Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar sizler normalmi ikizlere hamile oldunuz yoksa tüp bebekte olan varmi?
bende hamile olma yoluna ciktim....biraz heycan biraz hüzün var...minik melegimi burda birakip türkiyeye gelcem 1,5 hafta sonra....cok zor günler gecirdim...benim minik kizim erken dogdu...rahatsiz...2 ay önce kaybediyordum...doktorum...anca tüp bebekle dogum yaparsan cocuklarin saglikli olur dedi...yanliz kalmaktan cok korktugum icin bu yola bas koydum...rüyamda ikiz bebek gördüm ama iste bu aralar cok düsündügüm icin...cok zor...bebegimi birakip umutla türkiyeye gelmek ve sonunda olmadi üzgünüz denmesi....herseyde elbet hayr vardir....ama ben cok istiyorum...herkes istiyor tabikii..ama olmasa cok üzülcem....cünkü cok yoruldum...
cnm çok normal ve tebrik ederim ben sekizbuçuk ay hiç iş yapmadım yemek yapamdım da yemedimde heheheCanım çok zor yaaa,
Allah kolaylık versin inşallah.
Biz çoluk çocuk olmamasına rağmen baş edemiyoruz.
Dediğin gibi makine doldurdum,asılmışlar vardı yerleştirdim,şimdi onları asıp yenisini koyucam.
Bulaşık makinesi desen öyle,dolup dolup boşalıyor.Şimdi zar zor yemek yaptım,daha makineyi boşaltıp tekrar içini doldurucak halim kalmadı valla..
Biraz ayakta kalayım sırt ağrım başlıyor.
Yaşlılar gibi iki büklüm kalıyorum.Normal mi acaba bu?
korkma cnm neden korkuyonki annenmle bende kaldım ama herkesin düzeni kendine o mutfağımı kendine göre ayarlıyordu ben değiştiriyordum...bebekleri bakarkende anne böle yap diyordum o başka yapıyordu aslında biryerden anne çok iyi biryerdende farklı iştee allah herkese kolaylık versin benim annemde yanımda yok ancak eşimin seyhatlerinde ben gidiyorummselam arkadaşlar....
dırım kızı valla ödümü kopardın... neyseki benim yanımda annem olacak... nöbetleşe bakarız....önümüzdeki hafta cinsiyetlerini öğrenmeye gidicez... çok merak içindeyim....
kizlar sizler normalmi ikizlere hamile oldunuz yoksa tüp bebekte olan varmi?
bende hamile olma yoluna ciktim....biraz heycan biraz hüzün var...minik melegimi burda birakip türkiyeye gelcem 1,5 hafta sonra....cok zor günler gecirdim...benim minik kizim erken dogdu...rahatsiz...2 ay önce kaybediyordum...doktorum...anca tüp bebekle dogum yaparsan cocuklarin saglikli olur dedi...yanliz kalmaktan cok korktugum icin bu yola bas koydum...rüyamda ikiz bebek gördüm ama iste bu aralar cok düsündügüm icin...cok zor...bebegimi birakip umutla türkiyeye gelmek ve sonunda olmadi üzgünüz denmesi....herseyde elbet hayr vardir....ama ben cok istiyorum...herkes istiyor tabikii..ama olmasa cok üzülcem....cünkü cok yoruldum...