- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
Ben de uyudum biraz basım acayip ağrıyor acaba bas ağrısı yapar mı gebelik varsa herseyı ona bağlar oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bebek heyecanını yaşamak isteyen fakat 10 aydır bekleyenlerdenim.Eşim tedavi görüyor ve 3 ay kadar sürecek birbirimize dua edelim inşallah.En kısa zamanda anne olmak ümidiyle inşallah :)
Ben de uyudum biraz basım acayip ağrıyor acaba bas ağrısı yapar mı gebelik varsa herseyı ona bağlar oldum
Rabbim korur inşallah endişe etmeSıyırdık galiba zaten ınsallah ben bıde herseyı kafama takıyorum daha ortada bısey yokken mesela iş arıyorum mağaza işi sabahtan aksama ayakta oluyosun acaba hamile kalsam 10 saat ayakta kalmak riskli mı diyorum kendi kendime
Ne bilim canım ilk Uç ay riskli diyorlar mağaza iside hep ayaktasın çalışmam da lazım aslında neyse yine varmış gibi konuşmaya başladımRabbim korur inşallah endişe etme
Dostinex kullanıyordum haftada iki kez şimdi bire düşürdü doktorumaa banada dostinex e göre daha cabuk etki gösterir dedi drum
bakalım bunu bitireyimde tahlillere göre değiştirir belki
Sıyırdık galiba zaten ınsallah ben bıde herseyı kafama takıyorum daha ortada bısey yokken mesela iş arıyorum mağaza işi sabahtan aksama ayakta oluyosun acaba hamile kalsam 10 saat ayakta kalmak riskli mı diyorum kendi kendime
Dostinex kullanıyordum haftada iki kez şimdi bire düşürdü doktorum
Ayyyyy canım aynıyız bugun benımde adet günüm olmayayım diye bekliyorum ınsallah sende olmazsın adet gunün kacıydı gecen ayHamile olan varsa nolur dua etsin benim icin:) bugun adet olmam lazim olmak istemiyorum bu ay cok umutluyum hic bir adet belirtisi yok...
her ay hayal kirikligi sıkıldım artik.
allah en kisa zamanda hepimizi anne yapsinn:) kucaklarimiz bebislerler dolsun
Senin adetin düzenli mi ben de polikistik over varhmmm ben sabah akşam alıyorum parlodeli
Ayyyyy canım aynıyız bugun benımde adet günüm olmayayım diye bekliyorum ınsallah sende olmazsın adet gunün kacıydı gecen ay
Benımde 24 ü bende hemen sabah olurdum ama olmadım cok heyecanlıyım canım ya ınsallah guzel haberler verırırzHaziran 25.varmi bi umut dersin :)) normalde olmam gereken gunden 1 gun once olurdum.bugun hala yok belirti de yok psikolojikmi bilmiyorum ama sabah feci bi mide bulantisi vardi
Cnm sen kaç yaşındasin nerden yazıyorsunhmmm ben sabah akşam alıyorum parlodeli
Benımde 24 ü bende hemen sabah olurdum ama olmadım cok heyecanlıyım canım ya ınsallah guzel haberler verırırz
Senin adetin düzenli mi ben de polikistik over var
28 canm balıkesir 1 yııllık evliyimCnm sen kaç yaşındasin nerden yazıyorsun
Ben de heyecan yapıp adetime 2 gun varken yaptım negatif çıktı ya bıde ben adetimin ilk Günü'nden beri ateş takibi yapıyorum 36.6 dan 37nye Yükseldi ateşim bugun ölçtüm hala 37 o yüzden de hamıleymı yım acaba diyorumBir yanim test yap diyo diger yanim ya yoksa hayal kirikligi yasama diyo bir gun daha beklicem
Gebelikte ates yuksek mi olurmus?? Bilmiyodum bunu yarindan itibaren basliyorum bende:))Ben de heyecan yapıp adetime 2 gun varken yaptım negatif çıktı ya bıde ben adetimin ilk Günü'nden beri ateş takibi yapıyorum 36.6 dan 37nye Yükseldi ateşim
bugun ölçtüm hala 37 o yüzden de hamıleymı yım acaba diyorum