Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saglıklı olsunlar ya işte düzenli besleniyoz ne yapalım inş.. saglıklı dogar dasonra biz onları besleriz kızlar prmayada üye olun canbebe felan ben onlara üye olucam hahahhay zemuszemus
ay serdar bey dermiş bu iki çılgın suit diye tutturdu anam nasıl kurtulsam bunlardan:roflol:ben de kesin istiyorum suitt hıhnaniknanik
evet canım bunlar SSK lı fiyatı.Ben sağlıkl bakanlığına da mail attım.Bu bu şartlarda nasıl fiyatlardır?Özel hastaneler sadece %30 unu alabilyorlar en fazla.Dolayısıyla bu fiyat üzerinden SSj sız fiyat 8000 küsür lira eder.Bu fiyatları denetlemenizi rica ediyorum diye:dilcikar:..
Normal de 1600 lira falan diyorlar iki bebeğe.
Ama işte,doktorumuzla beraber olalım diye vericez..O yğzden eşim bir kuruş fazla vermem diyor,haklı da yani..
kızım niye desinler bak biz cifter cifter doguruzyo ürünleri elinde kalmıyo müsteri velinimettir nan
primayada üye oldum. ama topiklerin birinde numune istiyoruz demişler. burda numune isteyecek bi bölüm yokki. kk patlşamasından sonra iptal mı ettiler acep:roflol:kızım niye desinler bak biz cifter cifter doguruzyo ürünleri elinde kalmıyo müsteri velinimettir nan
aynen wavycim,ikinci bebek için 250 lira fark alıyorlar.Millet 250 liraya doğuruyor yaa..
Nasıl bir mantıksa..
Ama Serdar Bey bize 2500 lirayı zaten 1800 liraya düşürtürse,ikinci bebek parası tantanasına gerek kalmaz..
Suuuu-it suuuu-it diye pankart hazırlayalım,sanki anam beni suitte doğurmuş yawkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar
ne guzel zor bır patıkanın ardında rabbım mis kokulu bahcelere cıkarmıs sızlerı
saglıkla dunyaya getırıp buyutmeyı nasıp etsın
ınsallah darısı bızlere
hymaryy ve dıger arkadaslar bı sorum var sız bılırsınız
bızde 14 u gıbı baslayacagız tedavıyede yalnız dr bıze bu ay baslayacagız tup bebege dıyınce ben havalar ucarak agzım kulaklarımda cıktım hastaneden unuttum butun soruları
dr recetemızı duzenledı kulanacagımız ılacları yazdı ama bırıncısı nıye erken yazıp verdı elıme adetten once baslamam gereknen ılac varmı acaba gercı asıstan cıkarken tedavıde kulanacaksınız dedıgını hatırlıyorum hayal meyal ne dersınız neden erken yaptı recetemızı
Canım öncelikle tedavin sağlıklı hayırlı olsun inşallah.Bizim için güzel sözler için de teşekkür ederim kendi adıma,inşallah sen de o bahçelerde bu hislerin kokusunu duyarsın en kısa zamanda..
Canım sorun çok geniş kapsamlı bir soru.Yani şimdi ilaçların adı belli değil,tam başlayacağın tarih belli değil,bu ilaçlar günü gününe,dozu dozuna,saati saatine kullanılacak hassas ilaçlar,şimdi ben ne söylesem yanlış olur.Hangi hastanede hangi doktordaysan muhakkak sorularını ya hemşirelere,ya doktoruna yüz yüze muhakkak sor derim canım..
Hangi hastanede hangi doktordasın canım?
merhaba arkadaslar
ne guzel zor bır patıkanın ardında rabbım mis kokulu bahcelere cıkarmıs sızlerı
saglıkla dunyaya getırıp buyutmeyı nasıp etsın
ınsallah darısı bızlere
hymaryy ve dıger arkadaslar bı sorum var sız bılırsınız
bızde 14 u gıbı baslayacagız tedavıyede yalnız dr bıze bu ay baslayacagız tup bebege dıyınce ben havalar ucarak agzım kulaklarımda cıktım hastaneden unuttum butun soruları
dr recetemızı duzenledı kulanacagımız ılacları yazdı ama bırıncısı nıye erken yazıp verdı elıme adetten once baslamam gereknen ılac varmı acaba gercı asıstan cıkarken tedavıde kulanacaksınız dedıgını hatırlıyorum hayal meyal ne dersınız neden erken yaptı recetemızı
unuttun dimi beni yıne:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
medicalpark handan hanımkaydirigubbakcemile5
ben arıyayım en ıyısı doktoru
canım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alıp aramıza katılırsın.. hymarry nin dediği gibi ilaç isimleri çok önemli.. bide doktoruna sormak istemiyorsan bile hemşireleri oluyor onlara ara sor. genelde ilaçları tedavide3n önce yazıp verebiliyolar mesela ban aöyle yapmışlardı.. eğer klısa protokol uygulayacaklarsa büyük ihtimalle adetin 3. günü başlarsın. eğer uzun protokolse adetin 21. günü lukrinle başlıyolar. ama dediğim gibi bunlar çok hassas konular muhakkak doktoruna veya hemşiresine sor. dünya para ödüyoruz sorularımızıda cvplasınlar dimi ama..:))tedavinin başarılı olmasını canı gönülden diliyorum canımopuyorumnanaktan