Ama ben ne dersem ne yaparsam bos annesıne ınanıyor hep bana degıl hep onun ıstedı olacak hamıleyım suan 7 haftalık daha kaynanam dıo kı kız olursa adımı vermezsenız evden kovarım sızı dıyo esımın evınden kovacak bızı torun dıye sevmem dıo esımde agzını acıp bsy demıyo annemn adını vercem dıyo onu gec sen dedım esıme ole bısey yok dedım ben esımle kackere konustum annem aılem ama hala aynı aılem annen agzını tutsun az dedı ıs sende bıtıyo dedıler esıme ama hcbsy yapmıyo bktm canımdan cocuk falanda ıstemıorm keske hamıle olmasaydım bosanmak ıstyrm ben katlanamıyorum kaynanama aksama kdr oturyo benım hızmet etmemı beklıyor yapmasam esıme soluyor esımde benmle bı hafta konusmuyor aynı evdeCanm bu işin tek yolu varona katlanmai ogrnmek ..
Isini bileceksin kendni esine yakin tut ve asla kaynanabi kotuleme varsin br sure onn istefkleri olsn senn de sultanlik dönemin gelecek yeterki isin mantgni çöz esini kenrne inandir
Takılma... Sende o yokmuş gibi davran...Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Bn ayrilmk istemrdgnzi dusunup bunlari yazdim bn olsam ayrilirdim dye dsunuyorum ama yssamadan bilmiyorum .Ama ben ne dersem ne yaparsam bos annesıne ınanıyor hep bana degıl hep onun ıstedı olacak hamıleyım suan 7 haftalık daha kaynanam dıo kı kız olursa adımı vermezsenız evden kovarım sızı dıyo esımın evınden kovacak bızı torun dıye sevmem dıo esımde agzını acıp bsy demıyo annemn adını vercem dıyo onu gec sen dedım esıme ole bısey yok dedım ben esımle kackere konustum annem aılem ama hala aynı aılem annen agzını tutsun az dedı ıs sende bıtıyo dedıler esıme ama hcbsy yapmıyo bktm canımdan cocuk falanda ıstemıorm keske hamıle olmasaydım bosanmak ıstyrm ben katlanamıyorum kaynanama aksama kdr oturyo benım hızmet etmemı beklıyor yapmasam esıme soluyor esımde benmle bı hafta konusmuyor aynı evde
Size yokmuş gibi davrananlar siz neden varmış gibi davranuyorsunuz.Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Daha 22 yasındaym ben esımle mutluyum annesı yokken ama annesı varken huzurum yok hıc kadın yatıp kalkmamıza bıle karısıyor sabah 9 da odama gelıyor kalk aksam oldu dıyor hala ne yatıyosun dıyo oglunun yanında bsy demıyo fazla aama oglu yokken yapıyor yemek yapıorm ılkten yıyor esım gelınce buna bunu koysaydın bunu yapsaydın begenmedm dıo tv ızlıoz ıstedıgı acılcak yatagını bıle yapmıor corablarını bıle bızım gıydırmemızı beklıyor ılk zamanlar bende yapıodm ama baktm kı ne kadar ıyılık yaparsam karsılıgında kotuluk gordum bende yapmıorm daha kendı ısını yapsın ddm esımde annemn yatagını ndn yapmıyosun dıo yap dıo yalandan yatagını yapmıo esım gelnce odaya gecıo esımde yanına gıdıo gorsun yatGın yapılmadıgı dıe hep yalandan bana nsl bakıo sankı oldurucek benı hamılelıgın tadını bıle cıkaramadm ılk 3 ay dıkkat etmem lazm kadın benı oturtmuyor bıle onu yap bunu yap ama yemın ettm bı dayak yıcek bendenBn ayrilmk istemrdgnzi dusunup bunlari yazdim bn olsam ayrilirdim dye dsunuyorum ama yssamadan bilmiyorum .
Ayni evde brlukte yasamk cok zor senn icin cok uzuldm ve senn icin dua edecem bu gece allah yardimcin olsun ...
Ben cocuguda ıstemıyorum doktoruma solıcem dusuk hapı versın ben bu adamın cocugunu ıstemıyorum bosanıcam sonra ben kurtulmak ıstıyorum bunlardan bıktım artık hayatım mahfoldu benım huzurum kalmadı mutlu dglm kendı evımdeIste demk istedgm buydu sende ona oğlunun onnde kusrsuz davrancaksn o yokken istedgni yap.
Eşin cabani gorrse senn tarafna kayacakktir.
Uzmk idtemyorum ama ccuktn snra dahada zorlasack bunnla isin
esım benm tarafıma gecmez annemı bakmıcaksan bosan dedı bana o derece annesının yanında annesı namusuma kadar dıl uzattı hıc bsy demedıBen cocuguda ıstemıyorum doktoruma solıcem dusuk hapı versın ben bu adamın cocugunu ıstemıyorum bosanıcam sonra ben kurtulmak ıstıyorum bunlardan bıktım artık hayatım mahfoldu benım huzurum kalmadı mutlu dglm kendı evımde
Canım bizler evlat hasretiyle yanarken sen nasıl o cana kıycaksınArkadaslar aynı sorunlar bende de var kaynanam bende kalıyor 7.8 aydır 2 senelık evlıyım evlendıgıme bın pısman oldum herseyıme karısıyo gıyınmeme suslenmeme gezmeme bıle ızın vermıo hele anneme gtmeme en sonunda patladım esıme oda konustu daha karısamıyor ama hıc huzurum yok evımde hep onun ıstedıgı olacak esımde hep anasının yanında anneme gdcktım bıgun bana kaynanam dedıkı annene gttıgını nerden bılcem dedı namusuma kadar laf yaptı daha neler neler esımde hıc benı savunmuyor anasının sunepesı ıste suan 7 haftalık hamıleyım ve allahın gucune gıtmesın ıstemıyorum esımden cocuk doktoruma solucem dusuk yaptırsın bana bole olmuyor sımdı dıceksınız cok gaddar cocugunu oldurcek ama aılemede sıgınamam aılemden kacmak ıcın evlendım yoksa evlenmezdm abım ıcıp ıcıp sıddet uygulardı kactım bende cocugu tek buyutemem bakamm napcamı bılemıyorum kafayı yıcem helekı bu kaynana yuzunden hıc ıstemıorm onu ve esıme kardesım dedkkı ablam annenı bakmak zorunda dgl dedı esımde annemı bakmıcaksa bosanırız dedı cok zoruma gttı annesı ne derse o oluyor benm hıc onemım yok evden gıt dedı bana esım annemle ılgılenmıyosun dıye gdcktm bıkere gttm bıle ne olur yardım edın ne olur
Insallah dedıgın gıbı olur canm saollCanım bizler evlat hasretiyle yanarken sen nasıl o cana kıycaksınçocuk evin neşesi ,inşallah eşinle aranda bir bağ olacaktır . Çok yanlış yapıyorsun meydanı kaynana faktörüne bırakarak eşini karşına alma hep aynı safta yer al akıllı ol eşinle aranı öyle bir iyi tut ki eşinle arana kimse giremesin şuan senin ki psikolojik bir bunalım . Çocuk aldırmayı , ailenin yanına dönemeyeceğini düşünüyorsun hayatı cehenneme çeviriyosun . Çocuğun doğduğunda evin cennete dönecek belkide öyle düşün . Eşin babalığı tattığında değişecek belkide canım iyi düşün iyi olsun o kaynana bende olsaydı var yaa onu suya götürüp susuz getirirdim Güçlü ol dik dur ezdirme kendini canım
En iyi kaynana ölü kaynanaEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
sen annene gidiyorsun ben gitme diyormuyum yazmıs.
Ben cocuguda ıstemıyorum doktoruma solıcem dusuk hapı versın ben bu adamın cocugunu ıstemıyorum bosanıcam sonra ben kurtulmak ıstıyorum bunlardan bıktım artık hayatım mahfoldu benım huzurum kalmadı mutlu dglm kendı evımde
canım inan evlat için öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ,sana verilenin kıymetini bilInsallah dedıgın gıbı olur canm saollıns cocuk evın nesesı olur ben aramı ıyı tutuyorum esımle ama annesı bısey dedıgınde falan benmke tartısıyo ya karım haklı bıle dıyemıyor annesıne hıc bsy demıor benmle ılgılı karısamaZsn vs dese amenna dıcem ama bende meydanı ona bırakmıorm ılk zamankı gbı dglm
Insallah canm saol yaa moral oldun banacanım inan evlat için öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ,sana verilenin kıymetini bilinşallah çabaladıkça düzelir eşinle aran . İnşallah çok mutlu olun , çocuk aranızdaki sıkı bağ olsun günü gelir eşin annesini susturmasını bilir dua edicem sana canım inşallah psikolojikmen toparlanırsın
Ayyy bu oğlu olan kişileri cidden anlamiyorum ya benmde erkek kardeşim var hic annemi boyle mic mic görmedim vallaha hep eşit tuttu bizi bole her fırsatta ogluna kocası gibi davranan kadınlara uyuz oluyorum Benmkide ayni ama esim o tarz biri degl fırsat vermez yoksa sinir hastası olurdum kesinEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?