• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

doğum çok pahalı arkadaşlar orafa ama doktorunuzdan memnunsunuz orada olur bende herşeye rağmen yapacaktım ama bana bakamadılar hikayemni bilen bilir cerrahpaşada doğurdum
iyikide öle olmuş...medıcalparkda küvez ve yoğumbakım sorunu var size başta yok deniyor ama var
arkadaşım ikizlerini kaybedecekti azkalsın gece gitmiş oraya 7 cm açılmış doğum başlamış suyu gelmiş latif bey sabahı beklesin demiş ve yoğun bakımda yer yok denmiş 28 haftalıktı arkadaşım
nisada doğum yaptı 3 ay küvede bir bebeği 2 ayda bir bebeği kaldı
Dırım kızı doğum yazını okumuştum,çok duygulanmıştım.Maşallah seni ve yavrularını böyle sağlıklı görmek beni çok mutlu etti.Allah nazarlardan korusun annesi çok tatlı yavruların var.:nazar:Canım ,Latif Bey'in hastasıyım bende.Yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm ve kendim için de çok korktum.Ama ben şu ana dek kendisinden çok memnunum.Tedavimin her aşamasında o kadar ilgiliydi ki..Şimdi de aklıma ne takılsa rahatlıkla arıyorum,o beni arıyor.Ben bu vakte dek çok iyi doktorlarda ve hastanelerde tedavimi sürdürdüm.Ama hiç bir doktordan onda bulduğum elektriği yakalamadım.İnşallah böyle devam eder.Mutluluğun devam etsin yavruşlarla..:nazar:
benimle beraber opu yapılan ve transferi olan bir oda arkadaşım vardı Latif Beyin hastası.Onunla da hala konuşuruz.O da çok mağdur oldu,yani resmen adam hikaye olmuştu transfer sonrası..
Ama bizim doktorumuz öyle değil yaa,ben gebelik takip açısından da bir başkasını hiç düşünmedim.Doğum için de inşallah beraber olacağız.Bu işlerde güven çok önemliymiş..

Canım merak ettim arkadaşının mağduriyeti nedir?

kaswa cnm ben kalamadım bırak beni aramayı tlf cvp vermiyordu
kanamam var arıyorum ulaşamıyorum........
ateşim var doktora gittim bu antibiyotiği verdi dedim iç dedi
ama hiç tlf ulaşamadım hep sorun oldu ben sorunluydum acaba sıkıldımı dedim ama başka arkadaşım mağdur olunca tek ben değilim dedi...

bende çok doktor dolaştım ondan da çok iyi elektirik aldım ama olmadııı
inş.sen sonuna kadar böle gidersin cnm

kaswa cnm ben kalamadım bırak beni aramayı tlf cvp vermiyordu
kanamam var arıyorum ulaşamıyorum........
ateşim var doktora gittim bu antibiyotiği verdi dedim iç dedi
ama hiç tlf ulaşamadım hep sorun oldu ben sorunluydum acaba sıkıldımı dedim ama başka arkadaşım mağdur olunca tek ben değilim dedi...

bende çok doktor dolaştım ondan da çok iyi elektirik aldım ama olmadııı
inş.sen sonuna kadar böle gidersin cnm

Canım şu an bir şekilde halledilir,ama sonra ki aylarda sorun olursa o zaman kötü.Ben ona dedim ki,ben size her aradığımda ulaşabilecek miyim?Bana doğum anımda hemen müdahale edebilecek misiniz?Ve bizim için en önemlisi, erken doğum oldu diyelim,küvoz sorun olacak mı?Kuvöz yeterli mi,solunum cihazlarınız her küvoze yetiyor mu?Ben bu konularda tatmin olursam sizinle ve hastanenizle devam ederim dedim.

Canım şu an bir şekilde halledilir,ama sonra ki aylarda sorun olursa o zaman kötü.Ben ona dedim ki,ben size her aradığımda ulaşabilecek miyim?Bana doğum anımda hemen müdahale edebilecek misiniz?Ve bizim için en önemlisi, erken doğum oldu diyelim,küvoz sorun olacak mı?Kuvöz yeterli mi,solunum cihazlarınız her küvoze yetiyor mu?Ben bu konularda tatmin olursam sizinle ve hastanenizle devam ederim dedim.

valla cnm inş.uzlaşırsınız çok zor doktor bulmak ona ısınmak

bende doğum ücretiniz çok pahalı hadi onukarşıladık küvez ücretiniz dedim bana işte normal oksijen için küveze girerse 100-150 tl dedi ama yoğumbakım olunca 500-1000 tl dedi.....ve bana eğer ayrılırsanız bana haberin sizi biz yonlendirelim dedi
hiç demedi yani bişeyler yaparız birsen hanım gibi.......

sonra hastanede yatarken berarber trasferimiz olan arkadaş aradı beni bebeklerinde gelişim geriliği olmuş 20 haftada detaylı ultrasonda çıkmış...latif demişki sizi bir profa yollayacam sizi birde o muayne etsin demiş gitmiş kız nişantaşındaymış o prof.ben takip edecem sizi demiş ....latifde tutmuş kıza bende edecem demiş kız ikiisinede gitmiş
ama 28 haftada sancılanınca gece latif bey gelmemiş hastane yoğumbakımda yer yok demiş.....nisa hastanesine gitmiş ve oradaki doktor gelmeseydiniz ve bekleseydiniz ölebilirdiniz demiş.....düşün ben bunları duyunca şok oldum ve iyikide değiştirmişim doktorumu dedim.....
bunları bil cnm ona göre konuş anlaş ikizgebelik hep risklidir bana 3 ay bişey olmazsa korkma dediler .....16 haftamada kanamam oldu serkan bey bana olabilir böyle bişey dedi ölürse ölür kalırsa kalırlar dedi ve şakır şakır kanamam varken eve gönderildim
sonra latifi aradım bayram arefesinden birgün önceydi bide jane hanım görsün dedi
jane hanım çözdü sorunu ....

valla cnm inş.uzlaşırsınız çok zor doktor bulmak ona ısınmak

bende doğum ücretiniz çok pahalı hadi onukarşıladık küvez ücretiniz dedim bana işte normal oksijen için küveze girerse 100-150 tl dedi ama yoğumbakım olunca 500-1000 tl dedi.....ve bana eğer ayrılırsanız bana haberin sizi biz yonlendirelim dedi
hiç demedi yani bişeyler yaparız birsen hanım gibi.......

sonra hastanede yatarken berarber trasferimiz olan arkadaş aradı beni bebeklerinde gelişim geriliği olmuş 20 haftada detaylı ultrasonda çıkmış...latif demişki sizi bir profa yollayacam sizi birde o muayne etsin demiş gitmiş kız nişantaşındaymış o prof.ben takip edecem sizi demiş ....latifde tutmuş kıza bende edecem demiş kız ikiisinede gitmiş
ama 28 haftada sancılanınca gece latif bey gelmemiş hastane yoğumbakımda yer yok demiş.....nisa hastanesine gitmiş ve oradaki doktor gelmeseydiniz ve bekleseydiniz ölebilirdiniz demiş.....düşün ben bunları duyunca şok oldum ve iyikide değiştirmişim doktorumu dedim.....
bunları bil cnm ona göre konuş anlaş ikizgebelik hep risklidir bana 3 ay bişey olmazsa korkma dediler .....16 haftamada kanamam oldu serkan bey bana olabilir böyle bişey dedi ölürse ölür kalırsa kalırlar dedi ve şakır şakır kanamam varken eve gönderildim
sonra latifi aradım bayram arefesinden birgün önceydi bide jane hanım görsün dedi
jane hanım çözdü sorunu ....

Gerçekten şaşkınlıkla ve korkarak okuyorum yazdıklarını.Ne demek ya ölürse ölür,kalırsa kalır.Yani hiç bir müdahale yapmadılar mı?Ben öyle bir durumda orayı havaya kaldırım,kolay mı bulduk onları.Sıradan bir hastane değil ki orası.Can taşıyorum ben.İnanamıyorum ya.Benim de 13.haftama girdiğimde lekelenme tarzı kanamam oldu.Ama o kadar ilgilendi ki doktorumda ekipte..Ve bir kaç kez aradı durumum için,sürekli de belirtiyor çekinmeden beni ara diye,çok şaşkınım.Bunları kafama taktım ama,şakasımı var bunun..

yazılanlar insanı dehşete düşürüyor. insan canı bu kadar mı ucuz. hani sıradan biri böyle davransa vicdansız derim. ama ne mücadeleler bu bebeklere sahip olduğumuzu bilen insanlar böyle davranınca söz bile bulamıyorum:((

yani kızlar neler yaşadım o kadar para ver canın yansın maddi manevi tüken sonrada kavuştum derken elinden gitsin .............jane hanım diazemle sakinleştirdi beni düşün evim 6 kat ve asansörüm yoktu inip inip çıktım...latif bey gelmedi şehirdışındayım dedi...serkan beye havale etti oda bana bunu dedi...kanama yine geliyor acile gidiyoruz yapacak bişey yok deniyor...ped kirletiyorum düşünün...
geçen sene kurban bayramı ne zamandı hatırlayamıyorum şimdi bakacem netten ve o zamanki yazıştığım sayfadaki yazılarımı getirecem size

neler neler dönüyor ya Rabbii,
Allah çoluğumuzu çocuğumuzu bağışlasın..
Doktorumuzla 137 şekeri konuştuk.Sınır 140 olduğu için sıkıntı olabilir,müsait zamanda 100 gr glikozla deneyelim dedi.
Lökosit değeri de korkulacak düzeyde değilmiş,şükür ki..

günaydın kızlarrrrrr kimseler yokkk

h.sonudiye sanırımmmm ben çok yoğunum annemden geldimmm evi toplamaya çalışıyorumm

muallimcim maşallah kapanışı da açılışı da yapmışsın topiğe,helal olsunsüprizzzzz

dırımkızı canımsenin başak burcu olduğunu öğrendim ya artık,KK da olmadığında temizlkle uğraştığını hayal edebiliyorummkaydirigubbakcemile3

herkese günaydııınn..
biz kahvaltı yaptık birazcık daha uyuyalım noolluurr yaaamirmirmirmir

yaaaaaaaaa bak uyuyım dıyooooooooooooo................kız bu kızlar uykucu olcek evde kalcekler kızzzzzzzzzzzzzz.............ben kahvaltı yaptım ama mıdem bugun ıyı değıl ya................arabamın anahtarını arıyorummm hala..................bulamadım ya................neyse herkes uyuyomu .......................hava guzel akşam gezmeye gıdıcez...........

heee valla uyuyayım yaaa,biz erken kalkar,bir mükellef kahvaltı yapar,sonra tekrar uyuyruz da.Sonra uykucu olsun kızlarda valla,hiç hayır demem bu işe..
Ya arabanın anahtarı çantalarından birinde bi köşededri belki.Ayyy ben çok korkarım araba anahtarı kaybetmekten yaa.ınşallah hemen bulursun.
Miden için doktorun ilaç verir sanırım bi sonraki gittiğinde hatırlat canım..
Kocam beni çağırıyor,KK da bi yere kadar dimi:kedi:kaydirigubbakcemile3
hemen dönerima.s.

dırımcım sende erkencısın................ben uyandıktan sonra uyuyamam..............belkı öğleden nsonra bı saat belıkı...........................kızlar nasılsınız .................bebişler nasıl dırımcım...............sen bıkaç sene gecsın canım yıne ıstıceksın bu sozumu unutma................şımdı yenısın bebişler kuçuk sıkıntıların oldu ama ınan dort beş yasına gelsınler ay bıde kızım olsa dız-ceksın..............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...bende kız ıstıyom ya.....................

biz eşimle kararlıyız zaten Allah izin verirse,dondurulmuşlar var daha,o zamana kadar kendiliğinden kısmet olmazsa bi iki dondurulmuş daha istiyoruz inşallahhkaydirigubbakcemile3

Back