Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Kizlar merhaba.pek bi tembel gecen eylul ayindan sonra tekrar hasta olarak karsinizdayim.esimde 3 aylik ilac kullaniminin son ayinda.bu ay bakalim gun asiri denemek istiyoruz.hayirlisi bakalim.proxed bitince doktor ne diycek merka ediyorum .bu ilaci bitiripte sonuc alan yada baska tedavuye baslayan var mi?

Merhabalar ben yeniyim aranizda :KK43: 1.5senedir cocuk istiyoruz olmadi esim bende tum testlerden gectik gecen ay sukur sorunumuz yok rahim filmi cektirdim buay beklemedeyim adetime 4gun var insallah rabbim hepimize yardim eder bebislerimizi verir pek belirtim yok arada kasik agrisi ve yogun beyaz kokusuz akinti baskada yok iste oyle ama rahim filminin cok ise yaradigini soyledi drum bakalim son 4gun

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim yardiminiza ihtiyacim var :KK43: en son 22 eylulde adet gordum ve 5 ekim itibariyla dune kadar gunasiri iliskiye girdim, dun gece rahatsizlandm kasik agrisiyla uyandim ve genital bolgemde tarifi olmayan bi yanma vardi surekli wc deydim sabahi zor ettim yarin sabah doktora gorunecegim fakat hamileysem acaba yarin kan tahlilinde cikarmi sonucta korkuyorum enfeksiyon kaptiysam dr ilac verdiginde hamile kalmami engekler diye sizce yarin belli olurmu yoksa daha erkenmi ? Bu ay ikinci denememizdi 3 yillik evliyim

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim yardiminiza ihtiyacim var :KK43: en son 22 eylulde adet gordum ve 5 ekim itibariyla dune kadar gunasiri iliskiye girdim, dun gece rahatsizlandm kasik agrisiyla uyandim ve genital bolgemde tarifi olmayan bi yanma vardi surekli wc deydim sabahi zor ettim yarin sabah doktora gorunecegim fakat hamileysem acaba yarin kan tahlilinde cikarmi sonucta korkuyorum enfeksiyon kaptiysam dr ilac verdiginde hamile kalmami engekler diye sizce yarin belli olurmu yoksa daha erkenmi ? Bu ay ikinci denememizdi 3 yillik evliyim
Hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun daha kan testinde çıkacağını sanmıyorum sana tavsiyem devam etmezse bu sancıların adetini bekle doktora gitme tarif ettiğin durumun aynısını yaşadığım ay hamile olduğumu öğrendim düşükle sonuçlandı ama öyleydi yani senin içinde bu bebek haberidir inşallah

Can'ım büyük ihtimal enfeksiyonun var hamileysen kan da çıkar dr a hamilelikten şüphelendiğini söyle ama hem beta testi yapsın hem idrar sadece yanmadan bahsedersen idrar alır kana bakmaz hamileysen bol su içmeni önerir geçmesi icin büyük ihtimal hamilelikte olabiliyor korkma

Bu arada verdiğin tarihleri görmedim daha çıkmaz kanda Can'ım hamileysen bile 13 15 gün falan olmuş şuan varsa bile oluşum aşamasında kullandığın bi ilacın zararı olmaz şuan tutmuşsa bile ortada Bebek yok kullanabilirsin ılac

Tesekkuler cevaplariniz icin , sabah doktora gttim kan tahliline gerek duymadi idrar verdim asiri derecede enfeksiyon oldugunu soledi smear testi yapicakdi enfeksiyon fazla die yapmadi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel dedi, gebelik icin istersen once tedavi bitsin sonra yao dedi cunku gebeyken ilac skintisi cekersin buda senin gebeliginin dusme yada erken doguma sebebiyet verir bol bol su ic dedi bide arkadaslar ozellikle soledi vajina icini suyla yikamayin dedi icinde bi tabaka varmis o tabakaya zarar veriomus buda gebeligi zorlastiriomus bilginiz olsun , calismalara biraz ara vericem mecbur ama bu ay hamileysem bile bu ilaclarla sanirim gebelik son bulur :KK43: hepinize saglikli sihhatli gunler dilerim

Tesekkuler cevaplariniz icin , sabah doktora gttim kan tahliline gerek duymadi idrar verdim asiri derecede enfeksiyon oldugunu soledi smear testi yapicakdi enfeksiyon fazla die yapmadi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel dedi, gebelik icin istersen once tedavi bitsin sonra yao dedi cunku gebeyken ilac skintisi cekersin buda senin gebeliginin dusme yada erken doguma sebebiyet verir bol bol su ic dedi bide arkadaslar ozellikle soledi vajina icini suyla yikamayin dedi icinde bi tabaka varmis o tabakaya zarar veriomus buda gebeligi zorlastiriomus bilginiz olsun , calismalara biraz ara vericem mecbur ama bu ay hamileysem bile bu ilaclarla sanirim gebelik son bulur :KK43: hepinize saglikli sihhatli gunler dilerim
canım en önemlisi sağlık,çok geçmiş olsun neyse ki baştan tedbir almışsın ,ilaçlarını düzenli kullan ki tedavi hemen sonuç versin,ne kadar çabuk olursa bebiş o kadar çabuk gelir :)

Benimde adete az kaldı 10 gün önceden göğüs ağrısı basldi şu an ni hafta var nasıp :)

Slm kizlar :KK54:bizde iki yildir bebis istiyoruz bu ay üçüncü dusugum oldu. Yeni yeni kendimi toparliyorum biraz zor bir surecti. inşallah Rabbim sagliklica bebislerimizi bize gonderir. Artık Çok istiyorum

Slm kizlar :KK54:bizde iki yildir bebis istiyoruz bu ay üçüncü dusugum oldu. Yeni yeni kendimi toparliyorum biraz zor bir surecti. inşallah Rabbim sagliklica bebislerimizi bize gonderir. Artık Çok istiyorum
aminnn canım rabbim en hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun :KK43:

Selamün aleyküm kızlar..
Bende artık anne olmak istiyorum..
Gördüğüm kadarıyla buraya yazan çoğu kişi hamile şuan.. inşallah bana da uğurlu gelir burası..
Herhangi bir şey deneyen var mı?? kürler filan nasıl hamile kaldınız??

Selamün aleyküm kızlar..
Bende artık anne olmak istiyorum..
Gördüğüm kadarıyla buraya yazan çoğu kişi hamile şuan.. inşallah bana da uğurlu gelir burası..
Herhangi bir şey deneyen var mı?? kürler filan nasıl hamile kaldınız??
aleyküm selam canım hoşgeldin.. inşallah uğurlu gelir... benim 4.ayım son 2ay gün aşırı çalıştık ama vakti değil sanırım daha.
bu ay ilk kez ov. testlerine başladım bakalım. bat 30ekim bakalım kasımın 4üne de dr.randevumu aldım artık gitmek gerek sanırım 5ay olacak çünkü.bat.dan cok randevu tarihine kitlenmiş durumdayım :KK70:
bende durumlar böyle sende nedir durum

aleyküm selam canım hoşgeldin.. inşallah uğurlu gelir... benim 4.ayım son 2ay gün aşırı çalıştık ama vakti değil sanırım daha.
bu ay ilk kez ov. testlerine başladım bakalım. bat 30ekim bakalım kasımın 4üne de dr.randevumu aldım artık gitmek gerek sanırım 5ay olacak çünkü.bat.dan cok randevu tarihine kitlenmiş durumdayım :KK70:
bende durumlar böyle sende nedir durum
Bende öyleydim randevu nasıl geçecek ne olacak diye gergindim ama beklediğim gibi değildi doktorum çok ilgiliydi sağolsun gayet iyi geçti bişeyin çıkmaz..
bizde 19 aydır evliyiz yani 2 sene olacak yakında hala bebek yok.. bu ay doktora gittim hormon testi vs. hepsi güzel çıktı yarın yine randevum var yumurtam çatlamış mı onu bakacak dr. eğer oda normalse tedaviye başlayalım ne gerekiyorsa yapalım dedi.. inş kötü birşey çıkmaz.. bide bu ay eşime keçi boynuzu kürü yapıcam vede pekmezinide aldım arı sütü bal polende alıcam bunları deniycem bakalım hayırlısı hakkımız da..

X