benimki gibi olursa canım daha çok var inşallah olmaz benimki gibi benimki hala geçmedi bulantı hapı kullanıyorum hala yoksa hemen çıkarıyorum ne yesem ama yinede şikayetci degilim Allahıma şükürler olsun kuzularım sag ya yeterki onalrın canı sag olsun inşallah
kaswacım demek tek başına bakabiliyosun haa bak bu beni rahatlattı bide üstüne misafir ağırlayabiliyosun demekki bizde yapabiliriz afallama sürecinden sonra :)) sütün için bişey yapaıyomusun kuzum bide hastanede hemen mama mı veriyolar kızlarrr
dirimcim hadi yat kuzum iyi uykular işallah alişle ömer bu gece seni rahat bırakırlar yoksa korkarımsende hasta olacaksınn allah muhafaza
medinecim çok az kaldı hissetmene bu hafta en geç önümüzdeki hafta hissedeceksin kuzucuklarınııı
artvinnli medine bulantılar ne alemde kızlarrrr
ay benimde başım dönüyo canım bişiler istiyo hamilemiyim neyim hehehe
mecburen yapılıyor herşey hastaneden eve geldim gece nasıl ağrılarım var sagdan sola dönemedim hep ben baktım kuzularıma..sutum ıcın humana stıll tea ıcıyorum ve sut artırıcı besınler alıyorum.sütümün kalitesi için de vitamin alıyorum.Benim sütüm gelmedi hastane de mamaya başladılar.Birde karı kocas uzun bi süre düşünmüştük ne yapsak başlatsak mı diye?kaydirigubbakcemile3
İnş canım ya RAbbim isteyen herkese böyle güzel duyguları hissettirsin...yok canım ya büyük bir heyecanla bekliyorum ama hala hiçbişey hisetmiyorum inşallah hayırlısıyla hissederiz bizde tekmelerini hareketlerini Allahımın izniyle inşallah
kıslar geçmişten ancak gelebildim..Muhabbetleri çok özlüyorum akşamları fazla oturamıyorum nette gündüzde işteyim ama takip ediyorumm...Yeni annecikler özletmeyin fazla kendinizi..Tek tek sayamıcam kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...
selammm herkese iyi geceler nasılsınız hanımlarrropuyorumnanaktan
iyiyiz şeker sen nasılsın nasıl gidiyo ikizleri büyütme anlat bakalım biraz
kızlar benim tansiyonum yüksek çıkıyor napacagım düşmesi için hiç tuz yemiyorum 12 . 9 çıkıyor 12 . 8 olması gerekiyormuş galiba
Varlığından heberdar olmamştım,yokluğundan da haberdar olmam.Değer verip birde cevap yazmışlar bizim kızlar sana...by by güzelimmmmm.........
offff kızlarr offfffffffffffffff yaa merhametten maraz doğdu
canım çok sıkılıyor
ben hamişken arkadaşım sağma makinesi yolladı bana....ben kullandım işim bitti
bir arkadaşım ikizleri var doğum yaptı acil oldu doğumu apendisi patladığı için doğuma almışlardı
kızı ziyarete gittiğimde çok kötüydü....bebekler yoğunbakımda yaşlı anasından başka kimsesi yoktu
süt istiyolarda kızdan .....elle sağma makinası getirmişler kız doğurulamıyordu...
bi arkadaşı sağma makinası getirecekti ...getirmemiş...çağresiz görünce kızı dayanamadım kıza ben verdim makinayı....bebekleri 6 aylık oldu hala sağıyor çok az var dedi sütüm...
benim aradaşım istedi makinayı ...bende kızdan ..
ama kıza pazardan beridir getir diyorum....pazar dedim...p.tesi dedi....p.tesi aradım.salı dedi....salı aradım ya çarşamba yada perşembe dedi....bugecede gelmedi,...üstelik kocasının arabası var ve polis gündüz evde aksam 6 da çıkıyor işe o arada anneme uğrasa bırakabiilir anneme araba ile 15dk.mesafede kız....yaa bişey olduysasa kırdım de bişey de...demiyorda hazır anneme geçerken bırakacağız diyor...............offffffffffff kimseye iyilik yapmayacam...eşimde kızıyor bana ..
ayy kızlar şimdi içeri gidip kuzularımabaktım, mışıl mışıl uyuyorlar , Allah ım nasıl birduygudur bu.. herkese nasip et güzel Allah ım.. çağlamın burnu tıkanmamış hala, ilaçtan sonra.. geçer inş. yaa.. yıkanma günümüzdü yarın ama yıkamıycaz silcez sadece,
artvinlim ağlama kuzum amaşçok da bağlanma bak benim gibi kopamıyoruz burdan :)
ya kızlar bişey soracağım bide herkes bana göğüs kremi al yanına muhakka diyo ben doktoruma sordum gerek yok dedi siz ne yaptınız alıyımmı almıyımmı kararsız kaldım alırsam ne alayım bu krem ne işe yarar
benim netede bişiler oldu gidip geliyo
küçükken alabildiğine zorlu olan ikiz bakımı büyüdüklerinde tam tersine dönüşüyo.ya da benimkiler öyle.şimdilerde bakımları çok keyifli ve çok rahat.ikiz olmaları avantaja dönüşüyo büyüdüklerinde çünkü arkadaş ihtiyacı hissetmiyolar.birbirleriyle o kadar iyi anlaşıyolar ki bazen oyuna dalıp beni bile unutuyolar.tek çocuk büyüten arkadaşlar hep arkadaşsız oldukları için evde can sıkıntısı çektiklerini söylüyolar çocuklarının.ama bizde öyle bi sorun yok.o yönden güzel.hamilelik doğum bebeklik falan filan fiuwwwwbirdenbire bitiyo ya:)sizi görünce hatırlıorum ben eski hallerimi.yoksa çoktan unuttum büyümüşlüklerine alıştım.tez zamanda sizde büyütüp rahata erersiniz inşallah:Saruboceq: