ARKADASLAR YARDIM EDİN..... !!!!!!!!

Ohaaa sen İzmir'e git oglum benm yanıma gelsin nedir yaa sen gelme diyo resmen bunu eşinize söylednz mi

Kv dem bana böyle birşey söylese kocama “anan beni istemiyor. Sen git ben gelmiyorum” derim. Açıklamasını oğluna yapsın.

Mesaj tekrarı

Aha benim kaynanam. Her seferinde ayni şeyleri soyler. Oglum ben sen mutlu ol diye hep dua ediyorum( oglum mutsuzsun demek onun dilinde ) oglum huzurlu ol iyi ol SEN ( asla ben yokum) en son gittiğimizde ogluna sarıldı bebeğime "hadi sen annenle git. Oglum burda kalsin dedi" Ben de "Merak etme bu gidisle temelli verecegim oğluna sana " dedim yaklasik 2 aydır gitmiyorum çünkü hep canimi sıkıyor. Oglum babanne sevgisi alsin istedim ama kadin sadece oğluna sevgi veriyor. Allah islah etsin...

Esine uygun bi dille anlat esinde annecimi bu onemli.Gidilirse her iki tarafada birlikte gidilir diye uyarsn annesini.

Valla arkadaslar ben şunu düşünüyorum oğullarını kaybetme korkuları var başka kadın aldı ya ben oğlumu tamamen kaybedersem düşüncesi var

Aynen böyle söyledim kadın hertürlü kendini haklı cıkarmaya çalısıyor ayrıca eşimin de İzmire gelmesini istemiyor. Kıskanclık yapıyor.

Eşinle geçimin iyiyse bence zorlama hiç. Evlenince onların kızı gibi olunmuyor bazen malesef. Uzaktaymışsınız zaten eşinde onaylarsa sende git kendi aileni gör madem . İlk başlarda alışması zor ama bizde aynı sıkıntıyı yaşadık sonra ben kendi aileme gittim sen yalnız git anne babana dedim. Sevmiyor olabilirler, oğulları hatrına sen katlanıp onlar katlanamıyor ise sinirleri bozup gerilmeye gerek yok. Herkes kendi ailesini görsün madem

Aynen ankaraya bile g

Ankaraya bile gittiğimizde oğluna sarılır hosgeldın kekliğim 30 yasındaki adama. Bana öylesine. Oğlu için bana diyorki bırak çıksın dısarı kafası dağılsın sen benle otur kafasında bir kadın. Artık delirtti

Türk erkeklerini tercih etmemek lazım..
Artık türk kadınları da yabancı erkek istemeli nasıl ki onlar övüpduruyorlar yok azeriydi yok rustu...
Ne bu yaa sürekli kaynana derdi bütün konularda...

Aynen böyle söyledim kadın hertürlü kendini haklı cıkarmaya çalısıyor ayrıca eşimin de İzmire gelmesini istemiyor. Kıskanclık yapıyor.

Valla kv daha ne kadar açık söyleyebilirdi sizi istemediğini bilmiyorum ama eminim buna rağmen eşiniz yok o öyle demek istememistir diye cevap vermistir. Umarım bu konular siz ve eşiniz arasinda tartismaya neden olmuyordur. Tecrübem henüz az ama bence erkeklere, kendi ailesinin geline yaptığı saygısızlığı ya da haksızlığı gösterebilmek imkansız, ikna etmeye çalismak da boşa kürek çekmek sadece. Bu nedenle tartışmaya yol açacak şekilde değilde daha çok hissettikleriniz üzerinden konuyu ifade edin. Mesela ya bugün annenle konustuk tam olarak bu cümleyi kurdu, anlam veremedim, baya da üzüldüm, halbuki ben senin ailene de benim aileme de beraber gideriz diye düşünmüştüm, benim annem/babam seni ne kadar çok özledi, izmire yalnız gitsem herkes seni soruyor, ben de annemi(kv) babami(kp) çok özlemistim ama bizi beraber görmek onu üzüyor galiba neyse o mutlu olacaksa sen git, annenle yalnız vakit geçir sonra da izmire gelirsin. Buna rağmen eşiniz olur mu öyle şey demezse artık anne oğula mutluluklar dileyeyim.

Şuanda kaynanamla konusmuyoruz. Neredeyse 1 ay oldu telefonda görüşme sağlamıyoruz.. Ama okadar kurnaz bir kadın ki eşimi yalanlarıyla kandırıyor. Çok üzüldüm çok bunaldım bu konuyla alakalı ama yazdıklarınız benim için çok değerli arkadaslar. Fikir alısverisi yapmak

Sende onu görmezden gel bayramlarda arama sorma gitme. Normalde de arama ararsa acma

Fazla abartıyorsunuz bence.
Tam tersini düşünün. Anneniz size her gün mesaj atsa ya da arasa bu eşinizi ne ilgilendirir?
Kadın oğluna kekliğim hoşgeldin diye sarılıyormuş, size öylesine... Yani bundan daha doğal ne var? Kadın için çok da önemi biri değilsiniz neticede. Annem bana gösterdiği sevgiyi neden eşime de göstersin ki? Onun için elin oğlu sonuçta.

Tatil konusunda söylediği saçma olmuş ama böyle saçmalıkları çok ters tepkiler vermeden geçiştirebilirsiniz. Önemli olan sizin eşinizle yaptığınız plan.
Saygısızlık yapıp sınırları aşmıyorsa büyütülecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…