Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

amin canım inşallahhh.ne kadardır korunmuyosun peki evlendiğinden beri mi

kızlar herkese kucak dolusu selam olsun bende anne olmak için 7 aydır mücadele veriyorum.nasipse yarın tedaviye başlıyoruz(yumurta tembelliği var) nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum sabah ola hayır ola,çok heyecanlıyım bakalım rabbim ne zaman nasip edecek

hayırlısı olsun inşallah canım, allah çok bekletmez inşallah tez vakitte nasip eder

Bugün dr. gittim yumurtam büyüyüp çatlaya biliyormuş yani herşeyim normal.. eşimin gitmesi lazımmış hayırlısı bekleyip görücez..

Bugün dr. gittim yumurtam büyüyüp çatlaya biliyormuş yani herşeyim normal.. eşimin gitmesi lazımmış hayırlısı bekleyip görücez..
hadi hayırlısı canım benim erkekte problem varsa da bizden bi tık daha kolay çözüme ulaşıyo sevindim adına ,inşallah eşinde de sıkıntı yoktur :)

hadi hayırlısı canım benim erkekte problem varsa da bizden bi tık daha kolay çözüme ulaşıyo sevindim adına ,inşallah eşinde de sıkıntı yoktur :)
Inşallah canim ona bu ay kürler ballar findik fistik gibi şeyler yedircem itiraz edemiycek

Son düzenleme:
Kızlar bana bugün dr. serophene ve folidoce diye 2 ilaç verdi klomen falan vermedi 26 sında gel dedi klomen yerine serophene kullandınız mı

Kızlar yarın adet günüm ve de eevlilik yıldönümüm bana dua eder misiniz evlat hasretimin dinmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…