Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Sende yaz sonucunu. Bende merak ettim. Ben belki gidemem yarın. Randevu bulamadım devlet hastanesinde. Ama sen yaz Allah hayırlı haber aldirsin inşaallah.

Canım o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim inşallah sagliklica kucağına almayi nasip étsn bizlere dua et
Kızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 beta :emir_bebek:Allahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım :anneadayı::KK200:

Kızlar demin doktordan. Geldım hamıleyım ınsallah betam artarak devam eder 427 beta :emir_bebek:Allahım isteyen herkese versin bana da dua edin saglıklı devam etmesi için bu tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım :anneadayı::KK200:

Canim benim çok sevindim. Allah sana hayırlı evlat etsin inşallah. Ya hep mutlu ol ailenin ile. Çok sevindim . ben gidemedim doktora biraz daha bekliyim diyorum. İnsanlar canımı sıktı yoktur bisey kuruntu yapiyosun dediler. Neyse sikmiyayim seni Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et canım lütfen. Allaha emanet ol.

Canm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıklı bi hamilelik geçirip meleğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Canim benim çok sevindim. Allah sana hayırlı evlat etsin inşallah. Ya hep mutlu ol ailenin ile. Çok sevindim . ben gidemedim doktora biraz daha bekliyim diyorum. İnsanlar canımı sıktı yoktur bisey kuruntu yapiyosun dediler. Neyse sikmiyayim seni Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua et canım lütfen. Allaha emanet ol.[/QUOTE
Sagol canım kımseyı dinleme ınsanlar cok konuşur zaten kanamam oldu diyosun ciddi bır durumda olabılır bence hemen gıt

bende bebek istediğim için bugün doktora gittim, geçen ay gittiğimde başka bir dr. bana rahim duvarın ince demişti vagifem vajinal tablet kullanıyordum kalınlaştırmak için. ilaç işe yarıyor mu diye bi kontrole gideyim dedim. Yeni gittiğim doktor kontrol etti rahim duvarın kalınlığın gayet iyi ama yumurtan yok. Asıl önemli olan rahim duvarı kalınlığı değil yumurtanın olması dedi. Bugün 14. günüm ve yumurtam yok sizce yumurta oluşur mu yoksa bu ay yumurta olmadan mı adet olacağım bilemedim 1 haftadır da akıntım var ve kasığım ağrıyor :KK43:

X