- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.321
Ben 26 gunde oldum.12inci gunude test yaptim ama silik cikmistiIki aydaki adet ginleri arasındaki mesafeti hesaplayin..mesela her ayin 1. De adey oluyorsaniz..ve o ay 30 günle bittiyse demekki iki adetin baslangic tarihleri arasi 30 gun...30-14=16 yani ayin 16 si sizin yumurtlama gunu...bu sekilde hesaplayin
Canım naptın gittin mı Dr hayırdırKızlar doktora gidiyorum eşimle dua edin bi problem çıkmasın :) :*
Görmemişim canım hayırdır bebiş mı var yoksa ne ıcın gıdıysunAy unutmusuz saf gibi gittik geldik vardır bir hayır
Ay hamilemisiiin
Bilmiyorum ki bakın diye gönderdim belki fikriniz olur diyeAy hamilemisiiin
E doktor bisi demedi mi?Bilmiyorum ki bakın diye gönderdim belki fikriniz olur diye
Belli değil dedi.. ultrasonda çıkmadı birsey demek için erken lafını birkez daha duydum bu değerlere bakılırsa kesinlikle yok bencdE doktor bisi demedi mi?
Görmemişim canım hayırdır bebiş mı var yoksa ne ıcın gıdıysun
Ay cok enteresan yaniBelli değil dedi.. ultrasonda çıkmadı birsey demek için erken lafını birkez daha duydum bu değerlere bakılırsa kesinlikle yok bencd
Bu konu niye unutuldu yaaa
Hicbiseey yapma:) keyfini cikarMerhblr bende hamile kalmak istiyrm anne olmak istiyrm
Yaşım kemale eriyor artık 2 aydr korunmyrz ama 6 yıllık evliyz
Daha fazla beklememek için bende arastrymrm okuyrm neler yapablrm die nasip tabiki ama gerçekten beklemek çok zorms ki ben daha çok yeniym beklemek için
Hicbiseey yapma:) keyfini cikarinsallah en kisa zamanda da anne olursun canim... sana verebilcegim tek tavsiye bu surecte su internetten uzak dur yalan yanlis bir suru bilgi var,kafa karistiriyor.ve her zaman herseyin en kotusu cikiyor karsina
Ya sorma uzak durmak imkansız ama
Ben aslında çok ilgilenmiyrdm korunmayı biraktgmzda ilk ayda hamile kalck değilim ya diodm taa ki arkadsmn beni ruyasnda hamile gordgnu soyledgi ana kadar
korunmayı biraktgmzi da bilmiodu malum mu oldu acaba diyrk bir heveslendm adetim de gecikti o zaman evde hamilelik testi yaptm tek çizgi çıktı ama bikac saat sonra ikinci çizgi çıktı
Test süresi sebebiyle gecersz ama o şekilde hamile olanlarda varms yani ben bayaaa bi karistm heyecan vs.
Kan testi yaptrdm ve rahatladm ama neden ikinci çizgi neden gecikti günüm acaba bu ay hamile kalır mym die düşünmeden edemiyrm[/QUOTE
hadi insallah:)kac gun var bat'a?