- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
kızlarıma bakmayı beceremedim mi ben şimdi yaa mafoldumben
emzirebiliyormusun kevserim
bana da öyle geliodu canım ya, marry nin yazılarını gördükçe pırpır ederdi içim, sonrawavy nin, sonra kaswa nın... hep ii düşün canım, hep olumlu hep olumlu...:dance:
Ya bu nasıl bir tempodur böyle Allah ım hiç boş vaktim yok....kafamçokkarıştı yarın kontrolumuz var bakalım durum,kilomuz ne?özledimmmmmmmm çok sizi....
kevsercigim geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin canım
kızlarıma bakmayı beceremedim mi ben şimdi yaa mafoldumben
kevserr kız sen hala hamiş gözüküyon çizelgeni yapamamışsın ee vakit yok tabiiii
sağol canımmm.. bak bitmiyor işte, doğum yapıbca yine için acıyo acaba acaba diye diye bi kalıosun.. annemlerde fazla panik yaptığımı düşünüp beni sallamıyolar yaaaakannehir
klava: klava: klava:hımmm kızarım ama bak ne alaka bakamamakla topicteki tüm annelerin çocukları zaman zaman hastalanıyo böyle düşünmekten men ediyorum seni bol bol emzir bi tanem biliyosun anne sütü her derde deva şükür sütünde varmış sakın olumsuz şeyler düşünüpte sütünü kaçırma iyileşecek annesi o rabbim büyük dert vermesin
dirim kalça filmi cevabın için teşekkürler ayrıca herzaman iyilikten maraz doğmaz gelir makine sen sıkıştır biraz daha kırmaktan korkma karşındakiniiii kaswacım sen nasılsın nasıl gidiyor annelik demek çok yoğunsun kaç kişibakıyonuz bakımm
bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm
canoo yaa doğuyor iştee ben birine bişey vereceksem uyumam etmem götürür veririm ellikere söyletmem yeminle ben utanıyorum onu aramaya yaa.....gündüzde arayamıyorum ben dk.bitti....aksam eşimden arıyorum oda duydukca bugündemi gelmedi
ben sana demedimmi diyip duruyor yaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
canoo yaa doğuyor iştee ben birine bişey vereceksem uyumam etmem götürür veririm ellikere söyletmem yeminle ben utanıyorum onu aramaya yaa.....gündüzde arayamıyorum ben dk.bitti....aksam eşimden arıyorum oda duydukca bugündemi gelmedi
ben sana demedimmi diyip duruyor yaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
Ağla canım ağla ne bulursan ağla...opuyorumnanaktan ah ah güzel ve ağlak hamileliğim...valla sizleri takip ettikçe,yazdıklarınızı okudukça,birde böyle güzel ve içten,samimi bana destek oldukça,kendimi çok daha rahat ve pozitif hissediyorum.ay ben çok duygusal oldum,şimdi niye ağlıyorsam:kedi:
klava: klava: klava:hımmm kızarım ama bak ne alaka bakamamakla topicteki tüm annelerin çocukları zaman zaman hastalanıyo böyle düşünmekten men ediyorum seni bol bol emzir bi tanem biliyosun anne sütü her derde deva şükür sütünde varmış sakın olumsuz şeyler düşünüpte sütünü kaçırma iyileşecek annesi o rabbim büyük dert vermesin
dirim kalça filmi cevabın için teşekkürler ayrıca herzaman iyilikten maraz doğmaz gelir makine sen sıkıştır biraz daha kırmaktan korkma karşındakiniiii kaswacım sen nasılsın nasıl gidiyor annelik demek çok yoğunsun kaç kişibakıyonuz bakımm
bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm[/QUOTE
Annem geldi dün canım...Ama ben geçen prşembeden beri yalnız bakmaya başladım canancığım ve cumadan beri hafta sonu yatılı olmak uzere hergun mısafırım oldu.Zor oluyor ama oluyor canancığım..netıcede benımle kım nereye kadar kalacak?Düzen kurmanda kolay oluyor ama uyku çok büyük ihtiyaç canım...Sende ne olduğunu şaşıracaksın başta laelaelaelaelae ama alışılıyor...
kızlar ben yatayım beni iki feşel uykuya geçtiler yıkadım onları gece gece
inş.bu gece uyurlar çok gerginim çünki uyumam zaman alacak...
artvinli cano rose hamiler dua edin alişle ömer mışıl mışıl uyusunnn
çok öptüm sizi
olsun güzelim sen yinede iyilik yap bence o bilmezse Allah bilsin canım önemli olanda bu degilmi