- 18 Nisan 2015
- 118
- 34
- 31
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.301
0.100 den 3.71 de ciktiysa bir ayda iki günde hiç değişmez zannrtmiyrum çok umutsuzum çoookDeğerinin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım ona bakacak doktor ilk olarak ultrasonda bısey Görünmez
Canım gecen Ay'ı saymıycaksın artık o yükselmemiş gecmıs sen gecen aydan bu zaman a hesap mı yapıyorsun o baska hamilelik tutmamış suan yine hamilelik var bu ayrı 3.71 olanın yükselmesi lazım suan o 0.100 olanı unutBir ayda bile yükselmemis,
Canım 0100 den 1 ayda 3.71 olmaz zaten oyle bısey olma imkanı yok vücut o zaman onu tutmamış atmış kan olarak sen suan ayrı birdaha hamilesın ve bunun yükselmesi lazım0.100 den 3.71 de ciktiysa bir ayda iki günde hiç değişmez zannrtmiyrum çok umutsuzum çoook
0.100 adet bittikten snra çıkan bi değer bu yüzden göz önünde tutuyorum.Canım 0100 den 1 ayda 3.71 olmaz zaten oyle bısey olma imkanı yok vücut o zaman onu tutmamış atmış kan olarak sen suan ayrı birdaha hamilesın ve bunun yükselmesi lazım
Iyi de tutamazsın iste oyle bısey olamaz bak ınt falan ac oku biraz bu sekilde olmuyor oyle bısey olmaz0.100 adet bittikten snra çıkan bi değer bu yüzden göz önünde tutuyorum.
Operator doktorCanım tarlusalı bende kullandım ama bir paket kullandım iki degıl ınt bak nasıl kullanılır yazar e adetin bittikten sonra 5 gun kanaman olmuş neden bu ne diye hastaneye gitmedin canım hamilelik belirtilerini dıger adet gunün gelmeden hissetmez canım hemen oyle iliskiye girip 1 hafta sonra falan bence sen bı Dr git ıstersen gecmıs olsun tekrar
Oyle oldu valla
Ne için gidiyorsun canım bu arada devlet hastaneleri acık mı bugun özele mı gidiyorsunKızlar doktora gidiyorum eşimle dua edin bi problem çıkmasın :) :*
Doktora gittim..0.690 çıktı hcg..bi hafta sonra gel gebelik yok dediNe için gidiyorsun canım bu arada devlet hastaneleri acık mı bugun özele mı gidiyorsun
Sanırım değerin Düşüyor canımDoktora gittim..0.690 çıktı hcg..bi hafta sonra gel gebelik yok dedi
Kizlar ben 6 gundur ovulasyon testi kullaniyorum 5 gun silik cikti bugun daha bi silik cikti.normalde 14 uncu gunum yqni hesaplamara gore.yumurtlama gunum dundu.ama bi turlu net.gorunmuyo ikinci cizgi.napcam bisey soyleyin
GalibaSanırım değerin Düşüyor canım