bir süre ara vermiştim yazmaya. Ve bugün aranıza bir anne adayı olarak yeniden katılıyorum çok güzel bir duyguymuş içinde seninle birlikte olduğunu hissetmek. Rabbim sizede nasip etsin inşallah. Kûn feyekûn. (Ol der ve oluverir.)yasin Suresi 82. Ayet

Can'ım cok sevindim ne kadarlık Allah kucağına almayı nasip etsin

Ya biliyo musun sayfaya bayadir girmiyodm bugün girerken inşallah biri hamile dir diye dua ede ede girdim çok sevindim canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin bizlere de yaşatsn

Mrb bende anne olmak isteyen anne adayiyim,, 4 yillik evliyim 5 aydir artik bebek icin deniyoruz bakalim Rabbim nezaman nasip edicek fazla takmamaya calisiyorum ama denemelere gelince aklimda hep bebek fikriyle birlikte oluyorum ama gün icerisinde aklima gelmiyor acaba tuttumu olucakmi felan düsünmüyorum tabii kirmizilar gelince bi moral bozuklugu oluyo,,cok özeniyorum hamile haberlerine burdakileride okudum insallah darisi benim gibi bu mutlu haberi vermeyi sabirsizla bekleyenlerin basina insallah

mrhaba arkadaslar bende ıkı aydır gebelik için tedavi göruorm klomende ikinci ayım bu ay yumurtam cok şükür adetımın 16.gününde kendılıgınden catladı o günde ilşki oldu ertesi gün doktora gttgnde catladgnı ögrenmıs oldum gerci anlamıstım yumurtamın catladgnı doktorum iki gün ilşki dedi ama maalsef bir günü girebildik ikincisi olmadı progestan 200mg diye bır ilaç verdi bitirip gel dedi hakkımızda hayırlısı bat a suan 11 gün var

kızlar bn de de polikistik over sendromu var 2 senelık ewlıym hamıle klamıyrm bundan dolayı doktorum laparoskopı driling amelıyatını tavsıye ettı ne yapmalıyım sızce yumurluyrm ama catlamyrlar hormon da almak ıstemyrm amelıyt olayımmı ne yapayım sızce ....

Ya biliyo musun sayfaya bayadir girmiyodm bugün girerken inşallah biri hamile dir diye dua ede ede girdim çok sevindim canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin bizlere de yaşatsn
İnşallah Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin. Dualarım sizinle. .amin inşallah Rabbim sizinde kucağınizi boş birakmasin.

Yumurta takibi yaptır doktorda. Yumurtaların gereken büyüklüğe gelince çatlamasi için doktor çatlatma ignesi yapıp catlatir.yada incir kürü yap çatlatmak icin.yada havuc suyu iç bol bol..kist olması hamilelige engel degil.sen tüplerin acikmi kapalimi diye hsg cektir.asil önemli olan o..eger yinede ameliyat olmak istersem sen bilirsin.Bende miyom var.Doktorum ameliyat olmazsan asla hamile kslamazsin demisti.Baska doktora gittim yeni doktor. Sorun degil dedi. Önemli olan yumurtlayabilmek ve tüpler..gerisi sorun degil deyince ameliyat olmadim.

bu amelıyatı olursam polıkıstık over gececekmıs ole ddı artı dogal yolla hamıle kalabılırmısım hıc bır sorunm yokmus oyle ddı amelıyatm da 4000 tl saglık ıcın cok deıl ama bır yerdede dusunluyr yanı ondan kararsızm ne yapacagmı kestremyrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…