Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kaswacım demek tek başına bakabiliyosun haa bak bu beni rahatlattı bide üstüne misafir ağırlayabiliyosun demekki bizde yapabiliriz afallama sürecinden sonra :)) sütün için bişey yapaıyomusun kuzum bide hastanede hemen mama mı veriyolar kızlarrr

dirimcim hadi yat kuzum iyi uykular işallah alişle ömer bu gece seni rahat bırakırlar yoksa korkarımsende hasta olacaksınn allah muhafaza

neyse ben beynimde kuracağım bari sizi şişirmeyim hehe :))
öpüldünüzzz iyi bakın kuzulara hamişlerede güsel uykular

rose cnm haklısın ama ben ona zor gününde arkadaşımdan izin almadan herşeyi kabul edip makinayı verdim tek bri sözü ile...şimdi oda aynı şekilde getirmeliydi
hayır bişey olduysada desin....

ne getiriyor nede biişet diyor eşim kızıyor
hoş bişey olduysa makina 150 tl
ben alıp kıza vermeliyim....hiç yoktan bebeklerimin rıskını vereceğim off yaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso

seni gayet iyi anlıyorum canım ama sıkma güzel canını kendine edersin

kayracım hoşgeldin,iyisin değilmi,gündüzleride girmiyorsun artık,merak etmeye başlamıştım,ismini görünce sevindim.

slm canlar, yaa ne güzel muhabbet olmuş bu akşam, tüh kaçırmışım, kızlar ya canım sıkkın biraz, çağlam hasta oldu sanırım, 2 gündürburnu tıkalıydı, tonimer vermişti dr. sordum birazüşütmüş o dedive hapşurmaya başladı dünden beri, bu akşam da baktım sümükleri akıyo, ay çıldıracaktım, dr.u aradım yapacağımız hiç bişey yok malesef canım dedi, dakikada 60 dan fazla solursa ve ateşi olursa, ki her zaman ateş olmayabilir dedi, dikkat et ve takip et dedi, gribal bi rahatsızlık dedi, ay çok korkuyorum domuz gribi aşısı olmadığıma pişman olucam nerdeyse off yaa, içim acıyo kızlar ya..

Canım geçmiş olsun sıkma canını
RABbim şifa verisn inş böyle böyle büyücekelr inş.

offff kızlarr offfffffffffffffff yaa merhametten maraz doğdu
canım çok sıkılıyor
ben hamişken arkadaşım sağma makinesi yolladı bana....ben kullandım işim bitti
bir arkadaşım ikizleri var doğum yaptı acil oldu doğumu apendisi patladığı için doğuma almışlardı
kızı ziyarete gittiğimde çok kötüydü....bebekler yoğunbakımda yaşlı anasından başka kimsesi yoktu
süt istiyolarda kızdan .....elle sağma makinası getirmişler kız doğurulamıyordu...
bi arkadaşı sağma makinası getirecekti ...getirmemiş...çağresiz görünce kızı dayanamadım kıza ben verdim makinayı....bebekleri 6 aylık oldu hala sağıyor çok az var dedi sütüm...
benim aradaşım istedi makinayı ...bende kızdan ..
ama kıza pazardan beridir getir diyorum....pazar dedim...p.tesi dedi....p.tesi aradım.salı dedi....salı aradım ya çarşamba yada perşembe dedi....bugecede gelmedi,...üstelik kocasının arabası var ve polis gündüz evde aksam 6 da çıkıyor işe o arada anneme uğrasa bırakabiilir anneme araba ile 15dk.mesafede kız....yaa bişey olduysasa kırdım de bişey de...demiyorda hazır anneme geçerken bırakacağız diyor...............offffffffffff kimseye iyilik yapmayacam...eşimde kızıyor bana ..

Canım gidip kendin alıcan artık ona görede degeri olur artık

kayracım hoşgeldin,iyisin değilmi,gündüzleride girmiyorsun artık,merak etmeye başlamıştım,ismini görünce sevindim.

cancazım buralardayım... okuyorum arada yazıyorum.. ağrılarım var..uzun süre pc başında oturamıyorum..... şimdide baktım çıkıyorum yatıyorum herkese iyi geceler.......

artvinnli medine bulantılar ne alemde kızlarrrr

ay benimde başım dönüyo canım bişiler istiyo hamilemiyim neyim hehehe

Rose canım yani nerde olduklarını anlıyorum ama öyle tekme falan yani hç anlamıyorum peki sen anlayabiliyomusun

yok canım ya büyük bir heyecanla bekliyorum ama hala hiçbişey hisetmiyorum inşallah hayırlısıyla hissederiz bizde tekmelerini hareketlerini Allahımın izniyle inşallah

kayra sen kendine dikkat et bol bol yat tecrübeli karılar senin karnının düştüğünü söyledi aman yavrum daha içinde kalmaları lazım bolcana yat boşver bizi

rose canım seninde çok az kaldı lhissedecesin hareketleri 17-22 haftalar arası hissetme haftası çok az kaldı sıkın bakim acuk daha dişiniziiii

artvinnli medine bulantılar ne alemde kızlarrrr

ay benimde başım dönüyo canım bişiler istiyo hamilemiyim neyim hehehe

Tabiiiiiiii sen atlattın o haftaları,şimdi rahatsın,geç dalganı bizimle bakiyim:umursamaz:canancım valla benim durum belli olmuyor,bir gün rahatsam,bir gün çok kötü oluyorum.erkek kardeşim diyorki,ya bu benimde psikolejimi bozdu,o kustukça benimde midem bulanıyor,ne zaman geçecek diyor.ağız tadıyla bir kahvaltı yapamıyormuş :roflol:

Tabiiiiiiii sen atlattın o haftaları,şimdi rahatsın,geç dalganı bizimle bakiyim:umursamaz:canancım valla benim durum belli olmuyor,bir gün rahatsam,bir gün çok kötü oluyorum.erkek kardeşim diyorki,ya bu benimde psikolejimi bozdu,o kustukça benimde midem bulanıyor,ne zaman geçecek diyor.ağız tadıyla bir kahvaltı yapamıyormuş :roflol:

benimki gibi olursa canım daha çok var inşallah olmaz benimki gibi benimki hala geçmedi bulantı hapı kullanıyorum hala yoksa hemen çıkarıyorum ne yesem ama yinede şikayetci degilim Allahıma şükürler olsun kuzularım sag ya yeterki onalrın canı sag olsun inşallah

X