Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlar ben hala adet Olmadım test aldım bugun yarın sabah yapıcam artık ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo arada tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat sen hamile kaldıgında adet ağrısı gibi ağrın oldumu canım ya da bilgisi olan varsa cevaplaya bilir adet olacak gibiyim ya o_O bugun gecikeli 5 gun oldu :KK61:
Evet tatlim hatta camasirim kirlenmesin diye ped takmistim :KK70: adet olmaya yakin hep o islaklik hissi olur ya ayni his vardi.bir de adetken karnina sicak su torbasi koyduugun zaman rahatlarsiin ya eger hamileysen o rahatlik hissi olmuyo:KK66:

Kızlar ben hala adet Olmadım test aldım bugun yarın sabah yapıcam artık ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo arada tarkaninoglumurat tarkaninoglumurat sen hamile kaldıgında adet ağrısı gibi ağrın oldumu canım ya da bilgisi olan varsa cevaplaya bilir adet olacak gibiyim ya o_O bugun gecikeli 5 gun oldu :KK61:

canm günaydın inşallah çift çizgileri görürsün bugun ..
bende bi hamilelik yaasmıstım . ama bende hiç bi belirti olmadı ..
kişiden kişiye değişiyo tabi ..
inşallah vardır miniğin inşallah pozitiftir sonucun:KK36::KK36:

Tamam canım bugun bir tane daha alacağım yarın sabah onu yaparım pazartesi de doktora giderim boyle de tedirgin oldum ne oldugu belli degıl :KK1:

X