Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Tatlım ben 4 kere miratech yaptım hepsi günden güne belirdi beni sarstı seninde üzülmeni istemem inşallah bebeğin seninledir

Evet
evet aslında guzel bır test ucuz dıye adı çıkmış asıl hassas olanlar daha yanıltıcı bazen son kullanmak tarihinde gecıyr umarım vardır sağlıklı olur oazartesı ınsallah dua edin kızlar[/QUOTE]

Tatlım ben 4 kere miratech yaptım hepsi günden güne belirdi beni sarstı seninde üzülmeni istemem inşallah bebeğin seninledir
Canım ben baska testlerlede yaptım ama yazdım zaten okumadın sanırım seninkilerin tarihi geçmiştir belki belli olmaz tabi doktora gidince öğrenıcem şimdiden bırsey demiyorum o yüzden ınsallah vardır

Kızlar ben bu sabah Da Test yaptım ama çizginin silikliği dünle aynıydı 2. Çizgi netleşti dun ama bugun biraz daha koyulasmaz miydi lütfen Cvp verin cok merak ettim korkuyorum da

Arkadaşlar iyi günler. Bi şey sorucaktim size. Konu açtım ama kimse cevap yazmadi. Ben ağustosun 7sinde adet oldum. 10 gün sürdü. Esim asker benim 21 ağustosta geldi izine. O zaman baktım ovulasyon tarihimdi bi de. Eşim gideli 1 hafta oldu. Adetimden de 13 gün geçti son 3 4 günden beri leke geliyor bazen yoğun akıntıyla kan geliyor. Bi yere uzandığim da kaşıklarım agriyor. Bi de bende çift rahim problemi var. Sizce gebelik var mıdır? Hayırlı günler. Allaha emanet olun. Cevap yazsanız çok memnun olurum.

Bence yarın hastaneye git canım ya da bugun acile gitsen anlatsan onlarda kan testi yapar yarında kadın doğumda kan testi yaptırırsın bebek varsa

Canım hıc bılemedımkı sanırım var ama bu kadar gun 3 4 gun leke akıntıyla beraber kan demişsin Yerleşme kanaması boyle olmaz heralde o yüzden net bilmedim bence sen bekleme git

Mesela bak artık ağrı var sadece. Lekelenme yok. Ben bi doktora gideyim dediğin gibi. Hayirlisiyla inşaallah vardır. Umutlandim sen öyle ddin ya. İnşallah olur. :)) Allah razı olsun senden canım. Sagolasin.

Ne yaptım ki canım senden de Razı olsun sen de bana dua et bende yarın gıdıcem doktora gidince sonucunu buraya yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…