- 21 Temmuz 2015
- 76
- 50
-
- Konu Sahibi babybabycat
Kaç aylık iken kürtaj oldundüzenliydi kürtaj sonrası bir türlü düzene girmedi her ay hamileyim sanıyorum . heycanlanıyorum
her ay test yapılıyor desem yalan olmaz
bende baska bi sorun yokmus oyle dedi dr um ..
prolaktinde son 1 aydır yükselişte
Evet canım eğer hamile kaldıysan Ateş'in hamilelik sonuna kadar normal vücut ısına göre yüksek oluyormus benim de 12 gündür falan 37 de sabit kaldı 12 gun once 36.6 falandı ınsallah yanıltmamıstır beni bu arada ben kulaktan ölçüyorum her sabah uyanır uyanmaz sabah ölç ama gun içersinde değişebilir cunku canımGebelikte ates yuksek mi olurmus?? Bilmiyodum bunu yarindan itibaren basliyorum bende:))
sabahlari mi olcuyosun? Agizdan mi koltuk altindan mi?
Koltuk altindan olcsem?ates olcerim koltuk alti icin cunku.yok olmaz diyosan yeni bi tane alicamEvet canım eğer hamile kaldıysan Ateş'in hamilelik sonuna kadar normal vücut ısına göre yüksek oluyormus benim de 12 gündür falan 37 de sabit kaldı 12 gun once 36.6 falandı ınsallah yanıltmamıstır beni bu arada ben kulaktan ölçüyorum her sabah uyanır uyanmaz sabah ölç ama gun içersinde değişebilir cunku canım
Koltuk altindan olcsem?ates olcerim koltuk alti icin cunku.yok olmaz diyosan yeni bi tane alicamtesekkur ederim bu arada yardimin icin.benden daha tecrubelisin sanirim
Kulaktan sart oldu anlasildi:) sende herhangi bir belirti var mi?Hahahha yok ya cok okudum ama bu konularla ilgili doktor yazıları falan cok özeniyorum bebek bilgileri falan okurum ezberledim artık bu arada koltuk altı tavsiye etmem cok yanlış çıkartıyor kulaktan al derim
Canım doguma 2. 3 hafta kalana kadar ilişki yaşayabiliyor Çiftler Erkeğin penisi Bebeğin oldugu yere deyemez zaten doktorla sadece kanaması düşük riski olanlara ÖnermiyorKizlar.bu.aksam.yine.denemem var ama kafam.karisik gecen.aksam.yaptigim diyelimki.tuttu benim.adetime 20 gun var daha bn 20 gunr.kadar hep yapicam ya kaldiysam zarar vermezmibebege
Zaman canim:)Canım doguma 2. 3 hafta kalana kadar ilişki yaşayabiliyor Çiftler Erkeğin penisi Bebeğin oldugu yere deyemez zaten doktorla sadece kanaması düşük riski olanlara Önermiyor
Canım bende 1. Haftadır uyku hali yorgunluk var hep halsizim ateş var işte belirti sayarsan Göğüs uçlarım cok hassas bıde kasık ağrım varKulaktan sart oldu anlasildi:) sende herhangi bir belirti var mi?
test yap cnmCanım bende 1. Haftadır uyku hali yorgunluk var hep halsizim ateş var işte belirti sayarsan Göğüs uçlarım cok hassas bıde kasık ağrım var
Benim de 3 gundur adet olcakmisim gibi ara ara kasik agrim var bugun sabahtan beri kopek sidigi kokusu aliyorum:/Canım bende 1. Haftadır uyku hali yorgunluk var hep halsizim ateş var işte belirti sayarsan Göğüs uçlarım cok hassas bıde kasık ağrım var
Ooo iyi o
Zaman canim:)
2 gun kala yapmiştim negatif çıktı bende bekleyeyim dedım bugun adet günüm olmazsam yarın hastaneye kan tahlili ıcın gitmeyi dusunuyorum ya da Yarından sonra. Bı idrar testi daha yaparımTedt
test yap cnm
Hahahhahahah köpek sidiği kokusu ne be ne alaka yaniBenim de 3 gundur adet olcakmisim gibi ara ara kasik agrim var bugun sabahtan beri kopek sidigi kokusu aliyorum:/
onun disinda dogustan halsizim
Ah bilsem...mahvetti sabahtan beri sanki burnuma isemis gibi o dereceHahahhahahah köpek sidiği kokusu ne be ne alaka yani
Sonucu burda paylaş bizi bilgilendir sevincine ortak olmak isterim2 gun kala yapmiştim negatif çıktı bende bekleyeyim dedım bugun adet günüm olmazsam yarın hastaneye kan tahlili ıcın gitmeyi dusunuyorum ya da Yarından sonra. Bı idrar testi daha yaparım
Bende adet olmadimmmmmm:) cok mesudum nalannnKokulara duyarlılığı duymuştum ama bu degısıkmıs bu arada gelen gıdem var mı benım gelmedı şaşırdım senın nasıl durumlar
Bendeeee ama dur erken sevinmeyelim belli de olmazBende adet olmadimmmmmm:) cok mesudum nalannn
Canım ınsallah olmam da giderim tahlil ıcın erkenden sevinmekte istemiyorum pekde ümitli degılım ınsallah olur da yazarım o yüzden açtım ya bu topıc iCnm
Sonucu burda paylaş bizi bilgilendir sevincine ortak olmak isterim