- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Ohaaa sen İzmir'e git oglum benm yanıma gelsin nedir yaa sen gelme diyo resmen bunu eşinize söylednz miEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Esine uygun bi dille anlat esinde annecimi bu onemli.Gidilirse her iki tarafada birlikte gidilir diye uyarsn annesini.Eşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Kv dem bana böyle birşey söylese kocama “anan beni istemiyor. Sen git ben gelmiyorum” derim. Açıklamasını oğluna yapsın.
Eşinle geçimin iyiyse bence zorlama hiç. Evlenince onların kızı gibi olunmuyor bazen malesef. Uzaktaymışsınız zaten eşinde onaylarsa sende git kendi aileni gör madem . İlk başlarda alışması zor ama bizde aynı sıkıntıyı yaşadık sonra ben kendi aileme gittim sen yalnız git anne babana dedim. Sevmiyor olabilirler, oğulları hatrına sen katlanıp onlar katlanamıyor ise sinirleri bozup gerilmeye gerek yok. Herkes kendi ailesini görsün mademEşimle evlenmeden önce kayınvalidem hiç istemedi beni. Evlendik hala bir hazımsızlık kıskançlık. Çok bunaldım arkadaslar fazlasıyla. Kadın ben yokmusum gibi davranıyor ben sanki oğluyla evli değilim oğlum oğlum hergün msj atar hergün oğluyla konuşur ben yok dağın arkasındayım. Hep iyi davranıyorum hiç saygısızlığım olmadı. Biz gurbet eldeyız eşimin işinden dolayı. İzine cııkcaz diyorum telefonda. Sen izmire ailenin yanına git onları özlemişindir. Oğlumda benim yanıma gelsın diyor. Allah askına siz bişey söyleyin akla mantığa sığıyormu lütfen.
Hiç oralı olmadan bildiğiniz aynı şekilde siz de ona davranacaksınız ki şöyle “ sadece eşinizin yanınd arayıp, ay çok özledim vs vs” eşinize de annesini çok sevdiğinizi, onun sizi sevmediğini ve çok üzüldüğünüzü sadece bir kere iki kere tiyatro sahnesi gibi çok arada söyleyip sonra “ ama annendir, canı sağ olsun “ başka zaman arayıp sormaya gerek yok. Gelince çok samimi, sizin sorulara cevap vermiyor vs oralı olmayın. Eşinizin yanında harika, yokken oraya dönüp bakmayın bile. Çocuk vs olunca zaten kadım gününü görür. Belli ki kadın gayet gelişmemiş, oğlunu n büyüdüğünü kabul etmemiş, kim olsa böyle davranacak. Siz fırsat buldukça annenizi ailenizi eşinize yakın tutun. Bu kadın zorunda kalır ve zaten artık sizinle baş edemeyince pes eder. Siz böyle ağzının içine bakıp, ne söylersenetkilenir dram yaparsanız daha çok size oyunlar oynanır. İşi gücü yok, kapasitesi belli.
Ankaraya bile gittiğimizde oğluna sarılır hosgeldın kekliğim 30 yasındaki adama. Bana öylesine. Oğlu için bana diyorki bırak çıksın dısarı kafası dağılsın sen benle otur kafasında bir kadın. Artık delirtti
Aynen böyle söyledim kadın hertürlü kendini haklı cıkarmaya çalısıyor ayrıca eşimin de İzmire gelmesini istemiyor. Kıskanclık yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?