- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
Canım ınsallah olmam da giderim tahlil ıcın erkenden sevinmekte istemiyorum pekde ümitli degılım ınsallah olur da yazarım o yüzden açtım ya bu topıc i
Co
Kaç aylık iken kürtaj oldun
Kızlar gunaydınn bugun hastaneye gıdıcem bana dua edin eve gelince sonucu alabilirsem bugun yazarım size of cok heyecanlıyım
kaç gün geciktin canım?Ya kizlar ben test aldim dayanamadim.1 tane hassas predictor 2 tane ucuzlardan aldim.simdi yapsam mi yarini mi beklesem? Bilemedim cikar mi acep
en az 5 gün geciksin derim, hayal kırıklığına uğramamak için tabi sen bilirsin1gunbugun de gelmezse 2 iste
biliyorum beklemek çok zor günde 3 test yaptığımı bilirim ama beklemekten başka çare yok canımOfffnasi gecer ki o 5 gun
Canım sabah ıdrarıyla yapılır testYa kizlar ben test aldim dayanamadim.1 tane hassas predictor 2 tane ucuzlardan aldim.simdi yapsam mi yarini mi beklesem? Bilemedim cikar mi acep
Evet maalesef:) o kadar dayanamam ama yarin sabah yaparim benbiliyorum beklemek çok zor günde 3 test yaptığımı bilirim ama beklemekten başka çare yok canım
Biz senle ayni gidiyoruz:) ben 1 hafta gecerse giidicem doktoraKızlar doktora gidecektim bugun aradım amelıyatı varmış bugun ben de daha 1 gun geçtiği ıcın Yarını beklemek istedimyarın sabahtan gideceğim bı test aldım sabahtan yapıp giderim hala adet olmadım cunku