Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Yok kız gencim ben daha :)
anne adayı var mı bilmem de bende sen gibi ne adet ne bebek hiç bişey hhissetmiyorum bu ay :)

Yok kız gencim ben daha :)
anne adayı var mı bilmem de bende sen gibi ne adet ne bebek hiç bişey hhissetmiyorum bu ay :)
Hadi bakalım guzel haberler ver ınsallah bende cok bısey hissetmemiştim ama bel ağrın olursa dikkat et genelde en onemlı hamilelik belirtisi

Mrb kizlar ben 3 yillik evliyim bi kimyasal gebeligim oldu...bebegim oluyo die sevinirken meger kimyasal gebelik bi sorun teskil ettigini ogrendim esimdeymis problem ameliyatti ilacti kürlerdi derken olmadi simdi tup bebek icin gun sayiyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Rabbim isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu arkadaslar
umudunuzu kaybetmeyin diye anlatmak istedigim bi tecrube var...
bi aile dostumuzun kizi yillar once evlendi ama hamilelikle ilgili sorunlar yasadi...
10 yil hatta belki daha fazla cocuk sahibi olamadi.gecenlerde duydukki ikiz bebekleri olmus
en kisa zamanda sizden de guzel haberler duymak dilegi ile

Olur kızlar üzülmeyin olur ben evleneli 1 yıl olacak ama yok hayirlisini dileyn her zamn :)

Selamün Aleyküm hayırlı geceler..
Anne olmak isteyen, kendini anneliğe hazır hisseden, sürekli bebek ile hayaller kuran bir anne aday adayıyım
1,5 yıllık evliyiz hiç korunmadığımız halde hala olmadı bu ay hastalanmayı bekliyorum sonrasında hemen doktora gidip ne gerekiyorsa yapıcaz.. Bu yolda hiç birimiz yalnız değiliz burada bunu anladım.
Hamile arkadaşlarda gözünüz aydın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.. Bizleri de dualarınız da yer verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…