Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlar bende hala adet olacakmışım gıbı agrı oluyor saniyelik ağrım oluyo gıdıyor bu normal mi cok kafama takıyorum korkuyrm düşük falan olursa diye Allah korusun bı fikriniz var mı

merhaba arkadaşlar,
sayfayı baştan sona okudum :)
babybabycat tebrik ederim seni.
benimde 16 gün gecikti bir hafta önce kan verdim bişi cıkmadı doktor progesteron verdi gönderdi. hala olamadım
vücudum şişti stres had safhada
tekrar test yaptırsam mı acaba

kan testi negatif cıktıysa niye progestan verdi ki ?
ultrasonla falan baktı mı ?
istersen baska bi dra daha git
bilemedim....

normalde söktürücü olarak tarlusal kullanıyodum, söyledim de dr a
ama onun yan etkileri cok olur, progestan iç dedi
aynı zamanda regl olmayı da sağlıyomuş
bende ilk defa duydum

normalde söktürücü olarak tarlusal kullanıyodum, söyledim de dr a
ama onun yan etkileri cok olur, progestan iç dedi
aynı zamanda regl olmayı da sağlıyomuş
bende ilk defa duydum

arkadaslar 2.ayımdayım adetıme 12 gün var ve benım yaklasık 10 gündür kasıklarımda ınanılmaz agrı var test yaptım bişey cıkmadı da ama bu agrı neyın nesı yumurtlama agrısı degıl oyle olsa olur gecerdı kaldı kı bnm yumurtlamam gec olur nedense bu aydan umutluyum ıcımde oyle bır hıs var ılk kez :)

Bızım ılk denememızde tam 15 gun acayip agrı çektım goguslerım falan baya büyümüştü doktr baktı yumurtan büyüyor bunu hıssedıyorsun dedı buyuk ıhtımal sızdekıde oyle yoksa 10 15 gun onceden zaten hamıle kalsan bıle hıssetmek mümkün degıl sadece gecen aydan hamıle kalmışsanız bu olabılır anca herkesden guzel haberler gelır ınsallah bu ay kızlar ben ınanıyorum bırılerı yazacak Buraya

Canım ben hamıle oldugumu öğrenmeden 2 hafta once kan testı yaptırdım 1.20 cıktı yanı negatıf 2 hafta sonra adetıme gecikti suan hamıleyım ıstersen yaptr bellı olmuyor. Bu arada daha once bende tarlusal kullandım oyle abartılacak yan etkılerı yok hemen adet oluyorsun zaten baska bır doktora daha görün canım

Kızlar bu arada doktorunuzla konusun ınofolıc alın derım ben bır ay kullandım o sayede mı hamıle kaldım denk mı geldı bılmıyrm gercı bu ay baya ıyı kullandık günleri ama soyledıgım vitamın cok ıyı hem yumurtanızı çatlatıyor hamıle kalmayı kolaylaştırıyor hem de folık asıt bana doktorum geçen ay vermıstı ıstersenız konusun deneyın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…