Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem bazı yerlere götüren milyonun eşiniNe demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
?Bilmem bazı yerlere götüren milyonun eşini
What?Bilmem bazı yerlere götüren milyonun eşini
Bilmem bazı yerlere götürebilemiyon eşini demek istemiş heralde
Hayat bazen öyle olmuyor. Oranın yerlisi olmak ve dışarıdan yaşamaya gelmek arasında dünyalar kadar fark olabilir.Ne demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
alt komşumuz oradan bizim şehre geldi kadın keşke gelmeseydik dedi gayet memnundu siz memnun olur musunuz bilememHakkari derecik hudut tugay kmtnlğı çıkmış buraya giden varmı ev götürüle bilir biyer mi nolur yardımcı olun
Anlatın da bilelim o zaman nasıl oluyor?Hayat bazen öyle olmuyor. Oranın yerlisi olmak ve dışarıdan yaşamaya gelmek arasında dünyalar kadar fark olabilir.
Bilmem bazı yerlere götürebilemiyon eşini demek istemiş heralde![]()
Mesela biz uzun bi süre kiralık ev bulamadık küçük biyer ve herkes kendine kadar ev yapmıştı. Belki böyle bir sorun olabilirAnlatın da bilelim o zaman nasıl oluyor?
Orda olan tayinciler insan değil mi? neden memleket ve insan ayırıyorsunuz?Hayat bazen öyle olmuyor. Oranın yerlisi olmak ve dışarıdan yaşamaya gelmek arasında dünyalar kadar fark olabilir.
Amacım sizinle aynı düşünmediğimi anlatmak. Size saldırmak değil. Sizinde öyle olmalı. Ben değil hayat anlatır böyle şeyleri.Anlatın da bilelim o zaman nasıl oluyor?
Ben memleket bazlı konuşmadım.Orda olan tayinciler insan değil mi? neden memleket ve insan ayırıyorsunuz?
Saldırı bu mu? Size soruyorum. Nasıl oluyor diyorum? Anlatın da bilelim diyorum.Amacım sizinle aynı düşünmediğimi anlatmak. Size saldırmak değil. Sizinde öyle olmalı. Ben değil hayat anlatır böyle şeyleri.
O zaman tam açıklayın da yanlış anlamalara mahal vermeyin. Böyle yazınca tam da dediğim anlama çıkıyorBen memleket bazlı konuşmadım.