- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.021
Bende testlerimi miratech yapmistim yaniltmadi beni:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende testlerimi miratech yapmistim yaniltmadi beni:)[/QUOTE evet aslında guzel bır test ucuz dıye adı çıkmış asıl hassas olanlar daha yanıltıcı bazen son kullanmak tarihinde gecıyr umarım vardır sağlıklı olur oazartesı ınsallah dua edin kızlar
Her marka testin hatalı olanları var canım ama ben ertesi gun baska bır markayla tekrar yaptım tabi Allah'ın bılecegı iş belki de yoktur o yüzden Pazartesi doktora gıtmeden sevınmek ıstemıyorum hayırlısı hepimiz için
Bende testlerimi miratech yapmistim yaniltmadi beni:)
Canım ben baska testlerlede yaptım ama yazdım zaten okumadın sanırım seninkilerin tarihi geçmiştir belki belli olmaz tabi doktora gidince öğrenıcem şimdiden bırsey demiyorum o yüzden ınsallah vardırTatlım ben 4 kere miratech yaptım hepsi günden güne belirdi beni sarstı seninde üzülmeni istemem inşallah bebeğin seninledir
Bende demedim canım ınsallah hepimiz için guzel olurYok canim ben kendime diyorum zaten senin vardır inşallah kötü bişey demedm
Bende demedim canım ınsallah hepimiz için guzel olur
Valla benim bi fikrim yok sen bugun de sabret yarin sabah vin turizm hastaneyeKızlar ben bu sabah Da Test yaptım ama çizginin silikliği dünle aynıydı 2. Çizgi netleşti dun ama bugun biraz daha koyulasmaz miydi lütfen Cvp verin cok merak ettim korkuyorum da
Of yarına kadar kafam karıştı ıyıce bılen yok mu ya ya da bunu yaşayanValla benim bi fikrim yok sen bugun de sabret yarin sabah vin turizm hastaneye
Bence yarın hastaneye git canım ya da bugun acile gitsen anlatsan onlarda kan testi yapar yarında kadın doğumda kan testi yaptırırsın bebek varsaArkadaşlar iyi günler. Bi şey sorucaktim size. Konu açtım ama kimse cevap yazmadi. Ben ağustosun 7sinde adet oldum. 10 gün sürdü. Esim asker benim 21 ağustosta geldi izine. O zaman baktım ovulasyon tarihimdi bi de. Eşim gideli 1 hafta oldu. Adetimden de 13 gün geçti son 3 4 günden beri leke geliyor bazen yoğun akıntıyla kan geliyor. Bi yere uzandığim da kaşıklarım agriyor. Bi de bende çift rahim problemi var. Sizce gebelik var mıdır? Hayırlı günler. Allaha emanet olun. Cevap yazsanız çok memnun olurum.
Bence yarın hastaneye git canım ya da bugun acile gitsen anlatsan onlarda kan testi yapar yarında kadın doğumda kan testi yaptırırsın bebek varsa
Canım hıc bılemedımkı sanırım var ama bu kadar gun 3 4 gun leke akıntıyla beraber kan demişsin Yerleşme kanaması boyle olmaz heralde o yüzden net bilmedim bence sen bekleme gitCanim var mıdır sence? Saçma soru ama insan inanmak istiyor. :)
Canım hıc bılemedımkı sanırım var ama bu kadar gun 3 4 gun leke akıntıyla beraber kan demişsin Yerleşme kanaması boyle olmaz heralde o yüzden net bilmedim bence sen bekleme git