- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
Hoş geldin canım o nasıl oluyor ya belki erken yaptırmıssındır kan testini ne zaman yaptırdınMeraba kizlar bende çocuk sahibi olmayı o kadar cok istiyorum ki su an 15 gunluk adet gecikmesi var test ssilik cizgi kan testi negatif alt üst olmuş durumdayım ama Rabbim nasip edecek üzülmek yok
Canım hiç bi fikrim yok adetim gecikti 15 gündür hala tık yok gecikmeler oluyo ama bu kadar değil gecikmeden iki gün önce yaptığım test negatifti üç gün önce sırf kafam rahatlasin adet oluym diye tekrar yaptım silik cizgi vardı herkes de görebiliyordu bidaha yaptım gene silik dün kan sonucu aldım negatif anlamadmHoş geldin canım o nasıl oluyor ya belki erken yaptırmıssındır kan testini ne zaman yaptırdın
Mevsimsel gecikmeler olabiliyor stres den de kaynaklı oluyor.ama inşallah hamilesindirCanım hiç bi fikrim yok adetim gecikti 15 gündür hala tık yok gecikmeler oluyo ama bu kadar değil gecikmeden iki gün önce yaptığım test negatifti üç gün önce sırf kafam rahatlasin adet oluym diye tekrar yaptım silik cizgi vardı herkes de görebiliyordu bidaha yaptım gene silik dün kan sonucu aldım negatif anlamadm
Mevsimsel gecikmeler olabiliyor stres den de kaynaklı oluyor.ama inşallah hamilesindir
Canım kan testin de Beta kac çıktı yazar mısınCanım hiç bi fikrim yok adetim gecikti 15 gündür hala tık yok gecikmeler oluyo ama bu kadar değil gecikmeden iki gün önce yaptığım test negatifti üç gün önce sırf kafam rahatlasin adet oluym diye tekrar yaptım silik cizgi vardı herkes de görebiliyordu bidaha yaptım gene silik dün kan sonucu aldım negatif anlamadm
Canım kan testin de Beta kac çıktı yazar mısın
Ben de varım tedavi görmeden istiyorumKimse yok mu benim gibi bebek isteyen
Ben de varım tedavi görmeden istiyorum
Insallahhh... yarin sabahi sabirsizlikla bekliyorum:)inşallah pozıtıf cıkar canım
Bende bendeee :)) pekı negatıfte çıksa doktora gıdecek mısın canım ben gıdıcem negatıfte cıksaInsallahhh... yarin sabahi sabirsizlikla bekliyorum:)
daha çok erken cnm acele etme akışına bırak şimdi den stres yapmaBen Ankara'dan yazıyorum canım 20 yaşındayım daha aslında çok değil 9 aylık evliyim
1 hafta gecerse gidicem.muayene icin zaten gitmistim tekrar gitmeme gerek yokBende bendeee :)) pekı negatıfte çıksa doktora gıdecek mısın canım ben gıdıcem negatıfte cıksa
Muayene farklı bısey sonucta kanda kac çıkacak ben meraktayım açıkcası1 hafta gecerse gidicem.muayene icin zaten gitmistim tekrar gitmeme gerek yok
Ya sende kasik agrisi var mi? 4 gundur cekiyorum aayakta geciyo oturunca tekrar basliyoMuayene farklı bısey sonucta kanda kac çıkacak ben meraktayım açıkcası
Bi de bugun sicak basmalar basladi.ara ara asiri terliyorum geciyo atesim de yuksekti butun gun.aksam da feci bas agrisiInankı bende aynı seyı sana soracaktımBende de ayağa kalkına 10 sanıye kadar arada agrıyor gecıyor ama var
Yok artık aynı seylerı yasıyoruz ya allahım yarın sabah ne olacak ofBi de bugun sicak basmalar basladi.ara ara asiri terliyorum geciyo atesim de yuksekti butun gun.aksam da feci bas agrisi
Yok artık aynı seylerı yasıyoruz ya allahım yarın sabah ne olacak of[/QUOT
uyuyamam bu gece heyecandan