- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
Canım bu sefer çıkmış silik çizgi sen bugun doktora git bence eğer varsa erken Öğrenmek daha iyiBayanlar bunu da simdi yaptim:) yine silik cizgiiii
Canım hiç bi fikrim yok adetim gecikti 15 gündür hala tık yok gecikmeler oluyo ama bu kadar değil gecikmeden iki gün önce yaptığım test negatifti üç gün önce sırf kafam rahatlasin adet oluym diye tekrar yaptım silik cizgi vardı herkes de görebiliyordu bidaha yaptım gene silik dün kan sonucu aldım negatif anlamadm
canm kos dr aBayanlar bunu da simdi yaptim:) yine silik cizgiiii
Bu arada bende demin test yaptım ama sonuç negatifmoralım bozuldu ama hala neden olmadım o zaman birazdan hastaneye gıdıcem bakalım ne çıkacak kan tahlili bıde kafama takılan bırsey var benim en son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti acaba o gun tuttuda ondan mı cıkmıyo daha testte ne dersınız
Moralini bozma enerjin yuksek olsun:) biraz daha bekle tekrar yap ya da doktora git insallah vardir bebisin:)Bu arada bende demin test yaptım ama sonuç negatifmoralım bozuldu ama hala neden olmadım o zaman birazdan hastaneye gıdıcem bakalım ne çıkacak kan tahlili bıde kafama takılan bırsey var benim en son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti acaba o gun tuttuda ondan mı cıkmıyo daha testte ne dersınız
hayırlı olsun canım cok sevındım ya:))Moralini bozma enerjin yuksek olsun:) biraz daha bekle tekrar yap ya da doktora git insallah vardir bebisin:)
hadi hayırlısı ınsallah beklemedeyız geldıgın gbı yaz:)Kızlar şimdi doktora gidiyorum dua edin
güzel haberlerle dönersin inşallah canmKızlar şimdi doktora gidiyorum dua edin
1 hafta mı gecikti sende test yap canmYa nolur dua edın banada bızde denıyoruz bir hafta oldu bende kalmak ıstıyorum( çift çizgyi grmek istiyorum
hayır calısmalara başlayalı 1 hafta oldu 2 kere yaptık daha:) adetime 18 gün var beklemek zor gelıyo tutarmı bılmıyorum ılk denemeler mıllet ustune bıle boşalsa hamıle kalıyor ama ıcımde de hep kotu hısler1 hafta mı gecikti sende test yap canm
hayır calısmalara başlayalı 1 hafta oldu 2 kere yaptık daha:) adetime 18 gün var beklemek zor gelıyo tutarmı bılmıyorum ılk denemeler mıllet ustune bıle boşalsa hamıle kalıyor ama ıcımde de hep kotu hısler( olumsuz düşünüyorum ben hep ya
oyalancak birşey çalışıyorum zaten:)) ama eve gıdınce aklıma gelıyor senın varmı cocuk:) bende gecti sandım ya calışmalara tam gaz devam o zaman
inşallah seninde olur canm Allah'ım aratmasın , bekletmesin inşallah
ama nolur kaptırma kendini bu kadar , cok yıpranırsın
biliyorum bunu yapmak cok zor ama düşünmemeye calış oyalanacak bişeyler bul kendine
oyalancak birşey çalışıyorum zaten:)) ama eve gıdınce aklıma gelıyor senın varmı cocuk