ARKADASLAR YARDIM EDİN..... !!!!!!!!

OnRya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
22
8
1
38
Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.

Eşinle güzelce konuşsan mı acaba?

Akla da sığmıyor mantığa da. Ama annesi yüzünden eşinle kötü olma canım. ma uygun bi dille eşinle konuşabilirsin...

Sürekli konusuyoruz oda annesini ikaz ediyor fakat anlamıyor ben merkezci. Oğlumla iyi olayım başkası önemli değil diyor.

Zor olacak ama sabır ve eş desteğiyle aşılıyor en azından öncekine göre daha az oluyor bu sorunlar bende ilk 8 ay benzer problemi yaşadım eşimle konuştum ailesine surat yapmadım sessiz kaldım eşimede sonradan hiç söylenmedim sadece üzüldüğümü dile getirdim eşim gördükçe annesine karşı beni savunmaya başladı o olmadan gitmedim aramadım aradıklarındada açarsam kısa kestim uzun lafın kısası önce eşinle konuş sabret eşinle asla aranı ailesi için bozma

Evlendiğimden beri canımdan bezdirdi. En ufacık hatanı arıyor. Ben konusmuyorum diyede kendisinin kırıldığını söylüyor. Boşuna söylemiyor genelde 3. kişiler bozuyor evliliği diye. Cok yoruldum kızlar. Bire bin katanlardan

Hiç oralı olmadan bildiğiniz aynı şekilde siz de ona davranacaksınız ki şöyle “ sadece eşinizin yanınd arayıp, ay çok özledim vs vs” eşinize de annesini çok sevdiğinizi, onun sizi sevmediğini ve çok üzüldüğünüzü sadece bir kere iki kere tiyatro sahnesi gibi çok arada söyleyip sonra “ ama annendir, canı sağ olsun “ başka zaman arayıp sormaya gerek yok. Gelince çok samimi, sizin sorulara cevap vermiyor vs oralı olmayın. Eşinizin yanında harika, yokken oraya dönüp bakmayın bile. Çocuk vs olunca zaten kadım gününü görür. Belli ki kadın gayet gelişmemiş, oğlunu n büyüdüğünü kabul etmemiş, kim olsa böyle davranacak. Siz fırsat buldukça annenizi ailenizi eşinize yakın tutun. Bu kadın zorunda kalır ve zaten artık sizinle baş edemeyince pes eder. Siz böyle ağzının içine bakıp, ne söylersenetkilenir dram yaparsanız daha çok size oyunlar oynanır. İşi gücü yok, kapasitesi belli.

Sen de kayinpederi ara konus

Kızlar hiç bilmiyorsunuz sinsice laf sokmayı. Sen alttan alttan vericeksin ateşi, o telefonu kapatınca alev alacak. İki üç seferden sonra da çenesini tutar senin damarına basmaz.
Örnek veriyorum; oğlum da benim yanıma gelsin mi dedi. Aa olur mu öyle anne, kocam beni çok özleer( bu sırada kocaya göz kırpış) kahkahayı basıp şaka tabi lafın gelişi karı koca gideriz gideceğimiz yere bundan sonra..

İş eşinizde. Sizi sevmese bile saygı göstermesini bilmeli. Eşiniz annesini uyarmalı ya da konuşmalı. Ayrıca siz de sayınızı eksik etmeyin. Ama sizi sevsin diye de tepenize çıkarmayın. Gerekli gördüğünüz yerde gerekli cevabı saygı çerçevesinde verin.

onlar size deger vermiyosa sizde onlara vermeyin bu kadar net! umursamayin baska cozumu yok bende de var aynisindan 6 yil bitti hala ayni.... sikayet ettiginde de "etkiye tepki, ne kadar deger veriyorsan o kadar deger goruyorsun" diyorum ona.

Baska seyler de yapiyormu? Yapmiyorsa..
Kötünün iyisi diye cekerim ben böyle kayinvalideyi galiba

Yani yeni gelin olsam herhalde esimle beraber memleket gezintileri isterim ama böyle aradan 5 veya 10 yil gecse .. belki daha erken bilemedim.. cazip gelirdi tek basima kendi memleketime ve aileme gitmek :) yapisik ikizler gibi etrafda dolasmaya gerek yok esiyle insanin .. bence.

Seni de yok saysin iste ne güzel.. var saysa asil sen gör kiyameti :)

ararsa arasın ne olacak sizi çekiştirmiyorlarsa konuşsunlar.sizinle ne konuşacak zaten hergün?siz ona çok mu meraklısınız sanki sizi istememişse asgari düzeyde ilişkiyi saygıya dayalı olarak sürdürün.sizin aileniz sizi görmek istiyorsa,eşinizin aileside onu görmek istiyordur.bizimkiler bazen ayrı bazen birlikte aile ziyaretlerine gittiği için bana hiç tuhaf gelmedi.daha iyi değil mi?sevmiyorsanız eşiniz gitsin birkaç gün kalsın sizde ailenizin yanında rahat rahat geçirin tatili.sonra zaten eşinizlesiniz.

Kıssas a kıssas yapın siz de o yokmuş gibi davranın. O zaman kıymete binersiniz.

Aynen keske bwnim kayinvalidemde sen annende kal oglum bende kal dese benimki sen benden cikma kizimda benden cikmasin gorumcelerine falan gitmesin o modda empati asla yok hasta olmadan once bir gun onceden onumu kesmek icin plan yapardi yarin su yemegi yapalim sonra yarin olurdu hemen yarin piknige gidelim sirekli boyleydi sonra bunun bacilari anlatti eskilerden bir geline kaynanasi annesine gitmesin diye surekli yarin su yemegi yapalim deyip dururmus orda daha cok uyandim aynisini bnaa yapiyordu kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…