Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Ben de uyudum biraz basım acayip ağrıyor acaba bas ağrısı yapar mı gebelik varsa herseyı ona bağlar oldum :KK48:

Sıyırdık galiba zaten :KK70:ınsallah ben bıde herseyı kafama takıyorum daha ortada bısey yokken mesela iş arıyorum mağaza işi sabahtan aksama ayakta oluyosun acaba hamile kalsam 10 saat ayakta kalmak riskli mı diyorum kendi kendime :KK35:

Sıyırdık galiba zaten :KK70:ınsallah ben bıde herseyı kafama takıyorum daha ortada bısey yokken mesela iş arıyorum mağaza işi sabahtan aksama ayakta oluyosun acaba hamile kalsam 10 saat ayakta kalmak riskli mı diyorum kendi kendime :KK35:
Rabbim korur inşallah endişe etme

mağaza işi yorucu iş bence .. hep ayakta ii düşün derim
ama tabi kafayı dağıtmana yardımcı olur baska seylerle ugrasmak

Hamile olan varsa nolur dua etsin benim icin:) bugun adet olmam lazim olmak istemiyorum bu ay cok umutluyum hic bir adet belirtisi yok...
her ay hayal kirikligi sıkıldım artik.
allah en kisa zamanda hepimizi anne yapsinn:) kucaklarimiz bebislerler dolsun

Hamile olan varsa nolur dua etsin benim icin:) bugun adet olmam lazim olmak istemiyorum bu ay cok umutluyum hic bir adet belirtisi yok...
her ay hayal kirikligi sıkıldım artik.
allah en kisa zamanda hepimizi anne yapsinn:) kucaklarimiz bebislerler dolsun
Ayyyyy canım aynıyız bugun benımde adet günüm olmayayım diye bekliyorum ınsallah sende olmazsın adet gunün kacıydı gecen ay

Senin adetin düzenli mi ben de polikistik over var

düzenliydi kürtaj sonrası bir türlü düzene girmedi her ay hamileyim sanıyorum . heycanlanıyorum :KK43:
her ay test yapılıyor desem yalan olmaz

bende baska bi sorun yokmus oyle dedi dr um ..
prolaktinde son 1 aydır yükselişte :eek:

Bir yanim test yap diyo diger yanim ya yoksa hayal kirikligi yasama diyo bir gun daha beklicem
Ben de heyecan yapıp adetime 2 gun varken yaptım negatif çıktı ya bıde ben adetimin ilk Günü'nden beri ateş takibi yapıyorum 36.6 dan 37nye Yükseldi ateşim bugun ölçtüm hala 37 o yüzden de hamıleymı yım acaba diyorum :KK64:

Ben de heyecan yapıp adetime 2 gun varken yaptım negatif çıktı ya bıde ben adetimin ilk Günü'nden beri ateş takibi yapıyorum 36.6 dan 37nye Yükseldi ateşim
bugun ölçtüm hala 37 o yüzden de hamıleymı yım acaba diyorum :KK64:
Gebelikte ates yuksek mi olurmus?? Bilmiyodum bunu yarindan itibaren basliyorum bende:))
sabahlari mi olcuyosun? Agizdan mi koltuk altindan mi?

X