Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Bende pazartesi günü dr gittim tedavi için aşılamaya karar verdik dr bana rahimin kalın dedi bide polip var dedi test verdi gebelik yaptırdım 304 çıktı ama dr pek umutlu konuşmadı dış gebelik yada boş gebelik olabilir dedi bugun gene kan verdim sonucu yarın alıcam inş yükselme olur çok korkuyorum

İnşallah Canım dua et bana olur mu
olur inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin ( bzlerle beraber) :)

İnşallah yükselir canım inşallah inşallah l

Şimdi sonucuma baktım ilki 304 ikigün sonrada 672 çıktı durumum vahim mi?
Can'ım sonucun gayet iyi ikiz sonucu değil ama bu arada sen duzenlı bir şekilde yaptır genede kan testini yükselmeye bak ama sadece ona güvenme yükselip dış gebelikte olabiliyor ama sanmıyorum dış gebelik olduğuna butun dr lar basta dış gebelik diyor korkutuyor bana da demişlerdi adetin üstünden kac gün geçti şuan 5. Haftada keseyi eğer ultrason cihazı kaliteliyse 6 bilemedin 7. Haftada Bebek görülür benim 7 de göründü o yüzden korkma hayırlı olsun

İyi aksamlar kizlar, yumurtlama donemimde iliskiye girmistim fakat 2 gun sinrasinda enfeksiyondan dolayi hastaneye acile gtmistim bussuru antb. Ve fitil vermisti ve bu surecte iliskiye hic girmedim acile gttigmde doktor yumurtalarimda bi skinti olmadigini soylemisti ama kan tahlili yapmamisti gel gelelim bugune , normalde adet olmam gerekiyordu ama su saat oldu henuz adet olmadim ustelik bide ben bugun esinle birlikde odamiZin yerini degistirirken bazayi tasidik suan belimin agrisindan koltukdan kalkamiyorum acaba hamile olma ihtimalim var mi ? Ustelik adet belirtilerinin hepsinide yasadim

Biraz içim rahatladı.bugun dr sonuca iyi dedi salı günü tekrar gel kese oluşup oluşmadığına bakıcaz dedi.sitresten mi bilemedim gögüs ağrılarım azaldı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…