Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dırım kızı doğum yazını okumuştum,çok duygulanmıştım.Maşallah seni ve yavrularını böyle sağlıklı görmek beni çok mutlu etti.Allah nazarlardan korusun annesi çok tatlı yavruların var.Canım ,Latif Bey'in hastasıyım bende.Yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm ve kendim için de çok korktum.Ama ben şu ana dek kendisinden çok memnunum.Tedavimin her aşamasında o kadar ilgiliydi ki..Şimdi de aklıma ne takılsa rahatlıkla arıyorum,o beni arıyor.Ben bu vakte dek çok iyi doktorlarda ve hastanelerde tedavimi sürdürdüm.Ama hiç bir doktordan onda bulduğum elektriği yakalamadım.İnşallah böyle devam eder.Mutluluğun devam etsin yavruşlarla..doğum çok pahalı arkadaşlar orafa ama doktorunuzdan memnunsunuz orada olur bende herşeye rağmen yapacaktım ama bana bakamadılar hikayemni bilen bilir cerrahpaşada doğurdum
iyikide öle olmuş...medıcalparkda küvez ve yoğumbakım sorunu var size başta yok deniyor ama var
arkadaşım ikizlerini kaybedecekti azkalsın gece gitmiş oraya 7 cm açılmış doğum başlamış suyu gelmiş latif bey sabahı beklesin demiş ve yoğun bakımda yer yok denmiş 28 haftalıktı arkadaşım
nisada doğum yaptı 3 ay küvede bir bebeği 2 ayda bir bebeği kaldı
benimle beraber opu yapılan ve transferi olan bir oda arkadaşım vardı Latif Beyin hastası.Onunla da hala konuşuruz.O da çok mağdur oldu,yani resmen adam hikaye olmuştu transfer sonrası..
Ama bizim doktorumuz öyle değil yaa,ben gebelik takip açısından da bir başkasını hiç düşünmedim.Doğum için de inşallah beraber olacağız.Bu işlerde güven çok önemliymiş..
kaswa cnm ben kalamadım bırak beni aramayı tlf cvp vermiyordu
kanamam var arıyorum ulaşamıyorum........
ateşim var doktora gittim bu antibiyotiği verdi dedim iç dedi
ama hiç tlf ulaşamadım hep sorun oldu ben sorunluydum acaba sıkıldımı dedim ama başka arkadaşım mağdur olunca tek ben değilim dedi...
bende çok doktor dolaştım ondan da çok iyi elektirik aldım ama olmadııı
inş.sen sonuna kadar böle gidersin cnm
Canım şu an bir şekilde halledilir,ama sonra ki aylarda sorun olursa o zaman kötü.Ben ona dedim ki,ben size her aradığımda ulaşabilecek miyim?Bana doğum anımda hemen müdahale edebilecek misiniz?Ve bizim için en önemlisi, erken doğum oldu diyelim,küvoz sorun olacak mı?Kuvöz yeterli mi,solunum cihazlarınız her küvoze yetiyor mu?Ben bu konularda tatmin olursam sizinle ve hastanenizle devam ederim dedim.
valla cnm inş.uzlaşırsınız çok zor doktor bulmak ona ısınmak
bende doğum ücretiniz çok pahalı hadi onukarşıladık küvez ücretiniz dedim bana işte normal oksijen için küveze girerse 100-150 tl dedi ama yoğumbakım olunca 500-1000 tl dedi.....ve bana eğer ayrılırsanız bana haberin sizi biz yonlendirelim dedi
hiç demedi yani bişeyler yaparız birsen hanım gibi.......
sonra hastanede yatarken berarber trasferimiz olan arkadaş aradı beni bebeklerinde gelişim geriliği olmuş 20 haftada detaylı ultrasonda çıkmış...latif demişki sizi bir profa yollayacam sizi birde o muayne etsin demiş gitmiş kız nişantaşındaymış o prof.ben takip edecem sizi demiş ....latifde tutmuş kıza bende edecem demiş kız ikiisinede gitmiş
ama 28 haftada sancılanınca gece latif bey gelmemiş hastane yoğumbakımda yer yok demiş.....nisa hastanesine gitmiş ve oradaki doktor gelmeseydiniz ve bekleseydiniz ölebilirdiniz demiş.....düşün ben bunları duyunca şok oldum ve iyikide değiştirmişim doktorumu dedim.....
bunları bil cnm ona göre konuş anlaş ikizgebelik hep risklidir bana 3 ay bişey olmazsa korkma dediler .....16 haftamada kanamam oldu serkan bey bana olabilir böyle bişey dedi ölürse ölür kalırsa kalırlar dedi ve şakır şakır kanamam varken eve gönderildim
sonra latifi aradım bayram arefesinden birgün önceydi bide jane hanım görsün dedi
jane hanım çözdü sorunu ....