- 19 Ağustos 2008
- 17.831
- 53.737
- Konu Sahibi esra sefil
Seviyorum gerçekten seviyorum bana kalsa demem mi aşkım yapma tamam güçleri buna yetiyor diye sanıyorsun? Ama annem? Bak senin aksine benim annem vefakardır yemez yedirir içmez içirir. Nasıl üzeyim ben onu? Tek kızının en iyi şekilde evlenmesini isteyen kişiye. Keşke benim de annem yapmasaydı her şeyi birlikte biz yapsaydık borçla ödeseydik de huzurum olsaydı. Şimdi kaynanama kıyamıyorum yok yapamıyor anneme kıyamıyorum o yokken yaptı her şeyi eşit böldü hatta fazlasını kendi yaptı onlardan da bekliyor ben anne yapmasalar desem bana kızıyor üzülüyor beni yok sayıyorsun diyor. Kaldım arada ne yapayım. Bir de ben bu durumdayken insanlar bana beni gör anneme laf etmiş. Anneme. Pardon insanlar dedim. Sinirliyim kırgınım arada kaldım nişanlımla kavga ediyoruz delirecegim
Anneler kıymetlidir, benim annemde babasız dört çocuk büyütmüş bir kadın, bazı yerlerde takıntıları, ısrarları olabiliyor ama bu işi baştan yanlış yapmışsınız. Siz artık yetişkinsiniz bir hayat kuruyorsunuz anneniz bu kadar şeyi yaparken kabul etmemeliydiniz. Vefakarlık böyle bir şey değil ben bu psikolojiyi gayet iyi tanıyorum, ben yapıyorum o halde benim dediğim olacak inadı bu, anneniz size şu an kötülük yapıyor farkında değilsiniz. Kimse bu hayatı pamuklara sarılıp yaşamıyor her insan belli mücadeleler veriyor anne de olsa duracağı yeri bilmiyorsa siz adaletli olmalısınız. 20 gr dan beş bilezik istemişsiniz ilaveten mobilyalar, üç bilezik yapılmış mobilya denen şey ucuz değil yani aslında onlar da sizin kadar harcamışlar basit bir matematik bu artık annenize tamam demeniz gerekli , nişanlınıza da yazık yoktan yonca olmaz adam elinden geleni yapmış