- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 37
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.361
amin canım inşallahhh.ne kadardır korunmuyosun peki evlendiğinden beri miBende öyleydim randevu nasıl geçecek ne olacak diye gergindim ama beklediğim gibi değildi doktorum çok ilgiliydi sağolsun gayet iyi geçti bişeyin çıkmaz..
bizde 19 aydır evliyiz yani 2 sene olacak yakında hala bebek yok.. bu ay doktora gittim hormon testi vs. hepsi güzel çıktı yarın yine randevum var yumurtam çatlamış mı onu bakacak dr. eğer oda normalse tedaviye başlayalım ne gerekiyorsa yapalım dedi.. inş kötü birşey çıkmaz.. bide bu ay eşime keçi boynuzu kürü yapıcam vede pekmezinide aldım arı sütü bal polende alıcam bunları deniycem bakalım hayırlısı hakkımız da..
Evet evlendiğimizden beri hiç korunmadik bebek istediğimiz için..amin canım inşallahhh.ne kadardır korunmuyosun peki evlendiğinden beri mi
rabbim nasip eder inşallah en tez zamanda canım benim,çok zormuş beklemek ..Evet evlendiğimizden beri hiç korunmadik bebek istediğimiz için..
Amin canim inş hepimize nasip eder. Bende evlenmeden önce istediğim zaman hememen hamile kalabileceğimi saniyordum ama öyle değilmişrabbim nasip eder inşallah en tez zamanda canım benim,çok zormuş beklemek ..
ben de öyle sanıyodumAmin canim inş hepimize nasip eder. Bende evlenmeden önce istediğim zaman hememen hamile kalabileceğimi saniyordum ama öyle değilmiş
hayırlısı olsun inşallah canım, allah çok bekletmez inşallah tez vakitte nasip ederkızlar herkese kucak dolusu selam olsunbende anne olmak için 7 aydır mücadele veriyorum.nasipse yarın tedaviye başlıyoruz(yumurta tembelliği var) nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum sabah ola hayır ola,çok heyecanlıyım bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
hadi hayırlısı canım benim erkekte problem varsa da bizden bi tık daha kolay çözüme ulaşıyo sevindim adına ,inşallah eşinde de sıkıntı yoktur :)Bugün dr. gittim yumurtam büyüyüp çatlaya biliyormuş yani herşeyim normal.. eşimin gitmesi lazımmış hayırlısı bekleyip görücez..
Inşallah canim ona bu ay kürler ballar findik fistik gibi şeyler yedircem itiraz edemiycekhadi hayırlısı canım benim erkekte problem varsa da bizden bi tık daha kolay çözüme ulaşıyo sevindim adına ,inşallah eşinde de sıkıntı yoktur :)
tabi canımm daya gitsinInşallah canim ona bu ay kürler ballar çerez findik fistik gibi şeyler yedircem itiraz edemiycek
tabi canımm daya gitsin
evet canım gittigidiyordan aldım dün akşam çift çizgiye ulaştım ben de :)Faydasini görürsek yazarim buraya. Sen ovu. testini netten mi aldin canim??
İyi hadievet canım gittigidiyordan aldım dün akşam çift çizgiye ulaştım ben de :)
laboquick galiba :) ilk ve sondu testlere verdiğim şans bana göre değil daha çok gerildim sevmedimİyi hadiHangi marka kullanıyorsun?? Bende alayım bari bu ay..
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin,hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinKızlar yarın adet günüm ve de eevlilik yıldönümüm bana dua eder misiniz evlat hasretimin dinmesi için