Eşinle güzelce konuşsan mı acaba?Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Akla da sığmıyor mantığa da. Ama annesi yüzünden eşinle kötü olma canım. ma uygun bi dille eşinle konuşabilirsin...Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Eşinle güzelce konuşsan mı acaba?
Kayınvalidenle konuş o halde ben artık oğlunun eşiyim diye tatlı dille yine devam ediyosa sukut etmek en güzeli oluyorSürekli konusuyoruz oda annesini ikaz ediyor fakat anlamıyor ben merkezci. Oğlumla iyi olayım başkası önemli değil diyor.
Sen de kayinpederi ara konusEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Kızlar hiç bilmiyorsunuz sinsice laf sokmayı. Sen alttan alttan vericeksin ateşi, o telefonu kapatınca alev alacak. İki üç seferden sonra da çenesini tutar senin damarına basmaz.Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Kıssas a kıssas yapın siz de o yokmuş gibi davranın. O zaman kıymete binersiniz.Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Aynen keske bwnim kayinvalidemde sen annende kal oglum bende kal deseBaska seyler de yapiyormu? Yapmiyorsa..
Kötünün iyisi diye cekerim ben böyle kayinvalideyi galiba
Yani yeni gelin olsam herhalde esimle beraber memleket gezintileri isterim ama böyle aradan 5 veya 10 yil gecse .. belki daha erken bilemedim.. cazip gelirdi tek basima kendi memleketime ve aileme gitmek :) yapisik ikizler gibi etrafda dolasmaya gerek yok esiyle insanin .. bence.
Seni de yok saysin iste ne güzel.. var saysa asil sen gör kiyameti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?