Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

selam kızlar bende anne olmak ıstıyorum Rabbimin iznıyle.pkoyum :KK43: ilaçsız adet goremıyorum mınık mınık bı suru kıstım war.benım gıbı olan we hamıle kalanlar war mıııııı???

selam kızlar bende anne olmak ıstıyorum Rabbimin iznıyle.pkoyum :KK43: ilaçsız adet goremıyorum mınık mınık bı suru kıstım war.benım gıbı olan we hamıle kalanlar war mıııııı???
Bende miyom var..ayrica kum gibi rahimlikta bir sürü miyomlar varmis..dokror bu sekilde hamile kalamazsim dedi kalsan bile düşük olur dedi..dedigi gibi oldu hamile olamadim.her ay yumurtlama zamani ara kanamalar oluyordu. ayrica kist de vardi..ben iki ay
boyunca surekli bitki caylari ictim..sogan kaynatip ictim..maydanoz kuru.brokoli kuru.sogan kabugu kuru. Ebegomeci otu kuru..hergun degisik dedisik uyguladim..suan sadece bir tane miyom
var..simdi artik olan miyom sorun degil dedi..ama şimdi de esimin sperm değerleri cok düşük. .yani yine hamile olamadim

Arkadaslar ben mixovul fitil aldım az kaşıntı m var adetime 4 gün var gebelik testi yaptım negatif çıkınca aldım sorun olur mu sizce

Bende miyom var..ayrica kum gibi rahimlikta bir sürü miyomlar varmis..dokror bu sekilde hamile kalamazsim dedi kalsan bile düşük olur dedi..dedigi gibi oldu hamile olamadim.her ay yumurtlama zamani ara kanamalar oluyordu. ayrica kist de vardi..ben iki ay
boyunca surekli bitki caylari ictim..sogan kaynatip ictim..maydanoz kuru.brokoli kuru.sogan kabugu kuru. Ebegomeci otu kuru..hergun degisik dedisik uyguladim..suan sadece bir tane miyom
var..simdi artik olan miyom sorun degil dedi..ama şimdi de esimin sperm değerleri cok düşük. .yani yine hamile olamadim

ne guzel cnm bak bır suru mıyomun gtmıs.onuda ılacla duzeltırsınız cnm ıns.bende suan reglım.btsın 2gun sora sogan kurune bslıcam ıns

Arkadaslar çok az kaşıntı m var ve bu yüzden mixovul aldım adetime 4 gün var kan testiM negatif çıktı ondan aldım bi sorun olur mu sizce

Dadli anne adayciklariii bizlere dua etmeyi unutmayın olur mu :)

Bende pcosluym tatlım ama ağır değil şükürki

Kızlar En son adetime 7 gün kala test yaptırdım negatif çıkmıştı bu gün adet günüm ağrım var biraz ama adet olmadım olurum dimi sizce ben artık anne olmak istiyorum

Adet oldum arkadaşlar çok üzüldüm .ovulasyon testi aldım şimdi ne zaman kullanmaya basliyim ya neden olmadım hamile çok moralim bozuldu

Kızlar adetimin 6 .günü ovulasyon testi yaptım ikinci si silik çıktı ne demek oluyo ikinci çizgi çok az belli dikkatli bakınca

Kızlar adetimin 6 .günü ovulasyon testi yaptım ikinci si silik çıktı ne demek oluyo ikinci çizgi çok az belli dikkatli bakınca
Ikı cızgı bırden belırgın olunca ovulasyon gunün oldugunu gosterır canım ovulasyon gunü dışında sadece bur cızgı belırgın olur ıkısının koyulasmasu lazım

Arkadaşlar 26 ekim de adet oldum fakat fazla ağrı çekme dım edetim 5 gun sürdü ama normalde az geldi şimdi ise sağ yumurtalık yerim de çok ar ağrı var ara ara oluyo

X