- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.001
İnşallah canımİnşallah hamilesindir canım. ..güzel haberlerini bekliyoruz
Geliyor bebisindarısı bize inşallah
Ayyyyy cok heycanli ve stresliDur canım daha netleşsin test Yanlışta olabilir ama âmin Allah hepimize versin
goruluyor mu canım 2. Cızgı ay insallhAyyyy sen hamilesin
Valla ben şıp diye gördüm. .tebrik ederim şimdidenGor
goruluyor mu canım 2. Cızgı ay insallh
Hamilesin yupppiii darısı başımıza sağlıklı ve ömürlü olsun inşallah aminn
Olur tabiki seni deli gibi rahatsız etmediği sürece böyle ağrı sizi lar olurTesekkur ederim ama netleşsin dogru mu degıl mı oyle sevinelim ya yalnız kasıklarda agrı olur mu hamilelikte sanki adet agrısı
Yok yok arada bu arada canım sen daha once yazmış miydin canım yenimi geldin Aramıza takip etmeye çalışıyorum ama arada kaçırıyorum cocugun var mı ya da ne zamandır istiyorsunuzOlur tabiki seni deli gibi rahatsız etmediği sürece böyle ağrı sizi lar olur
Oldu bu is olduuuuKızlar Demin test yaptım yine 2. Çizgi Silik yine ama baya belirgin Düne göre dün cok siliktiay allahım dua edin hastaneye gitmeden pazartesi benim kafam netleşmeyecek
Inşallah canıııımmOldu bu is olduuuu
Her marka testin hatalı olanları var canım ama ben ertesi gun baska bır markayla tekrar yaptım tabi Allah'ın bılecegı iş belki de yoktur o yüzden Pazartesi doktora gıtmeden sevınmek ıstemıyorum hayırlısı hepimiz içinMiratechM testlere asla ama asla güvenme bende günden güne netlesen ikinci çizgi var hatta attım burda geçmişte görünür ve koskoca bir negatif artık umurumda bile değil hayırlısı nasl sa olacak