- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.101
Ayy hadi gozun aydinn canim:)) )Kızlar Allah'ıma Şükürler olsun keseyi gördük bugun 10 gun sonra da ınsallah bebeğimi görürüm.
Sagol canım senın de cinsiyeti öğrenmeye az kalmış heyecanlı mısın ne hissediyorsun tahmının var mıAyy hadi gozun aydinn canim:)) )
Kızlar Allah'ıma Şükürler olsun keseyi gördük bugun 10 gun sonra da ınsallah bebeğimi görürüm.
Sagol canım ama olmuyor işte şimdide bebek görünecek mı kalbi duyulacak mı stresi vargözünüz aaydın canm .. görürsün stres yapma Allah sağlık versin yeterki
Sagol canım ama olmuyor işte şimdide bebek görünecek mı kalbi duyulacak mı stresi var
Hic farketmez ama kiz bebekleri cok seviyorum:)) iki keee ruyamda bebegimi gordum emzirirken kizdi. Bir de adet kani gordum o da erkek bebege isaretmis cok karmasigimSagol canım senın de cinsiyeti öğrenmeye az kalmış heyecanlı mısın ne hissediyorsun tahmının var mı
Inşallah bısen sen daha 20 yasındaymıssın ben seni daha buyuk sandım nedenseBence artık biz görelim o günleri hayırlısıyla
Hadi bakalım guzel haberler ver ınsallah bende cok bısey hissetmemiştim ama bel ağrın olursa dikkat et genelde en onemlı hamilelik belirtisiYok kız gencim ben daha :)
anne adayı var mı bilmem de bende sen gibi ne adet ne bebek hiç bişey hhissetmiyorum bu ay :)
Hadi bakalım guzel haberler ver ınsallah bende cok bısey hissetmemiştim ama bel ağrın olursa dikkat et genelde en onemlı hamilelik belirtisi
Ay sen 20 yasindasn bi de evleneli 1 yil mi olduuuOlur kızlar üzülmeyin olur ben evleneli 1 yıl olacak ama yok hayirlisini dileyn her zamn :)