çocuklarınız varmı acabaŞuanda kaynanamla konusmuyoruz. Neredeyse 1 ay oldu telefonda görüşme sağlamıyoruz.. Ama okadar kurnaz bir kadın ki eşimi yalanlarıyla kandırıyor. Çok üzüldüm çok bunaldım bu konuyla alakalı ama yazdıklarınız benim için çok değerli arkadaslar. Fikir alısverisi yapmak
Canım her kadının annelik hormonları aktiftir.Ona anne anne de sen bir süre sonra sana kıyamayacaktırEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Ohaaa sen İzmir'e git oglum benm yanıma gelsin nedir yaa sen gelme diyo resmen bunu eşinize söylednz mi
Canim sen izine cikinca kaynana git esinle oylebir iyi olsun ki araniz hadda esine cok samimi davran ki huzuru kacsin. Sen annene gut oglum bana gelsin dediginde ne dedin cok merak etdim
çocuklarınız varmı acaba
Oğlu sızın yanınızdaysa ne konuşursa konuşsun boşverEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?