• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kimse yok,
karnım aç,
uyuyamadım,
mutfak temizlidim,
süpürge açtım,
şimdi de toz alıyorum,
hala kimse yokkmafoldumben

masallh..................ıyı temızlık yapmışlsın ya......................yemek yesene..............dınlen bıraz ya..........uykucu dedım uyumuyoon dımı:olmaz:...................bende gıdım bışeyler yıyım.............

ortalığı temzledim can sıkıntısından
şimdi eşim bişeyler alıcak yemek yapıcam daha
karnım çok acıktı..

kıyamamm...............tabııı bebşlere.....................ya ye bışeyler bugun hazır al yada..............

ben bugün çıldırmadım ya başka zaman hiçbişey olmaz yaa

alim deli etti beni kıızlar ayağımda sallıyorum uyuyor yere koyuyorum ağlıyor
yıkadım onu yok ...yedirdimyok ensonunda yoruldu sanırım evim heryeri heryerde idi

o uyuyunca sakin meleğim ömüşümde uyudu

ben hemen pis çamaşırları makinya attım
temizleri dolaba koydum
bulaşığı makinaya attım
biberonları strelizeye attım
etrafa poşetler atılmış onları topladım
çocukların kızyafetlerini ayırdım....
mama suyu kaynattım tam oturdum ömer uyandı kakasını yapamıyor kuzum fitil attım mama yaptım altını temizledim şimdi uyuttum .....size bakem dedim
ama çamaşır makinası durdu onu asacam bide ütüm var bi dünya ama babamız gelince artık yapacam uyanma vakti geliyor yaramazınn...bide regliyim çok fenayım ..

evim toplu ve temiz ama malum yaz ve toz heryer camlar acık olduğundan tatile gidene kadar kendim yaparım biraz...tatil dönüşü kadın tutarımm.....

kızlarr hayat çok hızlı bana bakıcı tutamıyoruz hoş olsada ben kimseye emanet edemem çocuklarımı
ama ev için biri lazım inş.madden iyi oluruzda sık kadın alırım....hergeçn gün dahada zor oluyor çünkii

Canım çok zor yaaa,
Allah kolaylık versin inşallah.
Biz çoluk çocuk olmamasına rağmen baş edemiyoruz.
Dediğin gibi makine doldurdum,asılmışlar vardı yerleştirdim,şimdi onları asıp yenisini koyucam.
Bulaşık makinesi desen öyle,dolup dolup boşalıyor.Şimdi zar zor yemek yaptım,daha makineyi boşaltıp tekrar içini doldurucak halim kalmadı valla..
Biraz ayakta kalayım sırt ağrım başlıyor.
Yaşlılar gibi iki büklüm kalıyorum.Normal mi acaba bu?

selam arkadaşlar....
dırım kızı valla ödümü kopardın... neyseki benim yanımda annem olacak... nöbetleşe bakarız....önümüzdeki hafta cinsiyetlerini öğrenmeye gidicez... çok merak içindeyim....

selam canımm
ya benim de annem var çok şükür ama ne kadar beraber olabilirz ki onu düşünüyorum şimdi.
Zor da olsa yalnız birşeyleri oturtmak daha iyi olur aslında.Bilemiyorum yaaa,nasıl olcak?
Canım cinsiyet konusu çok da belli olmuyor,bi de bakarsın pozisyonları müsait değil,o zaman çok hayal kırıklığı oluyor insana..
Gelişemleri burda bizimle paylaş olur mu canım..

selammm kıslarr. şükür kavuşturana..

ay ölüyom yorunluktan:((( bütün gün temizlik yaptık annemle. çamaşır yıka topla evi sil süpür onu topla bunu dağıt:(( bide akşama yemekli yatılı misafirim. var şimdi yemekleri yaptım bi salatam kaldı bide sote yapıcam etler pişsin. ayy valla hymarry canım belinin ağrıması çok normal ben şimdiden ayakta kalayım belim kopuyor. bide benim ayaklarım çok ağrıyor sanki kilometrelerce yürümüş gibi.. bu arada annem olmasa naparım bilmiyorum işin çoğunu o yaptı ben yoruldum ya.. uff ben sizin haftalarınıza gelince yerimden kalkamam. o zaman annemde yanımda olmayacak. ufff...

bende hamile olma yoluna ciktim....biraz heycan biraz hüzün var...minik melegimi burda birakip türkiyeye gelcem 1,5 hafta sonra....cok zor günler gecirdim...benim minik kizim erken dogdu...rahatsiz...2 ay önce kaybediyordum...doktorum...anca tüp bebekle dogum yaparsan cocuklarin saglikli olur dedi...yanliz kalmaktan cok korktugum icin bu yola bas koydum...rüyamda ikiz bebek gördüm ama iste bu aralar cok düsündügüm icin...cok zor...bebegimi birakip umutla türkiyeye gelmek ve sonunda olmadi üzgünüz denmesi....herseyde elbet hayr vardir....ama ben cok istiyorum...herkes istiyor tabikii..ama olmasa cok üzülcem....cünkü cok yoruldum...

Kızlar merak ediyorum aranızda araba kullanan varmı?17 haftalığım ama günde bir kez anneme gitmek için araba kullanıyorum yakın bir mesafe yollar biraz bozuk ama birşey olurmu acaba??

bende hamile olma yoluna ciktim....biraz heycan biraz hüzün var...minik melegimi burda birakip türkiyeye gelcem 1,5 hafta sonra....cok zor günler gecirdim...benim minik kizim erken dogdu...rahatsiz...2 ay önce kaybediyordum...doktorum...anca tüp bebekle dogum yaparsan cocuklarin saglikli olur dedi...yanliz kalmaktan cok korktugum icin bu yola bas koydum...rüyamda ikiz bebek gördüm ama iste bu aralar cok düsündügüm icin...cok zor...bebegimi birakip umutla türkiyeye gelmek ve sonunda olmadi üzgünüz denmesi....herseyde elbet hayr vardir....ama ben cok istiyorum...herkes istiyor tabikii..ama olmasa cok üzülcem....cünkü cok yoruldum...

canım inşallah tedavin başarılı geçer ve hayırlısıyla aramıza katılırsın. minik yavrunada allahtan şifa diliyorum canım..:1hug:

saol Allah razi olsun wavy...bakalim kismet...1 ay sonra , Rabbim insallah bende hamileyim...yuppiiiiiiiiiiiii diyebilirim....Allah insallah hepinizin hayirli hayirli dogumlar nasip etsin...insallah hepiniz bebislerinize hayirli bi sekilde kavusursunuz.....

Canım çok zor yaaa,
Allah kolaylık versin inşallah.
Biz çoluk çocuk olmamasına rağmen baş edemiyoruz.
Dediğin gibi makine doldurdum,asılmışlar vardı yerleştirdim,şimdi onları asıp yenisini koyucam.
Bulaşık makinesi desen öyle,dolup dolup boşalıyor.Şimdi zar zor yemek yaptım,daha makineyi boşaltıp tekrar içini doldurucak halim kalmadı valla..
Biraz ayakta kalayım sırt ağrım başlıyor.
Yaşlılar gibi iki büklüm kalıyorum.Normal mi acaba bu?
cnm çok normal ve tebrik ederim ben sekizbuçuk ay hiç iş yapmadım yemek yapamdım da yemedimde hehehe
selam arkadaşlar....
dırım kızı valla ödümü kopardın... neyseki benim yanımda annem olacak... nöbetleşe bakarız....önümüzdeki hafta cinsiyetlerini öğrenmeye gidicez... çok merak içindeyim....
korkma cnm neden korkuyonki annenmle bende kaldım ama herkesin düzeni kendine o mutfağımı kendine göre ayarlıyordu ben değiştiriyordum...bebekleri bakarkende anne böle yap diyordum o başka yapıyordu aslında biryerden anne çok iyi biryerdende farklı iştee allah herkese kolaylık versin benim annemde yanımda yok ancak eşimin seyhatlerinde ben gidiyorumm
kizlar sizler normalmi ikizlere hamile oldunuz yoksa tüp bebekte olan varmi?

tüp bebek cnm micro yaptık biz erkek ,infert.olduğundan

Canım hoşgeldin aramıza..
Muhtemel genetik inceleme ile yapılacak tedavin.Hakkında hayırlısı olsun..
Lütfen gelişmeleri bizi<mle paylaş..

wavycim kolay gelsin canımm,ben bugün takıldım bi ara,kimse yoktu,çıktım.
Şimdi de sıkıldım evde çıkalım diyorum ama sonra çok yoruluyorum cesaret de edemiyorum..
Öyle işte.ınsan gittikça ağırlaşıyor yaa,bu haftasonu bunu daha belirgin hissettim yani.

Back