- 18 Nisan 2015
- 118
- 34
- 31
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.281
Gecen ay 2 gün olduğum adet sadece tuvalete çıktığımda geliyordu söylemiştim daha önce ve bu da böyle canlarim bu da tuvalete çıktığımda geliyo normalde yok..Canım normalde kalp atışına kadar doktora izin vermıyor uçak veya araba bence sor o gördüğün adet te olmayabilir 1 hafta sabret yat dınlen
Bu kadar yipratma kendini illaki olucak bi gun sabirla o gunu bekleKırmızı kart kızlar silik cizgiler hayal oldu sizin konuşmalariniza o kadar imreniyorum ki bebek muhabbetleri galiba bizim olmayacak bir sene oldu nasip artık hayırlısı olsun :)
Gecen ay 2 gün olduğum adet sadece tuvalete çıktığımda geliyordu söylemiştim daha önce ve bu da böyle canlarim bu da tuvalete çıktığımda geliyo normalde yok..
Valla dediğinizi yaptım gitmiyorum iki gündür de sürekli yatiyorumSen tedbiri elden birakma otur oturdugun yerde gitme bi yere
Yat canim yat olcagi varsa olucak tabi de yine de dikkat etmekte fayd var. Bodrumda yasiyorum ben sen?Valla dediğinizi yaptım gitmiyorum iki gündür de sürekli yatiyorum
IstanbulYat canim yat olcagi varsa olucak tabi de yine de dikkat etmekte fayd var. Bodrumda yasiyorum ben sen?
Yaş kacIstanbul
25Yaş kac
Var mı canım kanaman hala bu Arada iyi yapmışsınValla dediğinizi yaptım gitmiyorum iki gündür de sürekli yatiyorum
25Yaş kac
Lavaboya ciktigimda var sadece normalde yok cnm bnmVar mı canım kanaman hala bu Arada iyi yapmışsın
Test yaptin mi hic tekrar?Lavaboya ciktigimda var sadece normalde yok cnm bnm
Yok yapmadım yarın doktora gdicem tekrar.. adetlik çıkar mı kiTest yaptin mi hic tekrar?
Çıkar canım git senYok yapmadım yarın doktora gdicem tekrar.. adetlik çıkar mı ki
Ultrason dan hiç bakmadı doktorlar-gecen ay 0.100 bu ay 3.71 yarın direk ultrason isticemÇıkar canım git sen
Canım suan ultrasonda hıc bırsey göremez ki doktor deger 1500 ulaştığında vajinal ultrasonda 4500 5000 e geldiğinde karından ultrasonla Bebeğin kesesi var mı yok mu görebilir suan bısey göremez sen kan tahlili yaptırman lazım suan değerin yükseldi mı diyeUltrason dan hiç bakmadı doktorlar-gecen ay 0.100 bu ay 3.71 yarın direk ultrason isticem