- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.381
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin,hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Can'ım ben deKızlar miratech kullanıp doğru sonuç gören var mı içinizde ya ben yöne miratech yaptım ve silik ama belli cizgi
İnşallah canım benim hepimizin
Can'ım ben de onu kullandım ilk ay 2. Ay ise yaradı1 yıl kadardır 2. bebeğimizi istiyoruz ama olmuyor doktorum bugün inofolic yazdı. kullanıpta hamle kalabilen var mı aceba?
çıldırmak üzereyim ilk gebeliğim istediğimiz ayda şıppp diye olmuştu
darısı başıma inşallah (isteyen herkesin) ... bana ünde sabah2 akşam 2 toplam 4 paket kullandırıyor sen nasıl kullanıyordun? birde herhangi bir rahatsızlığın varmıydı? yani sana ne için verdi doktor? bana sadece destekleyici dedi daha kolay olacak gebelik bu ilaçla dediCan'ım ben de onu kullandım ilk ay 2. Ay ise yaradı
Bana niye vermedi doktor 6 ay bekledim yadarısı başıma inşallah (isteyen herkesin) ... bana ünde sabah2 akşam 2 toplam 4 paket kullandırıyor sen nasıl kullanıyordun? birde herhangi bir rahatsızlığın varmıydı? yani sana ne için verdi doktor? bana sadece destekleyici dedi daha kolay olacak gebelik bu ilaçla dedi
Canım nasıl kullandığımı hıc hatırlamıyorum benım ılk defa stresten adet düzenim bozulmuştu hem onu düzeltmek ıcın hem de bebek olmasını hızlandırır demıstıdarısı başıma inşallah (isteyen herkesin) ... bana ünde sabah2 akşam 2 toplam 4 paket kullandırıyor sen nasıl kullanıyordun? birde herhangi bir rahatsızlığın varmıydı? yani sana ne için verdi doktor? bana sadece destekleyici dedi daha kolay olacak gebelik bu ilaçla dedi
anladım... umarım bendede işe yararCanım nasıl kullandığımı hıc hatırlamıyorum benım ılk defa stresten adet düzenim bozulmuştu hem onu düzeltmek ıcın hem de bebek olmasını hızlandırır demıstı
ben 1 yıl bekledimBana niye vermedi doktor 6 ay bekledim ya
Miratech ne?darısı başıma inşallah (isteyen herkesin) ... bana ünde sabah2 akşam 2 toplam 4 paket kullandırıyor sen nasıl kullanıyordun? birde herhangi bir rahatsızlığın varmıydı? yani sana ne için verdi doktor? bana sadece destekleyici dedi daha kolay olacak gebelik bu ilaçla dedi
Gebelik testiMiratech ne arkadaşlar?
Teşekkürler cevap verdiginiz icinGebelik testi
Hayırlısı olsun canımBenimde tam dün 1 yıl oldu amma olmadı bebis nibalim hayırlısı :) test markası canım
aynı durumdayız ... hayırlısı olsun artıkBenimde tam dün 1 yıl oldu amma olmadı bebis nibalim hayırlısı :) test markası canım