- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
ya ben de bi söyle alısveris yapamadım tam zamanı....
kocisim bi müsait olsa da beni bi havuzlu hana atsa bi günde yaparım herhalde ...yeter mi bir gün kızlar ya alısverise geri kalanları artık kocisim annem tamamlar ya da ben netten alırım artıkkkk
yatak almak icin erken mi acaba şimdiye kadar allah biliyo ya allah korusun kullanamam diye korktum han bisey our filan diye ama gec mi kalıyorum acabaaa
zuzucum bu sorularına ben cevap vermicem,çünkü kızlar bana kızıyor sonra.:umursamaz:
zuzucum bu sorularına ben cevap vermicem,çünkü kızlar bana kızıyor sonra.:umursamaz:
bende allah kısmet ederse 6 ayım bitmeden bişey almak istemiyorum,zuzu canım sen yatağı beğen son zamanlara doğru eşin alır,ben şahsen böyle düşünüyorum,,
misafir var kızlar yazamıyorum zor okudum geçmişi dün gece beynim zonklayarak uyudum
kızı aradım sabah arkadaşımın arkadaşı doğum yapmış sen getiremeyeceksen ben geleyim alayım dedim
ayyyy demezmiii bilsedim bu kadar acil hemen getirirdim
manyak yaaa hergün neden aradım seni ben
inş.bugün gelecekkk offf yaa
evet kayracım sana katılıyorum allah bir avazda kurtarsın hayırlısı ile bütün doğumu gelen arkadaşları sıradaki cananmı :)) valla ben burçini takip ediyorum:)) ondan sonrada sanırım sırada ben varım
misafir var kızlar yazamıyorum zor okudum geçmişi dün gece beynim zonklayarak uyudum
kızı aradım sabah arkadaşımın arkadaşı doğum yapmış sen getiremeyeceksen ben geleyim alayım dedim
ayyyy demezmiii bilsedim bu kadar acil hemen getirirdim
manyak yaaa hergün neden aradım seni ben
inş.bugün gelecekkk offf yaa
kızlar bende birazdan gideceğim 2.düzey detaylı ultrasona gireceğim bakalım,inşallah iyi sonuçlar alırım kuzularım ile ilgili,,,
ohoo kimsecikler yok burda ben kaçtım zaten bakıyorum ben bi çıkıyorum arkamdan doluşuyo buralar bende tripmi atsam napsam acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar yazın yazın bunları ben kayıttayım ne lazım göğüs kremi hangisi iyi don nasıl olmalıkaydirigubbakcemile3 he ben yengelerimden ve kuzenlerimden biliyorum doğumda sonda vs çıkmadan üstünüzden ameliyat önlüğünü çıkarmıyolar ne zaman ki işlemler bitiyo ondan sonra pijama veya gecelik işte neyse onu giydiriyolar o yüzden ben geceliklerden nefret eden biri olarak kesinlikle pijama düşünüyorum bide rose ve medine cim hareket konusunda tekme filan bekliyosunuz diye belki hissetmiyosunuz çünkü ben özellikle bişiler yiyip yatınca hissetmeye başladım çok hafif pıtpıt dokunuşlar yada damar atması gibi diyim size bağırsak hareketlerine çok benziyo ama artık ben eminim değil sizde daha dikkatli dinleyin kendinizi belki netleşirler bide karın bölgesi yağlı olanların geç hissedebiliceğni duymuştum
Benim bu pc yüzünden ya aslıdna pcbasında olmuyorum acık kalıyo burdaymısım gibi
Burcincim nasılsın nasıl gidiyo artık sende yaklaştın ALLAHın izniyle
liyadoracım gecelikle rahat edebilirsin bence, çünkü karnışın şiş oluyo veacıyo saki hala oradalarmış gibi bi acı , ( aslında çok gücüne gidio insanın amelşyattan çıktım kendşme geldim ayılma odasında bş baktım karnım bomboş,i hemşirelere sordum yavrularım nerde diye, o kadar kötü oldum ki koparmışlardı içimden ), neyse ağlamıycam yaa.. he ne diodum pijamanın lastiği acıtıyo karnını ama gecelikle rahat ediyorsuni, zaten hamişliğin sonlarında anlıycan ne demek istediğimi..