Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Ayyyyy cok heycanli ve stresli :KK70: insallah hamilesindir fotograf atsana hangi marka aldin?
image.jpg

Tesekkur ederim ama netleşsin dogru mu degıl mı oyle sevinelim ya yalnız kasıklarda agrı olur mu hamilelikte sanki adet agrısı :KK17:

Kızlar Demin test yaptım yine 2. Çizgi Silik yine ama baya belirgin Düne göre dün cok silikti :KK51: ay allahım dua edin hastaneye gitmeden pazartesi benim kafam netleşmeyecek:KK17:

MiratechM testlere asla ama asla güvenme bende günden güne netlesen ikinci çizgi var hatta attım burda geçmişte görünür ve koskoca bir negatif artık umurumda bile değil hayırlısı nasl sa olacak :KK49:

MiratechM testlere asla ama asla güvenme bende günden güne netlesen ikinci çizgi var hatta attım burda geçmişte görünür ve koskoca bir negatif artık umurumda bile değil hayırlısı nasl sa olacak :KK49:
Her marka testin hatalı olanları var canım ama ben ertesi gun baska bır markayla tekrar yaptım tabi Allah'ın bılecegı iş belki de yoktur o yüzden Pazartesi doktora gıtmeden sevınmek ıstemıyorum hayırlısı hepimiz için

X