- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.121
Ay sen 20 yasindasn bi de evleneli 1 yil mi olduuukiz naaptin sen:))
Rabbim gönlüne göre versin cnmBen yeni üyeyim herkes gibi benimde bir hikayem var 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik doktor tavsiyesi değil kendi isteğimiz bu ay tekrar bebek istedik malum güne 3 gün kaldı hiç bir belirti yok zaten ümidimde yok bu ay için ama burayı okumak iyi geliyordu yazmakta iyi gelir inşallah ümit illaki devam ediyor...
Amin bütün isteyenlerin inşallah zaman gerçekten geçmiyor böyle durumlarda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumR
Rabbim gönlüne göre versin cnm
Var mı bu ay bi bebek şüphesi varsa ne zaman belli olucakDüşündükçe bebek olmuyo inan bu ay aklıma bile gelmedi adet olucam diye sevinirim felan
Hoş geldin canım benımde hıc bir belirtim olmamıştı ınsallah Bebeğin gelmiştirBen yeni üyeyim herkes gibi benimde bir hikayem var 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik doktor tavsiyesi değil kendi isteğimiz bu ay tekrar bebek istedik malum güne 3 gün kaldı hiç bir belirti yok zaten ümidimde yok bu ay için ama burayı okumak iyi geliyordu yazmakta iyi gelir inşallah ümit illaki devam ediyor...
Hoş buldum çok teşekkür ederim yaa inşallah sabah sabah güne bu msjla başlamak çok güzel oldu sizinde bebeğinizi rabbim size bağışlasınHoş geldin canım benımde hıc bir belirtim olmamıştı ınsallah Bebeğin gelmiştir
Âmin âmin inşallah hepımızınkınıHoş buldum çok teşekkür ederim yaa inşallah sabah sabah güne bu msjla başlamak çok güzel oldu sizinde bebeğinizi rabbim size bağışlasın
Var mı bu ay bi bebek şüphesi varsa ne zaman belli olucak
Sanırım benim de yok çünkü araştırmalarıma göre bat yakın hamile isen ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş benimki bugün silik çıktı umudum tamamen bittiYine yoktur benim sanmıyorum
Sanırım benim de yok çünkü araştırmalarıma göre bat yakın hamile isen ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş benimki bugün silik çıktı umudum tamamen bitti
4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik bu ay tekrar istedik ilk ay yani ama insan çok endişeleniyor ister istemezBacim üzülme niye üzülüyosn olacak elbet hayırlısı olsun karamsar olma ama böyle kaç aydır deniyosnuz
4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 3 ay ara verdik bu ay tekrar istedik ilk ay yani ama insan çok endişeleniyor ister istemez
22 yaşındayım ben ama eşim 30 yaşında ya ben çok öyle ısrarlı değilim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucaktır inşallah hiç bir belirti olmasada ümitler hep var yarını merakla bekliyorum sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canmO bendede var ama Allah büyük endişe etme Rabbim verir zamanı vardır ya kaç yaşındasin ki