- 27 Mart 2018
- 16
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi nursena7777
Kızlar lütfen yardım edin bana. Yaklaşık 1,5 yıllık bir ilişkim var, 3 kez ayrıldık 1 kez beni terk etti sonra geri geldi affettim; çok sevdiğim için. En son 5 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık bu süreçte onun hayatında kimsenin olmadığını söylüyor. Ama eksik o kadar çok şey var kı; ben bu insanla konuşamıyorum derdimi paylaşamıyorum, bir sorunumu anlatsam hiç bi zaman istediğim yorumu duyamam hep kısa yanıtlar, romantiklik desen 0, bugune kadar sevgililer günü, d günü de sadece bana çiçek aldı o kadar hediye sürpriz hiç bir şey görmedim ki benim ona yaptılarımın yanında.. Bunları da geçtim hiç birini isteyen biri değilim ama insan arkadaş çevresinde görünce bozuluyor. Bunları da boşverdim sosyal hesap instagram da tanımadığı kızları ekliyor durmadan bana saygısızlık yapıyor bunu söylediğimde kabul etmiyor saçma sapan yanıtlar veriyor,Ayrıca benim fizğimi beğenmiyor 1 kez bile iltifat etmedi şu güne kadar. Güzel kızların olduğu sosyetik bir çevrede okuyor tüm bu kızların içinde sanki kendini kaybetmiş gibi anlam veremiyorum. Aramızda hiç bi zaman cinsellik geçmedi, benimle evlilik düşünmediğini açık açık söyledi bile yüzüme, bu yıl okulu bitiyor kendisi 26 yaşında. Bugün tanımadığı kızları eklediği için resmen arandığını söyleyip ayrıldım kabul etmedi saçmalıyorsun meraktan ekledim vs vs dedi, bitirdim. Daha ayrıldıktan 1 saat sonra bile yeni birini eklemiş. Sizce ne yapmalıyım artık arap saçına döndü deli gibiyim bu insan benim psikolojimi bozdu. Neden benimle birlikte? Ya da benimleyken neden aranıyor? Ayrıca her yerden silip engellemeli miyim ne düşünüyorsunuz? (Dipnot: Bu insan benim ona olan sevgimin ve iyi yaklaşımımın hep farkındaymış bunu biliyormuş)