ben sadece 1 akşam kullandım, çağlam hafif sarılık olduğu için hep uyuyordu ona biberonla 1 gece vermiştim ama çok acıdı göğsüm, ama dayanılmıycak gişbi değil, şimdilerde daha bi toparlandı meme uçlarım, sanırım bundan sonra dahada iihtiyaç olacak, ben şu emzirme yastığından buldum onunlaikisini birden emziriom, süper oluyo resmimi ekliyim bak ama beceremiom ki...
canım canlı örnek var işte karşında sen beni sallamıyon muleyyn
klava: 2 kavonoz komposto, sürahi sürahi su, bol şekerli şerbetler bak nasıl süt gelio, benim ertesi gün geldi de öyle kurtardım damla mı, ama benim meme uçları da çok ii di, uçlu uçlu kocamandı hemen kapıverdi damla cop cop indirdi sütü, çağlaya kalsaydı hayatta gelmezdi, o durumda da pomopa yı aldım hastaneye onunla indirecektim.. ama damlam sağolsun küçücük ama zıpkın gibi..utanmasa kafayı tutçak,:ecrin_bebek:
ah yaramazmı, lansinoh krem iiki var.. ben 7. ayda daha memeler uçlu olduğundan çatlamaya başlamuştı çok üzüm yiyince hele sızlaya sızlaya nbeyaz akıntı geliodu, hemen lansinoha başlattı dr.um, iiki de başlatmış, şimdi bile her memede sonra sürmezsem emzirirken çok acıyo, benim başucu kremim oldu, onsuz yapamıom, yeleğimin cebinde duruo hatta.. bi de arada karbonsatlı su ile siliom ki bebelere pamucak olmasın, karbonat midelerini yumuşatsın..
kızlar prematüre kıyafet alın ya da bulun mutlaka, çok büyük gelio tek paçaya sokuoplar bacakları ısınmıyo, bir de şapka, boy boy şapkalar alın, kusuyolar terliolar şapkalar çauk kirlenio..