ARKADASLAR YARDIM EDİN..... !!!!!!!!

çocuklarınız varmı acaba

Valla bende de var aynısından bi tane. Her sabah oğluna mesaj atar günaydınnnn aslan parçam ayım güneşim
eşimin hafta tatili haftaiçi doğal olarak tek gidiyor annesini görmeye, eve dönerken ''beni sakın unutmaa seni çok seviyorum'' sanki benle paylaşamıyor.
Hiç abarttığınızı düşünmüyorum aşırı sinir bozucu bişey görmezden gelinmek. Beni istememişti evlenmeden önce hiç kızım bile demedi, şimdi hamile kaldım kızım kızım diyor (bebeğe bakma amacıyla bizle yaşamak istediğinden)
Kendini sürekli acındırıyor oğlunun yanında ama oğlu yokken eve aldığım her şeyi ayy ordan mı aldın şurrdan mı aldın diye küçümsedi hep (kendi kızına pierre cardin'den almış )
Velhasılllllllll artık sinir olaaa ollaaaaa takmıyorum eşime de bişey demiyorum naaaapsın anası. Haftada bir cuman mübarek olsun derim ayda bir giderim laf yerine geldi mi oturturum yeterrrrrrrrr

Canım her kadının annelik hormonları aktiftir.Ona anne anne de sen bir süre sonra sana kıyamayacaktır

"Ben de oyle diyorum ben kendi anneme gideyim sen de kendi anana git beslesin donunu gomlegini o yikayip utulesin biraz da diyorum ama oglun senden ayri duramam diyor, birlikte gidip gelecegiz diyor" diyemediniz mi?

Çok tuhaf sizi kabul etmiyorsa sizde görmezden gelin kimse sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda .

Ha varlığım ha yokluğum zaten. Konusmus konusmamıs umurunda değil benimde umrumda değil. Allah görsün diyorum başkada bişeyde demiyorum.

Canim sen izine cikinca kaynana git esinle oylebir iyi olsun ki araniz hadda esine cok samimi davran ki huzuru kacsin. Sen annene gut oglum bana gelsin dediginde ne dedin cok merak etdim

Ben hiçbişey söylemedim eşimle konusurum dedim kapattım. Eşime söyledim üzgün bir şekilde. Oda dısarı cıkıp annesini aramıs ama baya sinirliydi. Eşim nereye ben oraya demiş zaten. Kadın hala bana msj atıp oğlumla beni karsı karsıya getirdin sen annene gidiyorsun ben gitme diyormuyum yazmıs.

Kocam bensiz bi yere gidemez ben nereye o oraya de
Ne değişik kadınmış

Arkadaslar aynı sorunlar bende de var kaynanam bende kalıyor 7.8 aydır 2 senelık evlıyım evlendıgıme bın pısman oldum herseyıme karısıyo gıyınmeme suslenmeme gezmeme bıle ızın vermıo hele anneme gtmeme en sonunda patladım esıme oda konustu daha karısamıyor ama hıc huzurum yok evımde hep onun ıstedıgı olacak esımde hep anasının yanında anneme gdcktım bıgun bana kaynanam dedıkı annene gttıgını nerden bılcem dedı namusuma kadar laf yaptı daha neler neler esımde hıc benı savunmuyor anasının sunepesı ıste suan 7 haftalık hamıleyım ve allahın gucune gıtmesın ıstemıyorum esımden cocuk doktoruma solucem dusuk yaptırsın bana bole olmuyor sımdı dıceksınız cok gaddar cocugunu oldurcek ama aılemede sıgınamam aılemden kacmak ıcın evlendım yoksa evlenmezdm abım ıcıp ıcıp sıddet uygulardı kactım bende cocugu tek buyutemem bakamm napcamı bılemıyorum kafayı yıcem helekı bu kaynana yuzunden hıc ıstemıorm onu ve esıme kardesım dedkkı ablam annenı bakmak zorunda dgl dedı esımde annemı bakmıcaksa bosanırız dedı cok zoruma gttı annesı ne derse o oluyor benm hıc onemım yok evden gıt dedı bana esım annemle ılgılenmıyosun dıye gdcktm bıkere gttm bıle ne olur yardım edın ne olur

Canm bu işin tek yolu varona katlanmai ogrnmek ..
Isini bileceksin kendni esine yakin tut ve asla kaynanabi kotuleme varsin br sure onn istefkleri olsn senn de sultanlik dönemin gelecek yeterki isin mantgni çöz esini kenrne inandir

Cok mutsuzum keske dedım hep keske evlenmeseydım boyle olcanı bılseydım evlenmezdım sokakta kalıcamı bılsem bıle evlenmezdm ben kendı aılemden kurtulmak ıcın evlenndm ama dahada battım esım hıc savunmuyor benı annesını savunuyor hep kackere kavga ettık esımle aılem konustu annenın agzını tut bıraz dedı esıme ama hala aynı hamıleyım smdı ddm brz duzelır ama hala duzelmedı annesının dedıgı ıstedı olacak en sonunda cocuk falan dınlemıcem bı dayak atıcam kaynanama cekıp gdcm en sonunda bunu yapcm kafaya koydum o derece gozum karardı artık agzı durmuyor hıc hadı esım benı bıraz olsa savunsa bısey demıcem ama oda savunmadıgı ıcın ondanda sogudum artık

Evet sıgıyor.

Kadın sizi sevmiyor ve saklmıyor
Baska sehırde kotulukte etmiyor, sadece oglunu arıyor soruyor.
Canıma minnet derdım ben olsam.

Oğlu sızın yanınızdaysa ne konuşursa konuşsun boşver

nereye nasil gidip gelecegimize senin karar verebilecegini sanmiyorum deseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…