- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
Kimse yok muuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlim hatta camasirim kirlenmesin diye ped takmistim adet olmaya yakin hep o islaklik hissi olur ya ayni his vardi.bir de adetken karnina sicak su torbasi koyduugun zaman rahatlarsiin ya eger hamileysen o rahatlik hissi olmuyoKızlar ben hala adet Olmadım test aldım bugun yarın sabah yapıcam artık ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo arada tarkaninoglumurat sen hamile kaldıgında adet ağrısı gibi ağrın oldumu canım ya da bilgisi olan varsa cevaplaya bilir adet olacak gibiyim ya bugun gecikeli 5 gun oldu
Sabah mutlaka haber verKimse yok muuuu
Kızlar ben hala adet Olmadım test aldım bugun yarın sabah yapıcam artık ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo arada tarkaninoglumurat sen hamile kaldıgında adet ağrısı gibi ağrın oldumu canım ya da bilgisi olan varsa cevaplaya bilir adet olacak gibiyim ya bugun gecikeli 5 gun oldu
ne oldu yapdinmi test?Kimse yok muuuu
sen 2 gun sonra birde yap arkadas da oyle oldnu 2 gun sonra net gorunduYa kızlar test yaptım 2. Çizgi silik gec yumurtalama olmuştu zaten acaba hamile miyim test mı yanlış
birde o marka testden diyl baska marka alYa kızlar test yaptım 2. Çizgi silik gec yumurtalama olmuştu zaten acaba hamile miyim test mı yanlış
Ya kızlar test yaptım 2. Çizgi silik gec yumurtalama olmuştu zaten acaba hamile miyim test mı yanlış
e net olani sana kan testi vericek oyle cok zaman almiyor 2 saata filan biliceksin icinde rahatlarYa kızlar test yaptım 2. Çizgi silik gec yumurtalama olmuştu zaten acaba hamile miyim test mı yanlış
inşallah canım of bı gerildimbi daha testi yenile canm yarın yada sonraki gün
yada cık git hastaneye bi kan ver hersey netlessin
bence hamilesin hem gecikme oldu hem silik cıktı ..
hadi inşallah
aynen cok kiside 2 gun sonra yapdiklarnda net gozukyor tabi test bozuk deyilse 100 de 90 hamilesin bence hadi hayrilisiTamam canım bugun bir tane daha alacağım yarın sabah onu yaparım pazartesi de doktora giderim boyle de tedirgin oldum ne oldugu belli degıl
İnşallah
inşallah canım of bı gerildim
Cok garip bıseymıs ne diyeyim ınsallah canım ınsallah test yanıltmazaynen cok kiside 2 gun sonra yapdiklarnda net gozukyor tabi test bozuk deyilse 100 de 90 hamilesin bence hadi hayrilisi
Yok yok ben yarın da test yapıyım oyle pazartesiye giderim eğer yoksa bu sefer daha cok üzülürüm
amin insallah, bilmiyorm icimde biri bana diyorki hamilesin insalah amma yeni test baska marka ok mi?Cok garip bıseymıs ne diyeyim ınsallah canım ınsallah test yanıltmaz
İnşallah hamilesindir canım. ..güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah kızlar tamam pazartesi yazıcam bügünde baska marka test alırım