Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Tesekkur ederim ama netleşsin dogru mu degıl mı oyle sevinelim ya yalnız kasıklarda agrı olur mu hamilelikte sanki adet agrısı

Kızlar Demin test yaptım yine 2. Çizgi Silik yine ama baya belirgin Düne göre dün cok silikti ay allahım dua edin hastaneye gitmeden pazartesi benim kafam netleşmeyecek

MiratechM testlere asla ama asla güvenme bende günden güne netlesen ikinci çizgi var hatta attım burda geçmişte görünür ve koskoca bir negatif artık umurumda bile değil hayırlısı nasl sa olacak

MiratechM testlere asla ama asla güvenme bende günden güne netlesen ikinci çizgi var hatta attım burda geçmişte görünür ve koskoca bir negatif artık umurumda bile değil hayırlısı nasl sa olacak
Her marka testin hatalı olanları var canım ama ben ertesi gun baska bır markayla tekrar yaptım tabi Allah'ın bılecegı iş belki de yoktur o yüzden Pazartesi doktora gıtmeden sevınmek ıstemıyorum hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…