Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Ben 26 gunde oldum.12inci gunude test yaptim ama silik cikmisti

Bu konu niye unutuldu yaaa

Merhblr bende hamile kalmak istiyrm anne olmak istiyrm
Yaşım kemale eriyor artık 2 aydr korunmyrz ama 6 yıllık evliyz
Daha fazla beklememek için bende arastrymrm okuyrm neler yapablrm die nasip tabiki ama gerçekten beklemek çok zorms ki ben daha çok yeniym beklemek için

Hicbiseey yapma:) keyfini cikar insallah en kisa zamanda da anne olursun canim... sana verebilcegim tek tavsiye bu surecte su internetten uzak dur yalan yanlis bir suru bilgi var,kafa karistiriyor.ve her zaman herseyin en kotusu cikiyor karsina

Hicbiseey yapma:) keyfini cikar insallah en kisa zamanda da anne olursun canim... sana verebilcegim tek tavsiye bu surecte su internetten uzak dur yalan yanlis bir suru bilgi var,kafa karistiriyor.ve her zaman herseyin en kotusu cikiyor karsina

Ya sorma uzak durmak imkansız ama
Ben aslında çok ilgilenmiyrdm korunmayı biraktgmzda ilk ayda hamile kalck değilim ya diodm taa ki arkadsmn beni ruyasnda hamile gordgnu soyledgi ana kadar
korunmayı biraktgmzi da bilmiodu malum mu oldu acaba diyrk bir heveslendm adetim de gecikti o zaman evde hamilelik testi yaptm tek çizgi çıktı ama bikac saat sonra ikinci çizgi çıktı
Test süresi sebebiyle gecersz ama o şekilde hamile olanlarda varms yani ben bayaaa bi karistm heyecan vs.
Kan testi yaptrdm ve rahatladm ama neden ikinci çizgi neden gecikti günüm acaba bu ay hamile kalır mym die düşünmeden edemiyrm

Daha çok var 15 gün.adetim biteli 4 gün oluyr. soğan kurune basladm adetim bittiği gibi hamile kalmayı kolaylastrdgi da soylenyr ya iyi gelir belki die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…