- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
Canım tarif et nasıl Çizgiler atma mademOzelden de gitmiyo ya
Canım hamilesın o zaman ya ay hadi ınsallah cok sevindim bıde aksam yapmana rağmen silikse olsa ikinci çizgiyi görmüşsün bende sabah denıycem bakalım bu arada hangi marka aldınIkinci cizgi yukardan belirir gibi oldu yariya kadar sabah bi daha yapicam atabilirsem aksam atarim bulundugum yerde internet pek saglikli degil:)
Canım o çizgi baska yerde çıkmış gibi anlamadım :))) daha yakın durması lazım degıl mı digerine bence sen sabah dene kalkar kalkmazIste oldu galibba
Evet sabaah bi daha denicem. Yarinda ucuzunu yapicam eger yarin da adet olmazsam ertesi gun hassas olani yapicamCanım o çizgi baska yerde çıkmış gibi anlamadım :))) daha yakın durması lazım degıl mı digerine bence sen sabah dene kalkar kalkmaz
Hangi marka aldın canımEvet sabaah bi daha denicem. Yarinda ucuzunu yapicam eger yarin da adet olmazsam ertesi gun hassas olani yapicam
Evet olmasi gereken yerde degil t nin alt kisminda bi kirmizilik var yariya kadar bende anlamadim zaten o yuzden yukledimhamıle değilsin çizgi yok kı ortada yanında cıkması gerek çizginin baska yerde değil cnm
inşallah pozıtıf cıkar canımEvet olmasi gereken yerde degil t nin alt kisminda bi kirmizilik var yariya kadar bende anlamadim zaten o yuzden yukledim
Aynen öyle cnm sen nerden yazıyorsun kaç yaşındasi kaç senelik evlisinMeraba kizlar bende çocuk sahibi olmayı o kadar cok istiyorum ki su an 15 gunluk adet gecikmesi var test ssilik cizgi kan testi negatif alt üst olmuş durumdayım ama Rabbim nasip edecek üzülmek yok
Aynen öyle cnm sen nerden yazıyorsun kaç yaşındasi kaç senelik evlisin[/QUOTEBen Ankara'dan yazıyorum canım 20 yaşındayım daha aslında çok değil 9 aylık evliyim