Aynı benim yaptığım gibi yapmışsın ben baktım cimriler gıdım gıdım oluyo herşey e eşimin suçu yok aile böyle arada kalıyor aynı senin dediğin gibi kredileri vardı bende dedim lanet olsun tamam takı istemiyorum barı beyaz eşyayı alın. Annem tuvalet fırçasına kadar babamla birlikte bana aldı onlar sadece işte nevresim takımıdır cartttır curttur onları aldı bide elektronik eşya. Bi kaç küçük bilezikte düğünde göstermelik taktılar sıyrıldılar işin içinden böyle yükün altına kız tarafı girince erkek tarafı tamamen geri çekiyor bunlar yapıyor sesini çıkarma gibisinden.
Mutlu olacaksan 2 bilezik eksik olsun imam nikahında söylersin mehir olarak
ben kaynanamla kavga etmiştim 1 gün önce düğünden sebebi de linç yemeyeyim diye anlatıyorum bu arada
sebebi düğün takılarım daha gelmeden benden onları borç olarak istedi bende imam nikahında imama bana sorunca dedim ki bi Trabzon hasırı yakışır bana alsınlar dedim
sırf kudurtmak için beeeembeyaz olmuştu ben onun o suratını öyle gördüm ya bana yetti.
Dediğim gibi nışanlın sana değer veriyorsa (sonrasını bilemeyiz) insanlar değişkendir belki arada kalıyordur çocuğun elindekini de alıyorsa. Kazandığını anası arada kalmıştır 2 bilezik eksik olsun nişanlının sana sözü olsun.. mutluluk parada değil gerçekten bende evlenince anladım huzurun olsun yeter.
Olurda evlenirsen bil ki bu insanlar para seven ama cimri insanlar siz evlenince sizi rahat bırakmayacaklar en geç 2 ay sonra başlayacaklar bizim durumumuz kötü biz krediyi ödeyemiyoruz 5ine 6sına bakma eve kaç kişi para getiriyor diye bizim evlendiğimiz zaman da 4 kişinin. Maaşi giriyordu o eve ama kimse kilini kıpırdatmadı ben evlendikten sonra onların yüzünden çok tartıştım eşimle çünkü ayda bir para istiyorlar ağlıyorlardı özellikle kaynana. Para için oğula ağlanır mı ya git birinden borç al bizi niye kötü duruma düşürüyorsun veya bi oğlun daha var git biraz da onu yol soyup soğana çevir.. herkes aynı değildir ama bi anne baba oğlunu evlendirirken bile böyle yapıyorsa ben ilerisini düşünemiyorum.. sen daha çok ilerde mutlu olabilecekmisin onu düşün bence boşver 2 bileziği. Annende yanlış düşünüyor tamam bişeyler yapmalılar ama herşey bilezik değil. Ben olsam anneni dinle derim ama bilezik davasından dolayı değil ileriye dönük bu aile yüzünden huzursuzluk yaşayacaksın onun için nikahlanma derim.