- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.061
Sagol canım kımseyı dinleme ınsanlar cok konuşur zaten kanamam oldu diyosun ciddi bır durumda olabılır bence hemen gıt D Dertli Lahana
Allah sana da isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah guzel haberler yazalım burayaTamam canım. Çok sevindim sende bana dua et. Duan kabul olur. :)
Cnm çok sevindim.tebrik ederimKızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 betaAllahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım
VuhhhhuuuuuuuKızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 betaAllahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım
Canım tesekkur ederım amın ınsallah sorunsuz devam eder hepımızın bebişleri saglıklı olsunVuhhhhuuuuuuu:))) tebrik ederimmm allah kucagina almayi nasip etsin :) korkma artikk bisicik olmaz:)
Aagol
sagol canımmmm Allah hepınıze versin tez zamanda
Cok normaaal :) hic kafana takip canini sikma tadini cikar hamileliginin:)))Kızlar bende hala adet olacakmışım gıbı agrı oluyor saniyelik ağrım oluyo gıdıyor bu normal mi cok kafama takıyorum korkuyrm düşük falan olursa diye Allah korusun bı fikriniz var mı
Canım ben hamıle oldugumu öğrenmeden 2 hafta once kan testı yaptırdım 1.20 cıktı yanı negatıf 2 hafta sonra adetıme gecikti suan hamıleyım ıstersen yaptr bellı olmuyor. Bu arada daha once bende tarlusal kullandım oyle abartılacak yan etkılerı yok hemen adet oluyorsun zaten baska bır doktora daha görün canımmerhaba arkadaşlar,
sayfayı baştan sona okudum :)
babybabycat tebrik ederim seni.
benimde 16 gün gecikti bir hafta önce kan verdim bişi cıkmadı doktor progesteron verdi gönderdi. hala olamadım
vücudum şişti stres had safhada
tekrar test yaptırsam mı acaba
Basarabılsem ıste insan kafaya takıyorCok normaaal :) hic kafana takip canini sikma tadini cikar hamileliginin:)))