Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Arkadaşlar merhaba, bende anne olmak için uğraşanlardanım. 3 aydır deniyoruz ama bir türlü tutturamadık. Doktora da gitmedim, çünkü eşim doktora gitmeye yanaşmıyor. Regl olmama 5 ya da 6 günüm var. Bu ay belirtilerim falan var mı bilmiyorum, çünkü adet belirtilerinden olan farkını anlamıyorum :) Test yapmak istiyorum, ama yine olumsuz bir sonuç almaktan korkuyorum. Yumurtlama zamanım Ağustos 16 ve 17 ydi. Acaba test alsam böyle bir durum varsa çıkar mı dersiniz. Pek umutlu değilim ama yine de kendimi test yapmaktan alıkoyamıyorum.

Canım im daha 3 ay olmus ne dıyecekkı doktr sana doktorlar 1 sene dolmadan ılgılenmıyorlar bıle genelde en fazla kıst falan var mı dıye bı muayene gıt derım onun dışında yenı zaten test de 6 gun varken. Dogru sonuc vermez hassas testlerde cok yanıltıcı ama tutamıyorsan kendını yap gıtsın

Yok

Yok canım 3. Denememiz bu zaten gecen 2ayda cok az ilişkimiz oldu yoğunluktan
iste cok erken olucak birde netde hamiel kalma takvimi oluor aadet gunun filan yaziyorsan sana 6 aylik filan takvim veriyor belkide duymussundur ben oyle yapdm 2 ay sonra hamile kaldm yani orda hamiel kalacagn kesin gunler gozukyor birde olamayacagn gunlerde en azi hec denersnn boyle takvimle sorunu olmayan cok kisi hamile kaliyor

Var canım takvım uygulamam sen 2. Yımı dusunuyosun cocuğun var sanırım

3 ay cok erken canim hen uz vucudun hazir diyl kalarsn insallah amma doktora gitmekde fayda ben gitmeden hamiel kaldm pismanim bos gebelik kecrdm dokrorlar sans diyorlar amma belkide gidib basda ne sorunumuz oldugnu bilseydik bunu yasamazdik yani her ehtimal icin bir kontrolden gec

Var canım takvım uygulamam sen 2. Yımı dusunuyosun en cocuğun var sanırım
yok bitanem ben malesef dusuk yaptdm allah kimseye yasatmasn bir az korunmam gerek burda asilamaya filan da baktm hamile kalmakdan korkar oldum o yuzden hamile kalar kalmaz doktor kontrollerini hic eksitmeyn gerci bende basdan mayalanma kromosom bozuklugu olmus .arti eskisi gibi diyl hamile kalmakda zor saglikli bebek dogurmakda zor

Anladım canım cok gecmıs olsun bunların olmaması için folık asıt almak onemlı bu tarz seylerı azaltıyor hamıle kalmadan 2 3 ay once kullanmak onemlı

merhaba kızlar 35 günlük evliyim adetim gecikeli 5 gün oldu karın ve bel ağrım var iki önce kahve rengi akıntım vardı dünde su şeklinde sarı akıntı sonrasında da açık pembe lekelenmem oldu şimdi bişeyim yok sizce niye böyle olmuştur acaba hamile olabilir miyim

test yapsana canim hamile ola bilrisn arkadasin duyununde sonra adet gormedi oyle hamile kaldi test yap kahveyi lekeler bir cok kadinda oluyor hamileliyin basinda tutunma kanamasi yani pembede oluyor test yap insallah bebisdir

test yapsana canim hamile ola bilrisn arkadasim duyununde sonra adet gormedi oyle hamile kaldi test yap kahveyi lekeler bir cok kadinda oluyor hamileliyin basinda tutunma kanamasi yani pembede oluyor test yap insallah bebisdir
inş.ama test yaptım cnm negatif çıktı maalesef sabah tekrar yaparım
insallah belkide vucud cinsel heyata basladigi icin bazi deysikliller yasiyor

anladım canm .. duydugum okudugum bi çok kişi gecikme yasıyo havalardan heralde benmde bu ay tam tersi 2 gün erken geldi ..
inşallah olmazsın canm .. olursanda üzülme sakın hayırlısı olsun
ben inanıyorum 2015 te hamileyim diye haykırcaz hepimiz.Allah daha fazla bekletmesin inşallah

AMINNN

Kızlar ben hala adet Olmadım test aldım bugun yarın sabah yapıcam artık ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyo arada tarkaninoglumurat sen hamile kaldıgında adet ağrısı gibi ağrın oldumu canım ya da bilgisi olan varsa cevaplaya bilir adet olacak gibiyim ya bugun gecikeli 5 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…