- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 31
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.041
Sende yaz sonucunu. Bende merak ettim. Ben belki gidemem yarın. Randevu bulamadım devlet hastanesinde. Ama sen yaz Allah hayırlı haber aldirsin inşaallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım amın Allah hepimize versinSende yaz sonucunu. Bende merak ettim. Ben belki gidemem yarın. Randevu bulamadım devlet hastanesinde. Ama sen yaz Allah hayırlı haber aldirsin inşaallah.
Insallah canım amın Allah hepimize versin
BeklemedeyizzzzSende yaz sonucunu. Bende merak ettim. Ben belki gidemem yarın. Randevu bulamadım devlet hastanesinde. Ama sen yaz Allah hayırlı haber aldirsin inşaallah.
Kızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 beta Allahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım
Kızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 beta Allahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım
Canm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıklı bi hamilelik geçirip meleğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 beta Allahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım
hamileimisin?ay na kadar sevindim cok sukur insallah sag salim kavusursun bebsine cok sevindim kendine dikkat etİnşallah canım Allah herkese isteyen herkese versin
Canim benim çok sevindim. Allah sana hayırlı evlat etsin inşallah. Ya hep mutlu ol ailenin ile. Çok sevindim . ben gidemedim doktora biraz daha bekliyim diyorum. İnsanlar canımı sıktı yoktur bisey kuruntu yapiyosun dediler. Neyse sikmiyayim seni Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et canım lütfen. Allaha emanet ol.[/QUOTE
Sagol canım kımseyı dinleme ınsanlar cok konuşur zaten kanamam oldu diyosun ciddi bır durumda olabılır bence hemen gıt
sagol canımmmm Allah hepınıze versin tez zamandaCanm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıklı bi hamilelik geçirip meleğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
AMIN INSALLAHAagol
sagol canımmmm Allah hepınıze versin tez zamanda