Gerçekten o ili veya herhangi bir ili kastetmedim.O zaman tam açıklayın da yanlış anlamalara mahal vermeyin. Böyle yazınca tam da dediğim anlama çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten o ili veya herhangi bir ili kastetmedim.O zaman tam açıklayın da yanlış anlamalara mahal vermeyin. Böyle yazınca tam da dediğim anlama çıkıyor
Yok anladım sizi diyorum ki hani ora ile ilgili bilginiz varsa anlatın. Çünkü tam da bunu soruyor konu sahibiGerçekten o ili veya herhangi bir ili kastetmedim.
Askerlerin bazı bölgelere ailelerini götürmesi yasaktır. Kendileri de karakollarda kalırlar. Kendi çalıştığım bakanlıkta bu gibi yere giden asker eşlerine 1 defaya mahsus istedikleri ile gidebilecekleri bir tsyin hakkı sunuluyor.Orda olan tayinciler insan değil mi? neden memleket ve insan ayırıyorsunuz?
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederimAskerlerin bazı bölgelere ailelerini götürmesi yasaktır. Kendileri de karakollarda kalırlar. Kendi çalıştığım bakanlıkta bu gibi yere giden asker eşlerine 1 defaya mahsus istedikleri ile gidebilecekleri bir tsyin hakkı sunuluyor.
Ne demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
Hayat bazen öyle olmuyor. Oranın yerlisi olmak ve dışarıdan yaşamaya gelmek arasında dünyalar kadar fark olabilir.
Mesela sınır karakolu oluyor. Mesela askerler güvenlik nedeniyle karakolda kalmak zorunda kalıyor. Bu kdr mı uzaksınız gerçeklereNe demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
Gerçekler deyip dramatize etmenize gerek yok. Sınır şehirlerde asker olan ailesiyle yasayan bildiklerim de var ama bu sistemi bilmiyorum. Böyle bir kuralı yeni öğreniyorum.Mesela sınır karakolu oluyor. Mesela askerler güvenlik nedeniyle karakolda kalmak zorunda kalıyor. Bu kdr mı uzaksınız gerçeklere
Ev götürülebiliyor olsa bile yaşam şartlarını merak etmesini anlıyorum ben.Gerçekler deyip dramatize etmenize gerek yok. Sınır şehirlerde asker olan ailesiyle yasayan bildiklerim de var ama bu sistemi bilmiyorum. Böyle bir kuralı yeni öğreniyorum.![]()
kirsaldaysa zor cnm evi goturmesi güvenlik açısından gidiş gelişlerde merkezde olsa görev yeri götürmek isteyen götürüyor eviniHakkari derecik hudut tugay kmtnlğı çıkmış buraya giden varmı ev götürüle bilir biyer mi nolur yardımcı olun
insan ayrımı değilde sosyal yaşam hemen hemen sıfır batiyla kiyaslayinca belki onu söylemek istemiştirOrda olan tayinciler insan değil mi? neden memleket ve insan ayırıyorsunuz?
Evet sonradan kendini anlattıinsan ayrımı değilde sosyal yaşam hemen hemen sıfır batiyla kiyaslayinca belki onu söylemek istemiştir
Ellerinize sağlıkMesela sınır karakolu oluyor. Mesela askerler güvenlik nedeniyle karakolda kalmak zorunda kalıyor. Bu kdr mı uzaksınız gerçeklere
Yeni bir durum değil. Türkiye'nin tam olarak gerçeği. Terör sebebiyle ailelerini ve kendilerini korumak için evlerini ve ailelerini götürmeleri yasak. Karakolda yaşıyorlar, merkeze de pek inmiyorlar. Yolda pusuyla karşılaşmasınlar veya biri takip etmesin diye. Daha önce bir asker veya polisi eşiyle birlikte şehit ettiler takip edip. Çok fazla örneği var. Benim alanımda da bazı bölgelere diplomatlarında ailelerini götürmeleri yasaktır. Diplomatları ve ailelerini öldüren Terör örgütleri de var. Gidip bir konteynırda yaşayan bir çok diplomatımız var. Hemen hemen milli güvenliği ilgilendiren her meslek grubunda bulabilirsiniz bunu.Gerçekler deyip dramatize etmenize gerek yok. Sınır şehirlerde asker olan ailesiyle yasayan bildiklerim de var ama bu sistemi bilmiyorum. Böyle bir kuralı yeni öğreniyorum.![]()
Bazı yerler (beşinci bölge diye geçiyor sanırım) eş götürülemiyor. Eşler askeri birlikte kalmak zorunda olduğu için ev taşımak olmuyor.Ne demek ev götürülebilir bi yer mi? Ev götürülemeyen yer nasıl oluyor? Orada yaşayan nasıl yaşıyor?
Yoksa girl5 haklı mıydı?Mesela biz uzun bi süre kiralık ev bulamadık küçük biyer ve herkes kendine kadar ev yapmıştı. Belki böyle bir sorun olabilir