Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Nasip artık .. umutlanma canım ya benimde oldu öyle kaç kere ama yoktu ne yazık ki geçen ay iki cizgi baya belirginken bile malesef

0.100 den 3.71 de ciktiysa bir ayda iki günde hiç değişmez zannrtmiyrum çok umutsuzum çoook
Canım 0100 den 1 ayda 3.71 olmaz zaten oyle bısey olma imkanı yok vücut o zaman onu tutmamış atmış kan olarak sen suan ayrı birdaha hamilesın ve bunun yükselmesi lazım

Olmayacağını tahmin ediyorum imkansız gibi ama çocuk için yinede bir umut ..Bu çocuğu çok istediğimden bu kadar Saçmalığım belki de

selam ben 6 aylık evliyim evliliğimin 5 ayındanberi adet olamıodum doktora gittim trisequens kullandım pembelrden 3 ane kalınca adet oldum(10.09.2015) ..(11.09.2015)ikinci günü hormon testine gittim hormonlar güzel çıktı . bu sefer adet düzenleyici olarak tarlusal verdi ayın 10undan 10 na kadar kullan dedi iki ay kullancan dedi bi ayda iki kutu kullancan dedi. benimde tarihe bakmak aklıma gelmedi eczaneye gelince aklıma geldi ayın 11iydi eczacıya sordum günleri karıştırmıştır dedi kullanmaya başla dedi benimde aklıma takıldı bebek istiyorum sonuçta .bi kaç gün kullandım kafamda karıştı iki kutu toplam 24 hap demek ve ayın 10ndan10 a kadr 12 gün yokki sabah akşam kullan yazmış kafam çok karıştı napmalıyım ...ayrıca adetim tam bittiği gün eşimle ilşkiye girdik kan geldi leke şeklinde şimdede bi kaç gündür kahve rengi ile kırmızı leke grlio adetimin bittiğini düşünüorum çünkü 7 gün boyınca çok geldi 7. gün hiç gelmedi.şimdilerde kahverengi pembemsi bir akıntım var 5 gündür .adetliyken bile yumurtlama olabilomuş duyduğuma göre.oyüzden adet bitince ilişki ye girdik bakalım şu çamaşır suyu testini yaptım bayağı köpürdü. dua ediorum durmadan. bugünde hiç bişi yapmadığım halde çok yorgunum hafif bi bulantım var sitrestende olabilir .bilmiorum önceden 4 kere o ucız testlerden yaptım negatif.bir ay öncede kan testi yaptırdım yok .şimdi artık korkuyorum ya hamile kalamazsam die. bende eşimde bebek çok istiyoruz . ya olmazsaaa ((( . napıcam bilmiorum .

Canım tarlusalı bende kullandım ama bir paket kullandım iki degıl ınt bak nasıl kullanılır yazar e adetin bittikten sonra 5 gun kanaman olmuş neden bu ne diye hastaneye gitmedin canım hamilelik belirtilerini dıger adet gunün gelmeden hissetmez canım hemen oyle iliskiye girip 1 hafta sonra falan bence sen bı Dr git ıstersen gecmıs olsun tekrar

Operator doktor babybabycat sorularinizi yanitliyor

Kizlar ben 6 gundur ovulasyon testi kullaniyorum 5 gun silik cikti bugun daha bi silik cikti.normalde 14 uncu gunum yqni hesaplamara gore.yumurtlama gunum dundu.ama bi turlu net.gorunmuyo ikinci cizgi.napcam bisey soyleyin

Kizlar ben 6 gundur ovulasyon testi kullaniyorum 5 gun silik cikti bugun daha bi silik cikti.normalde 14 uncu gunum yqni hesaplamara gore.yumurtlama gunum dundu.ama bi turlu net.gorunmuyo ikinci cizgi.napcam bisey soyleyin

Iki aydaki adet ginleri arasındaki mesafeti hesaplayin..mesela her ayin 1. De adey oluyorsaniz..ve o ay 30 günle bittiyse demekki iki adetin baslangic tarihleri arasi 30 gun...30-14=16 yani ayin 16 si sizin yumurtlama gunu...bu sekilde hesaplayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…