- 12 Mayıs 2014
- 15
- 7
-
- Konu Sahibi babybabycat
Spermler 7 gun mu kalıyor 3 gun canım baya baya yanlış yapıyosunuz boyle bısey mümkün mu ya o sizin oyle sandıklarınız gec Döllenme yaşayanlar yumurtaları gec çatlamıştı[/QUOTE
Bence cok da kafa yormayin.ben de erken menapozda iken ovulasyon takibi ile hamile kaldim. Allah isteyen herkese nasip etsin. dedigim gibi istisna benim basima gelmedi.
bu kadar olumsuzluktan sonra doktorların sorun yok demelerıne kızıyorum. bu durumda doktorları çok ıyı araştırmak gerkeıyor canım. gerkırse farklı şehırdekı doktorlara gıdılmelı.tabı bu durumlar bırazda masraflı . allah yardımcın olsunBende 7 senelik evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz sonuclandi. Hiç bir sebep görünmüyor bi sorun yok ama Kısmet degilse olmuyor. Allahim biran önce inşallah bizlerede verir cok aratmadan inşallah
Bende çok istiyorumKimse yok mu benim gibi bebek isteyen
Yanlış biliyorsunuz böyle bisey mumkun degil spermler 24-36 saat kadar rahimde kalabiliyor. Yumurtlama günü degisikmis sadece durum bu herkes 14. Gunde yumurtlamiyor adeti duzensiz olanlar özellikle değişkenlik gösteriyor . Yanlış bilgi vermemelisinizMerhaba, bende konuya dahil olmak istiyorum.gercekten bazi kadinlar adet bitiminden ovulasyona kadar herhangibir günde ilişki ile hamile kalabilir.spermler rahimde ve tuplerde tuplerde 7 gune kadar canli kalabilir.cok yakin bir arkadasim adet bittimi ile iliski sonrasi hamile kalmisti.ancak bu durum istisna..
Evet canımYanlış biliyorsunuz böyle bisey mumkun degil spermler 24-36 saat kadar rahimde kalabiliyor. Yumurtlama günü degisikmis sadece durum bu herkes 14. Gunde yumurtlamiyor adeti duzensiz olanlar özellikle değişkenlik gösteriyor . Yanlış bilgi vermemelisiniz
kadın düzenli adet olmuyorsa, adetin hemen bitiminde hamile kalma olasılığı vardır, yani yumurtlamasıda düzensizdir. arkadaşın bahsettiği ona denk gelmiştir.
4 tane en iyi doktorlara gittim hepside özel ve Tüp bebeği yaşım itibariyle önerdiler. 31 yaşım. Bu sebepten oldum. Yok yani bi degerde bi düşüş bi sorun bi sey yok en zor olani bu hic biseye tutunamiyorsun. Hayirlisibu kadar olumsuzluktan sonra doktorların sorun yok demelerıne kızıyorum. bu durumda doktorları çok ıyı araştırmak gerkeıyor canım. gerkırse farklı şehırdekı doktorlara gıdılmelı.tabı bu durumlar bırazda masraflı . allah yardımcın olsun
Aynen onlarda yumurtlama Dışı her an olmuş sanıyorkadın düzenli adet olmuyorsa, adetin hemen bitiminde hamile kalma olasılığı vardır, yani yumurtlamasıda düzensizdir. arkadaşın bahsettiği ona denk gelmiştir.
Allah tez zamanda nasip etsin ınsallah4 tane en iyi doktorlara gittim hepside özel ve Tüp bebeği yaşım itibariyle önerdiler. 31 yaşım. Bu sebepten oldum. Yok yani bi degerde bi düşüş bi sorun bi sey yok en zor olani bu hic biseye tutunamiyorsun. Hayirlisi
Amiiin inşallah tüm herkesle birlikte banadaAllah tez zamanda nasip etsin ınsallah
Idrar testlerinin yanilma paylari oluyormus bizzat doktorum söyledi. En garantisi kan. Insallahhhh güzel bi haber alirsin canim inşallahBen de bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktıAma anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf Kafam çok karıstı
Insallah canim insallah kafani buna takılı tutma simdi baska seylerle ilgilenmeye zaman gecirmeye calis insallah adet olmazsin : )Ay inşallah demin oldum diye gittim akıntıymıs hıc bısey yok ama agrı arttı adet olcak gibiyim de bı yandan umutlanıyorum cunku Gününde olurum ve sabah olurdum hala gelmeyince acaba mı dedım Hayırlısı hepimiz için
Sagol canım benim biraz uyuyım bakalım uykum geldi yine uyandığımda sürpriz yasamam umarım :))Adetiniz düzenli ise adet oldugunuz gunden snra 10 12 14 16 günlerini öneriyor doktorlar ve ağır is yapmamayi ve iliski sonrasi kalcaniz hafif kalkik 15dk beklenmesini . Bu arada sabah iliski olmasi cok daha saglikli ve dinlenmis sperm stresten arinmis sperm diyorlar. Bizde artik başka sansimiz olmadigi icin böyle deneyecegiz. Yediğimizi ictigimize dikkat edip kür uyguluyoruz inşallah yarari olur. Zarari zaten yok.birde spoe yapiyoruz artik
Ben parlodel kullandim cnm 5 sene fazla etkili olmadığı için ilaç degistirmek zorunda kaldim 2 denedir dostinex kullanıyorum