Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Nerden estiyse sabah yaptigim teste tekrar bakasim geldi sevineyim mi napayim bilemedim:) bisi diyin allah askina

Eklentiler

• IMG-20150724-WA0000.jpg
    IMG-20150724-WA0000.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu arada bende demin test yaptım ama sonuç negatif :KK61: moralım bozuldu ama hala neden olmadım o zaman birazdan hastaneye gıdıcem bakalım ne çıkacak kan tahlili bıde kafama takılan bırsey var benim en son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti acaba o gun tuttuda ondan mı cıkmıyo daha testte ne dersınız:KK35:

Canım hiç bi fikrim yok adetim gecikti 15 gündür hala tık yok gecikmeler oluyo ama bu kadar değil gecikmeden iki gün önce yaptığım test negatifti üç gün önce sırf kafam rahatlasin adet oluym diye tekrar yaptım silik cizgi vardı herkes de görebiliyordu bidaha yaptım gene silik dün kan sonucu aldım negatif anlamadm

canm oluyo ne yazık ki büyük ihtimalle test bozuktu . benim 21 gün gecikti bugun adet oldum bu sürede 3 kez test yaptım 1 kez de kan verdim ..

Bu arada bende demin test yaptım ama sonuç negatif :KK61: moralım bozuldu ama hala neden olmadım o zaman birazdan hastaneye gıdıcem bakalım ne çıkacak kan tahlili bıde kafama takılan bırsey var benim en son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti acaba o gun tuttuda ondan mı cıkmıyo daha testte ne dersınız:KK35:

olabilir tabi canm . kan testi yaptırmaktan vaz mı gectin ?

Moralini bozma enerjin yuksek olsun:) biraz daha bekle tekrar yap ya da doktora git insallah vardir bebisin:)

1 hafta mı gecikti sende test yap canm
hayır calısmalara başlayalı 1 hafta oldu 2 kere yaptık daha:) adetime 18 gün var beklemek zor gelıyo tutarmı bılmıyorum ılk denemeler mıllet ustune bıle boşalsa hamıle kalıyor ama ıcımde de hep kotu hısler:KK43:( olumsuz düşünüyorum ben hep ya

hayır calısmalara başlayalı 1 hafta oldu 2 kere yaptık daha:) adetime 18 gün var beklemek zor gelıyo tutarmı bılmıyorum ılk denemeler mıllet ustune bıle boşalsa hamıle kalıyor ama ıcımde de hep kotu hısler:KK43:( olumsuz düşünüyorum ben hep ya

:) bende gecti sandım ya calışmalara tam gaz devam o zaman :KK70:

inşallah seninde olur canm Allah'ım aratmasın , bekletmesin inşallah
ama nolur kaptırma kendini bu kadar , cok yıpranırsın
biliyorum bunu yapmak cok zor ama düşünmemeye calış oyalanacak bişeyler bul kendine :KK19:

:) bende gecti sandım ya calışmalara tam gaz devam o zaman :KK70:

inşallah seninde olur canm Allah'ım aratmasın , bekletmesin inşallah
ama nolur kaptırma kendini bu kadar , cok yıpranırsın
biliyorum bunu yapmak cok zor ama düşünmemeye calış oyalanacak bişeyler bul kendine :KK19:
oyalancak birşey çalışıyorum zaten:)) ama eve gıdınce aklıma gelıyor senın varmı cocuk

oyalancak birşey çalışıyorum zaten:)) ama eve gıdınce aklıma gelıyor senın varmı cocuk

yok canm ya kısa bi süre yasadım ama hamilelik duygusunu tarif edilemez bi duygu ..
kürtaj oldum ocak ayında marttan beri korunmuyoruz .. ama hala olmadı bugunde adet oldum Rabbiim daha fazla bekletmesin inşallah

X