Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Merhaba arkadaşlar bende anne olmak için yanıp tutuşanlardanım.1 buçuk yıllık evliyim.bu 1 buçuk yıla neler sığmadı ki ilk gebeligimde dış gebelik oldu iç kanamam başlamıştı acil ameliyata alındım tüpüm alınmadı.sonra korunma süreci falan derken 5 ay önce 2. Gebelik ama malesef ki bu bebeğim de beni 7. Haftada bıraktı düşük oldu.sonrasinda 1 ay sonra kontrolde polip görüldü rahimde histereskopi ameliyatıyla alındı.simdi ilaç tedavisi ve korunma sürecindeyim 1 ayı bitti kaldı 2 ay artık bende sağlıklı bi gebelik yaşayıp anne olduğum günlere kavuşmak istiyorum hemde cook cook çooook :KK43:

Ben yeni üyeyim herkes gibi benimde bir hikayem var 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik doktor tavsiyesi değil kendi isteğimiz bu ay tekrar bebek istedik malum güne 3 gün kaldı hiç bir belirti yok zaten ümidimde yok bu ay için ama burayı okumak iyi geliyordu yazmakta iyi gelir inşallah ümit illaki devam ediyor...

R
Ben yeni üyeyim herkes gibi benimde bir hikayem var 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik doktor tavsiyesi değil kendi isteğimiz bu ay tekrar bebek istedik malum güne 3 gün kaldı hiç bir belirti yok zaten ümidimde yok bu ay için ama burayı okumak iyi geliyordu yazmakta iyi gelir inşallah ümit illaki devam ediyor...
Rabbim gönlüne göre versin cnm

Hoş geldin canım benımde hıc bir belirtim olmamıştı ınsallah Bebeğin gelmiştir

Arkadaslar kimyasal gebeligi hafife almayin derim ...yeni evlilere bile ilk tavsiyem gidin kendinize baktirin gunumuzde o kadar cogaldiki bu durum hastaneler merkezler tiklim tiklim...tup bebek merkezinden bi ay sonrasina ancak randevu alabildim

Bacim üzülme niye üzülüyosn olacak elbet hayırlısı olsun karamsar olma ama böyle kaç aydır deniyosnuz
Sanırım benim de yok çünkü araştırmalarıma göre bat yakın hamile isen ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş benimki bugün silik çıktı umudum tamamen bitti :KK43:

O bendede var ama Allah büyük endişe etme Rabbim verir zamanı vardır ya kaç yaşındasin ki
22 yaşındayım ben ama eşim 30 yaşında ya ben çok öyle ısrarlı değilim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucaktır inşallah hiç bir belirti olmasada ümitler hep var yarını merakla bekliyorum sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canm

X