Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Ikinci cizgi yukardan belirir gibi oldu yariya kadar sabah bi daha yapicam atabilirsem aksam atarim bulundugum yerde internet pek saglikli degil:)

Ikinci cizgi yukardan belirir gibi oldu yariya kadar sabah bi daha yapicam atabilirsem aksam atarim bulundugum yerde internet pek saglikli degil:)
Canım hamilesın o zaman ya ay hadi ınsallah cok sevindim bıde aksam yapmana rağmen silikse olsa ikinci çizgiyi görmüşsün bende sabah denıycem bakalım bu arada hangi marka aldın

Meraba kizlar bende çocuk sahibi olmayı o kadar cok istiyorum ki su an 15 gunluk adet gecikmesi var test ssilik cizgi kan testi negatif alt üst olmuş durumdayım ama Rabbim nasip edecek üzülmek yok

Meraba kizlar bende çocuk sahibi olmayı o kadar cok istiyorum ki su an 15 gunluk adet gecikmesi var test ssilik cizgi kan testi negatif alt üst olmuş durumdayım ama Rabbim nasip edecek üzülmek yok
Aynen öyle cnm sen nerden yazıyorsun kaç yaşındasi kaç senelik evlisin

Ben Ankara'dan yazıyorum canım 20 yaşındayım daha aslında çok değil 9 aylık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…