• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Yaptır bisey kaybetmezsin. En azından üzerinde ki stresi atarsin. Hayırlı haber al inşaallah.

günaydın herkeseeee :)
babybabycat babybabycat kuzum ben progestoren kullanıyorum adet olabilmek için,onun yan etkileri cok fazla vücutta su tutuyormuş. daha önce tarlusal kullanmıştım o iyiydi.
ınofolic doktor verdi gecen ay. 5 gün kullandım şimdi de unutuyorum ilacı yanıma almayı :KK22:
ama o ilacı bende cok araştırdım sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyormuş.

Kızlar bır sorum var sizlere. Özellikle tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat sana :) benım 2 gun once değerlim 427 çıkmıştı 2 gun sonra bugun 800 cıktı ıyı artmıs mı sence sen ne dıyosun ya da senın nasıldı

Ayy bende hamile olursam tıpkı seninki gibi bitmez o lavaboya girsem düşecek gibi gelir artk :D normaldir tatlım iki günde iki katı oluyo diye biliyorm buda öyle maşallah bişey yoktur :)

Kızlar bır sorum var sizlere. Özellikle tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat sana :) benım 2 gun once değerlim 427 çıkmıştı 2 gun sonra bugun 800 cıktı ıyı artmıs mı sence sen ne dıyosun ya da senın nasıldı
Benim degerlerime hic bakilmadi tatlim :( ben ilk gittigimde keseyi gorduk cunku :) ama iki gunde iki katina cikmis iyi gibi sanki bilemedim ki.. doktorun ne dedi?

O da
Benim degerlerime hic bakilmadi tatlim :KK43: ben ilk gittigimde keseyi gorduk cunku :) ama iki gunde iki katina cikmis iyi gibi sanki bilemedim ki.. doktorun ne dedi?
O da ıyı dedı ama benım sat a gore 5 haftalık ama 800 5 haftaya gore düşük geldı bana ama ben gec yumurtlamıstım gecen ayda adetın 4 gunü gecikmişti sanırım ondan bı kac gunü geriden gelmiyorum bıde cuma bır daha çağırdı kese yı görürüz buyuk ıhtımal ama gormezsem alttan muayene ederım dedı of korkuyrm sen alttan baktrdın mı hıc canm :eek:

O da

O da ıyı dedı ama benım sat a gore 5 haftalık ama 800 5 haftaya gore düşük geldı bana ama ben gec yumurtlamıstım gecen ayda adetın 4 gunü gecikmişti sanırım ondan bı kac gunü geriden gelmiyorum bıde cuma bır daha çağırdı kese yı görürüz buyuk ıhtımal ama gormezsem alttan muayene ederım dedı of korkuyrm sen alttan baktrdın mı hıc canm :eek:
Eveet ben son 2 muayenede karindan bakiliyorum.doktorundan alttan muayene olmak istedigini soyle tabi goremezsiniz keseyi

Ya canım ne bılım korkuyrm bı zararı olmaz dımı bebeğe sen yaptırdığında herhangi bır agrı falan hıssettın mı bıde bana folık asıt olarak folidoce verdi senın kı ne

Ya canım ne bılım korkuyrm bı zararı olmaz dımı bebeğe sen yaptırdığında herhangi bır agrı falan hıssettın mı bıde bana folık asıt olarak folidoce verdi senın kı ne
Hayir canim ne zarari agri falan hic biseyi yok korkma hatta kasmazsan kendini zevk alma ihtimalin bile var :p :D:D:D:D saka bi yana gercekten bi zarari yok. Ben folbiol kullaniyorum

Merba arkadaslarr. Bende 9 aylık ewlym. Ewlendgm ilk ay hamile kaldm ama malesef bebegn düstü.. Ozamandr denyrz fakat yok:(2 ay adetm düzensiz olnca 2hafta once dra gttm bana da ptogestan verdi hem adet olmam için önce 3ampul tek seferde igne oldum o gün adetm geldi. Sonra inofolic adında folikasit verdi o btti. Progestan hapına yarn baslcm allahın iznnle 10 gün kullancm dr bebiş olursa tutunsun olmazsa adete düzene sokması için veryrum ddi 3 ay kullan bu şekilde ddi. Bakalm inşaallah bende anniş olurım.. Bu aarada hamiş olan bayanlar tebrk ederm rabbm sag salim kucagnıza alamayı nasp etan dualrınıza bizide katıınn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK46::KK46:

Merba arkadaslarr. Bende 9 aylık ewlym. Ewlendgm ilk ay hamile kaldm ama malesef bebegn düstü.. Ozamandr denyrz fakat yok:(2 ay adetm düzensiz olnca 2hafta once dra gttm bana da ptogestan verdi hem adet olmam için önce 3ampul tek seferde igne oldum o gün adetm geldi. Sonra inofolic adında folikasit verdi o btti. Progestan hapına yarn baslcm allahın iznnle 10 gün kullancm dr bebiş olursa tutunsun olmazsa adete düzene sokması için veryrum ddi 3 ay kullan bu şekilde ddi. Bakalm inşaallah bende anniş olurım.. Bu aarada hamiş olan bayanlar tebrk ederm rabbm sag salim kucagnıza alamayı nasp etan dualrınıza bizide katıınn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK46::KK46:
Aramiza hosgeldin sedanur:) guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda ;)

Merba arkadaslarr. Bende 9 aylık ewlym. Ewlendgm ilk ay hamile kaldm ama malesef bebegn düstü.. Ozamandr denyrz fakat yok:KK43:2 ay adetm düzensiz olnca 2hafta once dra gttm bana da ptogestan verdi hem adet olmam için önce 3ampul tek seferde igne oldum o gün adetm geldi. Sonra inofolic adında folikasit verdi o btti. Progestan hapına yarn baslcm allahın iznnle 10 gün kullancm dr bebiş olursa tutunsun olmazsa adete düzene sokması için veryrum ddi 3 ay kullan bu şekilde ddi. Bakalm inşaallah bende anniş olurım.. Bu aarada hamiş olan bayanlar tebrk ederm rabbm sag salim kucagnıza alamayı nasp etan dualrınıza bizide katıınn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK46::KK46:
Hoş geldin canım

Kızlar Nasılsınız Sesiniz çıkmıyor benim dun ki vajinal muayene kaldı doktorum amelıyattaymıs sadece kan testi yapıldı yükselme normal gıdıyo ama gec Döllenme galiba az gelıyo bana sat a göre bı yandan da korkuyorum sanırım kese ve kalp atışına kadar en fazla telaşı bu aşamada yaşıyor insan ınsallah bu Salı kese görülür dua edin nolur

Kızlar Nasılsınız Sesiniz çıkmıyor benim dun ki vajinal muayene kaldı doktorum amelıyattaymıs sadece kan testi yapıldı yükselme normal gıdıyo ama gec Döllenme galiba az gelıyo bana sat a göre bı yandan da korkuyorum sanırım kese ve kalp atışına kadar en fazla telaşı bu aşamada yaşıyor insan ınsallah bu Salı kese görülür dua edin nolur
Keske en bastan yapsaydi vajinal ultrasonu.ben ilk gittigimde gordum 6.haftada kalp atisini duydum.bu kadar strese sokmamasi lazim doktorunun seni

Yok canım en baştan yapsa vajinal ultrasondada göremezdi benim sat a göre 6 haftalık ama ilk gittiğim de 3 4 hafta falandı buyuk ihtimal Alttanda göremezdi 2 gun once anca değerim 1500 oldu o zaman belki görürdü zaten çağırmıştı ama acil ameliyat-ı çıkmış bende baska doktor baksın istemedim önümüzdeki salıyı beklıycem ınsallah görürüm gec döllenmenin dezavantajları :cry: sen 6 haftalıkken mı gittin canım doktora bıde senin beta hcg n kaçtı ilk gıttıgınde tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat

Yok canım en baştan yapsa vajinal ultrasondada göremezdi benim sat a göre 6 haftalık ama ilk gittiğim de 3 4 hafta falandı buyuk ihtimal Alttanda göremezdi 2 gun once anca değerim 1500 oldu o zaman belki görürdü zaten çağırmıştı ama acil ameliyat-ı çıkmış bende baska doktor baksın istemedim önümüzdeki salıyı beklıycem ınsallah görürüm gec döllenmenin dezavantajları :cry: sen 6 haftalıkken mı gittin canım doktora bıde senin beta hcg n kaçtı ilk gıttıgınde tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat
Benim betaya hic bakilmadi daha oncede soyledim keseyi gorduk ilk seferde.4haftalikti sanirim gittigimde adetim 5 gun gecikmisti

Back