• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ikidk. tüydüm amma konuşmuşsunuz .......kızlarrr

inş.kızlar küvez olayı dediğiniz gibi olur hatta hiç gerek kalmaz bizede aynı şey dendi bebekler doğar doğmaz ssk kayıt olursa normal küveze 100-150 tl yoğumbakımda kalırsa 500-1000 tl arası dendi doğumda 2600 dendi....neyse ben cerrahpaşada 37 gün yattım bebeğim ali 6 gün özel bakımda kaldı küvezde 6 günde özel odada yattım 570 tl ödedim....tabi medıcal gibi lüx değil ama devletimiz çok iyi bu konuda ....hastane çok temizz....hiçbirinizin bebişi küveze girmesin 38 haftaları görün arkadaşlar.....

alişim sabah erken kalmıştı saat 2 kadar uyudu ...kaltı mama yedik sonra altını açem didim
altını açtım cişş yapıyor bu arada yüzüme bakıyor kim ne derse desin zamene veledi çiş yaparken gülüyor ya....değişitrdim bezini kapattım kaka yapmya başladı yatırdım onu çamaşırımı astım
sonra geldim altını temizledim hemen yıkadım sıcak zaten .....sonra attım yatığına temiz bulaşığımı yerleştirdim kirliyi attım............yanınıza geldim alişşş mır mır yaptı kucağıma aldım uyuduuuu şimdi kucağımda ....

ipekcim tabi ki canım,yani bunlar çetrefilli şler.ıyice öğrenmeden çıkmayacaksın canım benim.Yanına küçük bir cep defteri edin,tarihli olsun,her muayenende her aşamanda not al,kaydet,hiç unutmazsın,tavsiyem olsun.Hem ilerde de hatıran olur..
Yine yaz,güzel haberlerini bkeliyoruz inşallahhh..

cok cahıl demeyın emi bana
drun yazızısını okuyamıyorum gordugumu yazcam
marional
menoral
cahotite
ovihelle

bunlar ılaclarım canlar

canım ovihella dediğin büyük ihtimalle ovitral dir .(çatlatma iğnesi)
cahotite dediğinde tam nasıl yasılıyordu hatırlamıyorum. sanırım o da transferden sonra kullanacağın jel olabilir.
diğerlerinden biride yumurta geliştiricidir. ama biri nedir bilemedim..

ikidk. tüydüm amma konuşmuşsunuz .......kızlarrr

inş.kızlar küvez olayı dediğiniz gibi olur hatta hiç gerek kalmaz bizede aynı şey dendi bebekler doğar doğmaz ssk kayıt olursa normal küveze 100-150 tl yoğumbakımda kalırsa 500-1000 tl arası dendi doğumda 2600 dendi....neyse ben cerrahpaşada 37 gün yattım bebeğim ali 6 gün özel bakımda kaldı küvezde 6 günde özel odada yattım 570 tl ödedim....tabi medıcal gibi lüx değil ama devletimiz çok iyi bu konuda ....hastane çok temizz....hiçbirinizin bebişi küveze girmesin 38 haftaları görün arkadaşlar.....

alişim sabah erken kalmıştı saat 2 kadar uyudu ...kaltı mama yedik sonra altını açem didim
altını açtım cişş yapıyor bu arada yüzüme bakıyor kim ne derse desin zamene veledi çiş yaparken gülüyor ya....değişitrdim bezini kapattım kaka yapmya başladı yatırdım onu çamaşırımı astım
sonra geldim altını temizledim hemen yıkadım sıcak zaten .....sonra attım yatığına temiz bulaşığımı yerleştirdim kirliyi attım............yanınıza geldim alişşş mır mır yaptı kucağıma aldım uyuduuuu şimdi kucağımda ....

Ouyyyhh canım yaaa,ne güzel anlatmışsın,ne güzel idare ediyorsun valla bravo,valla maşallah sana yavrularına..
Kuvöze girmemesi için 38 haftanın dolması mı lazım canım yaa,çok zor offf..

ayyy dırımkızı allah yardımcın olsun canımm ama bunlar tatlı yorgunluklar inş... bizlerde o günleri görürüz aminnnn

ipekcim tabi ki canım,yani bunlar çetrefilli şler.İyice öğrenmeden çıkmayacaksın canım benim.Yanına küçük bir cep defteri edin,tarihli olsun,her muayenende her aşamanda not al,kaydet,hiç unutmazsın,tavsiyem olsun.Hem ilerde de hatıran olur..
Yine yaz,güzel haberlerini bkeliyoruz inşallahhh..

ben ılkkez gıttım hymarry spermıyogram kotuydu fsh yuksektı
sanırım bı kac ay ılac kullanırız tupbebek kım bılır ne zman olur dusuncesıyle uzgun bı sekılde gıttım bu ay dıyınce sevındım bırden gozum gormedı hıcbıseyı
aradım zaten donecek o bana
tavsıyen ıcın tesekkurler
saglıkla gelsın bebıslerınız hepınızın ıns

Kızlar 9dan bu saate kadar okuldaydım.
Şimdi evime çıkıyorum müsadenizle.Evde girebilirsem konuşalım.ÇOOK öpüyorum hepinizi yavrularınızıı..

canım ovihella dediğin büyük ihtimalle ovitral dir .(çatlatma iğnesi)
cahotite dediğinde tam nasıl yasılıyordu hatırlamıyorum. sanırım o da transferden sonra kullanacağın jel olabilir.
diğerlerinden biride yumurta geliştiricidir. ama biri nedir bilemedim..

sagolasın canımcım arıycak dr um bırazdan
sanırım tedavıden once kullanacagım yok
sımdılık balıkyagı ve folık alıoru o kadar

kızlar küvez olayı bebeklerinizin solunumu ve sağlığı ile ilgili bişey benim bebeklerim 2 kilonun üzerinde doğdu ve 33+2 de doğdu küveze girmediler ne solunumlarında nede sağlıklarında problem yoktu çok şükür...bebeğin kilousundan çok sağlığı önmeli işte ..sağlıklı bir gelişim varsa sorun yoksa anne karnında hiç problem olmuyor ben cerrahpşada neler gördüm...
tek bebek 34 haftada doğdu 2 ay yoğumbakımda kaldı hortumla beslendi anne karnında suyunu yutmuş ve o bebek 45 günlüklen mide ameliyatı oldu .......

hymarry cnm güle güle ....

benim hergünüm koşturmacada geçiyor kızlar ben liseden çıktım diplomamı almadan çalışma hayatına girdim evlendim ara vermedim ....ilkkez çalışmıyorum yani oda yine iyi bir tempo içine düştüm yapım geriği oturamam çok fazla evim toplu çocuklarım temiz pak olsun isterim...tipik başak kadınıyım efhamlı titiz ,dışardan bakılınca soğuk ve ukala çok bilmiş biri gibi dururum .....

ne güzel temiz annebenim bildigim ne yaparsan yap hakkını vericeksin en büyük görevde annelik dırımkızı ben carsamba usg girdim 2 yavrumda 450 grammış ayyy sence gelişimleri nasıl

ne güzel temiz annebenim bildigim ne yaparsan yap hakkını vericeksin en büyük görevde annelik dırımkızı ben carsamba usg girdim 2 yavrumda 450 grammış ayyy sence gelişimleri nasıl

cnm benim iyi gibi benim 19+6 da bebeklerim 350 gr dı nereden hatırlıyorum dersen ben o zaman detaylı yaptırmıştım erken dedi doktor göremiyorum dedi sonra 2 saat muayne sonucu tamamlamıştı gr larını söyledi ve o zaman öğrendik ikisininde erkek olduğunu

benim bebeişlerim birde ikibuçuk hafta önde gidiyolardı cnm doktorlar şaşkındı iriydiler

32 haftada yakaladılar uyumu haftaları ile ......sende 22 haftadasın iyi cnm kiloları

bana bakmayın bebişler içiride beni sömürmüşlerde ilğimi kemiiğimi

kan sayımım 6,5 düşmüştü düşünün

haklısın canım şimdi tek bebiş olsa bu kadra kafaya takmıcam iki tane oldugu için hep endiseleniyorum acaba gelişimleri iyi olucakmı diye biliyosun zayıf dogunca bakımı cok zor olur

haklısın canım şimdi tek bebiş olsa bu kadra kafaya takmıcam iki tane oldugu için hep endiseleniyorum acaba gelişimleri iyi olucakmı diye biliyosun zayıf dogunca bakımı cok zor olur

yok beee cnm benim oğlum ömer 2 kilo geldi yanımaaa küçüktüü yaa hastane çıkışlarında kayboluyordu düşün ....ama annelik işte hemen aldım kucağımaa sardım sarmaladımm

sadece mikrop kaptırmayacaksın.....öle öpmek koklamak yok eller devamlı yıkanacak ve ısı çok önemli küçük bebekler çok üşüyor cnm odanız biraz daha sıcak olcak diğer bebişlerinkine oranla ben nisanın ortasında eve geldim örgü yelekler peluş battaniyeler ve doğalgazı yaktım o ay bana 144 tl fatura geldi düşünnn

öyle canım neyseki cok soguklara gelmicek inş... bide antalyada oturdugum için buranın iklimini bilirsin kısı bile o kadar soguk gecmez tabikide odalarına duvar tipiısıtıcı düsündük klima olmaın dedik

öyle canım neyseki cok soguklara gelmicek inş... bide antalyada oturdugum için buranın iklimini bilirsin kısı bile o kadar soguk gecmez tabikide odalarına duvar tipiısıtıcı düsündük klima olmaın dedik

ooo iyisin sen antalya çok sıcak herşeu güzel olur dua et cnm bol boll:lepi:

kıslar herobaby e de üye olun. üyeliğin altında numune istiyorum bölümü var:))) ay beleşçi olduk yawww

bende milupaya üye oldum onların ürününü kullanıyorum diye şimdi giremiyom yaaaa

şifremde doğru adresimde alla alla

Back